גיוס לצנחנים

אמיר גל

New member
swoosh

kummair צודק אבל אגוז שהיא יחידת גרילה נלחמת במחבלים בשומרון לאחר שאין יותר לבנון בצה``ל החליטו לקחת את סיירת הגרילה שילחמו בגרילות (מחבלים) בשומרון

אורלי17

New member
מגלן היא יחידת נ``ט של הצנחנים, ואת

סיירת אגוז, המקבילה לדובדבן בגולני, מעבירים למערך גדודי החל מהגיוסים הבאים, רק לידע כללי.

ערן !

New member
אני מתאר לעצמי שעשית סקר מקיף

אני מתאר לעצמי שעשית סקר מקיף בקרב לפחות 5 מחזורי הגיוס האחרונים של חטיבת הצנחנים כדי לכתוב את זה בכזה ביטחון. בגלל שלא עשית, ובגלל שלדעתי (תתחיל להשתמש במילה הזאת) זה בכלל לא נכון, תפסיק לכתוב את הדברים האלה כאילו הם 100% ברורים ונכונים ערן (אין לי אגב שום כוונה לריב איתך או משהו, מצטער שיוצא לי לענות ככה להודעות שלך)

עוד מעט

New member
אני חושב שלא הבנתם את השאלה שלי...

השאלה שלי היא האם אני צריך לעשות את הגיובש יחטיות או לא... מכיוון שאני נמצא כבר ביחטית..(עשיתי שני גיבושים +ראיו) חוץ מזה, אני מתגייס ביום חמישי ב-26 --האם אני אשתחרר לשישי-שבת ? אם כן, אז האם אני אשן בבית ביום חמישי ?

ערן !

New member
אתה שוב לא ברור

איך אתה ביח``טית אם עוד לא התגייסת?? אמרו לך שהמיון ליחידות החטיבתיות מתבצע רק ל-א-ח-ר הגיוס. האפשרות היחידה שאני יכול להעלות, היא שאתה מנסה לומר שהתקבלת בראיון אגוז מגלן לאחת מהן, ואתה מתגייס לשם. אם זה המצב, ברור מאליו שאתה לא עושה עוד גיבוש יח``טיות.

עוד מעט

New member
אתה צודק..

זה לא ממש יחטית, אך השאלה שלי אם אצטרך לעשות את הגיבוש יחטיות... אם לא , אז מה אני אעשה בזמן שכולם עושים את הגיבוש?

Swoosh

New member
יחטיות

הגיבוש יחטיות נערך כמה ימים אחרי הגיוס, ובעקרון כל מי שמתאים( יש להם דרישות קב``א נדמה לי)וביקש ללכת לגיבוש הולך אליו, מי שלא ביקש או לא מתאים פשוט הולך ישירות לגדודים. רפאל

למעלה