גיוס ינואר

hillator

New member
גיוס ינואר

כפי שכולם יודעים הגיוס הוא ב18 לינואר בנתיים ההיתי רוצה להבין קצת פחות או יותר מה קורה עם מי שמתגייס 1. למיטב ידיעתי כל מי שאמור להתגייס כבר קיבל על כך הודעה , והתנדבותו אושרה במסגרת ועדה רפואית. יש מישהו שעדיין לא ברור לא מה איתו? אם יש מישהו כזה אני מציאה שיפנה לתא מתנדבים דחוף ולא ב15 לינואר ישלח לי הודעה "לפני שנה אמרו לי שאני אתגייס בינואר האם ביומים הרופא יכול לאשר לי התנדבות ויכולים למצוא לי תפקיד" - זה לא עובד ככה. ** אף אחד עדיין לא היה אמור לקבל צו אבל כן ההיתם אמורים: א. לעבור ועדה רפואית סופית+קביעת פטורים ותנאי שירות ע"י תא מתנדבים. ב. להתחיל לקבל זימונים לתפקידים. 2. ממי שקיבל מיונים לתפקידים איך הולך בנתיים? יש פה אנשים שמצאו תפקיד? 3. למיטב ידיעתי כל מי שיש לו בעיה כולשהי למדוד מדים ביום גיוס (מי שיש לו מודה לכך) היו אמורים ליצור איתו קשר ולהודיע לו שהוא יוזמן למדידת מדים. שימו לב זה גם תלוי בחיל. קרי אם משה הולך לחיל הים וחיים הולך למודיעין הם לא יזומנו לזה באותו יום. בגדול אני אשמח אם כל אחד יעדכן מה הסטטוס שלו כדי שנוכל לראות איפה אנחנו עומדים מול תא מתנדבים ולנסות לצמצם את הבלגן(כמה שאפשר). ** אני מבקשת שאלות כלליות ודברים לא אישים להפנות אלי כאן לטובת כלל הפורום. בברכה ושבת שלום הילה

yarden na

New member
מקווה להתגייס בינואר

לגביי זה קצת יותר מסובך.. כבר חודשים שיש לי אישור התנדבותי, ותפקיד. הבעייתיות הייתה לגבי הסיווג הביטחוני, שאותו אני אמורה לקבל כבר בימים הקרובים אם הבנתי נכון... מכיוון שזה לא רשמי עוד לא קיבלתי שום הודעה מתא מתנדבים, אך נראה שהכל מוכן לגיוס. עדיין יש בי חשש שהגיוס יידחה מסיבה כלשהי.. יש סיבה אפשרית שזה יקרה?

hillator

New member
סיווג ביטחוני לוקח לעבור בערך 3 חודשים

פרט למקרים שזה ממש לחוץ. מתי עשית את הסיווג?

נ ו ע ה 12

New member
לי זה לקח שבועיים

(ושבוע מיום התחקיר עד האישור) ביום רביעי כלשהו הייתי בראיון ביחידה, יום רביעי אח"כ הייתי בתחקיר הביטחוני ורביעי אח"כ היה לי כבר אישור. אני לא יודעת עד כמה זה היה דחוף ואם היחידה שרצתה אותי גרמה לדברים לזוז יותר מהר... לא חושבת.

hillator

New member
שזה דחוף אפשר גם ביומים

היה לנו לפני חצי שנה מיקרה של תכניתן שבמעבר בין חיל תקשוב לחיל אוויר בסיום הקורס איבדו את התחקיר שלו. הוא הגיע אלינו בלי יכולת להתקרב למחשב.. ותוך יומים עם קצת צעקות העבירו אותו סיווג

yarden na

New member
עשיתי את הסיווג בתחילת אוגוסט...

לפי דעתי זה ייגמר השבוע או בשבועיים הקרובים... הבעיה שאין לי שום קשר עם תא מתנדבים למעט זה שבאוגוסט הם אמרו שאיך שאני מקבלת סיווג אני נכנסת לגיוס מתנדבים הקרוב.

hillator

New member
ניסית ליצור איתם קשר?

או שהיחידה שלך ניסתה? בד"כ שאיזה סא"ל מתקשר זה עובד יותר מהר

אני מתגייסת בינואר..

אני יהיה בחיל הים בע''ה יש כאן עוד כאלו שיהיו בחיל הים?

abbarulz

New member
יש סיכוי שאני

אני לא יודעת עם עברתי וועדה רפואית סופית. אישרו אותי כבר לתפקיד אבל לא עשו לי סיווג ביטחוני ולא התקשרו להגיד לי עם אני בגיוס ינואר.

hillator

New member
מה אמרו לך בועדה?

ולא כל תפקיד דורש סיווג של 3 חודשים מראש

abbarulz

New member
תשובה

אני לא בטוחה עם עברתי וועדה רפואית סופית אז אני לא יודעת מה היו אמורים להגיד לי

KinamoN2

New member
...

אני כבר נמצא באי וודאות מוחלטת ,אומנם אני בקשר עם מדור פרט ושם נאמר לי שהגיוס הוא ב18.1 אבל מצד שני גם נאמר שלא יכולים להבטיח לי שהגיוס הוא באמת בתאריך הזה. הילה,אני מאוד אשמח אם תשיגי את תא מתנדבים ותבקשי מהם שיחזרו אלינו ,בכל לשון של בקשה ,אם זה במייל,או בפלאפון. אני גם רוצה לראות מה נסגר עם הבקשה שלי להתנדבות וגם הבקשה שלי לתפקיד . בתודה מראש :)

למעלה