גיוס ינואר

hillator

New member
אז אתה ממתין ליחידה?

כבר עשו לך ראיון שתבחר תפקידים?

KinamoN2

New member
...

מאז הועדה בתא מתנדבים לא קיבלתי זימון לשום ראיון או אירוע נוסף. אני רק מנסה שהם יצרו איתי קשר ,ויגידו לי את התאריך גיוס באופן ודאי.

hillator

New member
תשובה

1. בכל הנוגע לפניות מול תא מתנדבים פניתי אליהם הבוקר בבקשה לנהל פה פורום חי בקרוב 2. פנית אליהם במייל? מה שחשוב שתבקש תפקידים כי בלי תפקיד לא תגוייס בברכה ובהצלחה הילה

TalTD

New member
בעיקרון אני משובץ לינואר

אבל כמו שכתבתי למטה לא בטוח שהרופא יאשר את ההתנדבות שלי.. הלוואי שכן..

hillator

New member
ואיפה זה עומד?

כי ממה שאני יודעת כל מי שמיועד לינואר זומן לפני חודש בערך ללשכת גיוס ושם סופית אישרו להם את ההתנדבות , אמרו להם אילו פטורים הם מקבלים וכבר התחילו לזמן אותם למיונים. מתי אמרו לך שאתה מיועד לינואר?

TalTD

New member
טוב אז אני לא עדכני כל כך

בגדול לפני חודשיים הייתי צריך לשלוח סיכום רפואי..לצערי נתגלתה בעיה רפואית עקב אחת התרופות..חיכיתי שזה יסתדר ואז לשלוח את הסיכום..בסופו של דבר הבעיה שצצה די הסתדרה אמנם לא עד הסוף אבל ראיתי שאוטוטו ינואר ולכן שלחתי השבוע..אז אני לא ממש יודע אם יאשרו את ההתנדבות אחרי הסתכלות בסיכום הרפואי כשרואים שהתגלתה בעיה חדשה, והרופא עצמו שפגש אותי בתא מתנדבים אמר לי שבמידה והמצב לא יציב אני לא בטוח יוכל להתגייס.. קיצר מאוד מקווה שכשהם יסתכלו על הסיכום הם יתנו תשובה סופית. כן ינואר,לא ינואר וכן חודש אחר,לא יכול גיוס...תשובה ברורה,לא עוד דחיות... בתקווה גדולה ובקצת חוסר אמונה באישור גיוס

hillator

New member
מי שהמצב לא יציב

דוחים לו לפעמים בכמה חודשים. מחליטים לא לאפשר התנדבות ב3 מקרים: 1. בעיות של עבר פלילי למינהם. 2. בעיות נפשיות שצהל לא רוצה להתעסק איתן. 3. מצבים קיצונים של מצב לא יציב. נגיד והבן אדם 4 פעמים בשבוע נמצא בדיאליזה בבית חולים.

ניר561

New member
גיוס ינואר

אמרו לי בטלפון ששאלתי שאני יתגייס בינואר, התקשרו אליי כמה פעמים לכל מיני יחידות אבל לא קבעתי עדיין שום מקום,אישרו לי כבר את ההתנדבות. מתי בערך אמורים לקבל צו?

hillator

New member
תשובות

1. אמירה בטלפון מספיק. 2. צו סופי אם בכלל בערך שבוע לפני הגיוס. לרוב האנשים במחזורים הקודמים פשוט הודיעו. 3. תקדם בחום את עניין התפקיד כי אם לא ימצאו לך 1 כזה אתה לא תתגייס. אין דבר כזה גיוס כלל צהלי למתנדבים. כל אחד מתגייס ויודע בול לאן הוא מיועד בברכה ובהצלחה

ניר561

New member
תודה

תודה על העזרה, אין לי תפקיד שאני מעוניין בו מספיק שאני יגיד להם איזה בסיס אני רוצה?

hillator

New member
תוכל לבחור עדיפות

בגדול מומלץ לגבש דעה על תפקיד כדי שלא תבוא אחר כך בטענות "מצאו לי תעסוקה לא מעניינת"

DreamOn1245

New member
מתגייס בינואר

יש אישור התנדבות, יש תפקיד. רק שהתפקיד שבחרתי מצריך סיווג בטחוני. זה לא אמור לעשות בעיות עם תאריך הגיוס נכון? זתומרת עד ינואר אני אמור להספיק לעשות אותו.. לא חזרו אליי מתא מתנדבים בקשר לתאריך של הסיווג והכל ושלחתי את המנילה לפני עשרה ימים.. אז אני מניח שיום ראשון אני אתקשר ואברר מה קורה. בעיקר אני מאוד מבסוט מהמנילה שקיבלתי, מהתפקיד שבחרתי ומהתאריך..חשבתי כבר שאני אתגייס במרץ אז אני שמח שהסתדר. הייתי שמח אם אפשר להרחיב לי קצת על הוויתור על הטירונות מתנדבים והלעשות טירונות 02, כי זה משהו שאני חושב לעשות.. אמרו לי שזה גיוס פרטני ליחידה שלי ואז כאשר תהיה הקצאה למקום בטירונות ישלחו אותי לשם.. זה בעצם אומר שביום הגיוס אני עובר את שרשרת החיול מתגייס ישר ליחידה שלי ואז כשיהיה מקום אני יוצא לטירונות כן? אם אני שייך לחיל הים אני עובר טירונות חיל הים (זתומרת, בבה"ד חיל הים)? אני לא עלול לעשות 02 כלל צהלית במקרה?

hillator

New member
תגובה

אם אושרת לבצע טירונות רגילה תעשה טירונות רגילה של חל הים. אם בחיל הים הטירונות בבה"ד שלהם אז שם. לגבי סיווג מציאה שתפנה ליחידה כי בעיקרון זה גם אינטרס שלהם. בברכה

למעלה