גידול נחש גופר

o r i 6 6 6

New member
גידול נחש גופר

אני מגדל מתחיל שמעונין לקנות נחש גופר. אם תוכלו לענות לי, אני רוצה לדעת לאיזה גודל הם מגיעים, איזה גודל של טרריום צריך בשביל לגדל אותם, והאם הם נחשים שמתאימים למגדל מתחיל. אשמח אם תקשרו אותי לדפי טיפול של נחשי גופר. תודה לכולם

naja

New member
שלום אורי וברוך הבא לפורום.

גופר הוא אכן נחש מתאים למתחילים. הוא לא תוקפן והוא רגוע כשמחזיקים אותו ביד ובנוסף אין לו נטיה לעשות בעיות באכילה. צרפתי קישור שיוכל לעזור לך ואני אנסה למצא עוד כמה.

o r i 6 6 6

New member
פחות שאלות

ביררתי כבר לגבי רוב הדברים...עכשיו השאלה לאיזה גודל הם מגיעים בשבי, בהנחה שלא מפטמים אותם או עושים להם תת תזונה? תענו לי בבקשה כי אני כנראה קונה זוג גופרים ביום חמישי מיונתן

בנוגע לגודלם הבוגר

בהנחה שאתה לא עושה הכל בשביל שהנחש ישבור שיאים אני מניח שעם האכלה טובה הוא יגיע לאורך של בין 120-200 ס"מ אני יודע שזה כללי אבל ככה זה בנחשים. גם נחש שאוכל מעט יחסית יכול להגיע לגודל מקסימלי זה אומנם יקח לו המון זמן והוא לא יהיה שמן אבל לאורך הוא יוכל להגיע.

o r i 6 6 6

New member
מצע לגופרים

שלום לכולם...קניתי מיונתן זוג גופרים מדהימים ורציתי לדעת איזה מצע עדיף ךפי דעתכם בטרריום...חשבתי על שבבי עץ או דשא סינטטי אבל רציתי לשמוע גם ממכם. ועוד משהו, כדאי לי לקנות עכברים או להרבות?

naja

New member
עכברים ומצע.

בקשר למצע-שניהם מתאימים, קרא את התשובה שרשמתי לרע ליבני. בקשר לעכברים-הכי מומלץ זלגדל לבד אבל אם אין אפשרות כזו אז למצא מקום שניתן לסמוך עליו שהוא מוכר עכברים בריאים שמקבלים תזונה טובה.

naja

New member
כל הזמן ובלי הפסקה.....

עכברות שמקבלות תנאים טובים ממליטות כל 21 יום ,10 גורים בממוצע.

YellowBoy

New member
עוד מעט יהיה לי

את הנחש הראשון ובינתיים היחיד .. איך אני מסתדר ?

echis

New member
גידול עכברים

קל ופשוט לגדל עכברים א ב ל הם מסריחים, צריך לנקות את הכלוב לעיתים קרובות והם ממש לא מתאימים לבית, ביחוד לא גרעין ריבוי שכולל די הרבה עכברים. אם יש לך רק נחש אחד שאוכל שלושה או ארבעה עכברים בחודש עדיף, לדעתי, לקנות אותם. מחירם בד"כ כ-5 שקלים כך שזה לא כל כך כבד בכיס.

COW COW

New member
../images/Emo78.gifnaja

מהם תנאים טובים לעכברה

naja

New member
סוויטה במלון הנסיכה....../images/Emo3.gif

התנאים מאוד בסיסיים-מקום שקט וחשוך, טמפרטורה באיזור ה22 מעלות, אוכל ומים זמינים כל הזמן ולפחות פעם בשבוע החלפת נסורת.

COW COW

New member
לבד../images/Emo14.gif

אמרו לי שהעכברה והעכבר צריכים להיות בנפרד אם זה נכון איך אני אמור לדעת מתי לתת להם להזדווג

naja

New member
לא לבד.

אני מגדל 3-4 נקבות בכלוב אחד עם זכר ולעולם לא מפריד אותם ואין עם זה שום בעיה.

o r i 6 6 6

New member
מחיר למצע

מה המחירים של חבילת שבבי עץ? באיזה כמויות זה מגיע? ומאיפה ניתן לקנות כאלה? נראה לי שזה מצע יותר מתאים לגופרים שקניתי, כי גופרים אוהבים להתחפר, וגם כי זה יותר יפה לדעתי מדשא סינטטי, ונייר סופג הוא לא מצע פראקטי לנחשים גדולים.

naja

New member
שבבי עץ.

תשאל בחנויות של בע"ח. שכחתי את שם החברה( אולי טרה?).

naja

New member
אז תן פירוט קצר....

היכן קנית? מה גודל השקית? לאיזה גודל טרריום זה משמש אותך ולכמה פעמים זה מספיק? לאיזה בע"ח? אתה מרוצה בכללי או לא?(מצדיק את הכסף?) תודה מראש...

למעלה