גיוס מתנדבים 30-12-04 !

tty2

New member
../images/Emo6.gif

התופעה שאת מתארת של התנשאות בגלל קורס, ידועה והיא קיימת בכל הרמות והיחידות בצבא. משום מה, הרבה חיילים שעושים קורס, מרגישים שהם יותר טוב מאחרים... נתקלתי בתופעה הזו גם כשהגעתי לענף השלישות במקרפ"ר. בתחילה, הייתי אמור להתראיין לתפקיד במחשבים. מי שהיה אז רש"צ מחשבים, ראיין אותי והחליט שבגלל שלא עשיתי קורס של מנהל רשתות ובגלל שאין לי תעודת טכנאי כמו שלו, אז אני לא מתאים. שובצתי לתפקיד אחר במדור ששיך לענף השלישות אבל לא באותו המדור של המחשבים. לא עבר זמן רב, והחייל הזה החליט שהוא בערך שווה ערך למנכ"ל העולם (ההוא שבשמיים
) והתחיל להתנהג בהתאם, זה הגיע למצב שאנשים היו צריכים להתחנן בפניו ו"לבקש יפה.." שיעשה דברים שהם במסגרת תפקידו ולא כל כך קשים לביצוע. עד כדי כך לא אהבו את הקטע, שהתחילו לפניות אלי, שאני אדבר איתו וככה זה יעשה. בסופו של דבר, פשוט הפכתי (לא כל כך מרצוני) למחליפו בתפקיד וזאת בנוסף לתפקיד שלי שהיה ממילא דורשני, עמוס ומלא תוכן. להזכירכם לא עשיתי קורס, אלא רק זכרתי את כל מה שהוא הדריך אותי לעשות בטלפון בזמן שהוא היה מבלה מחוץ לבסיס... היום, לקחתי את הידע הזה שצברתי, והפכתי אותו למקצוע. היום אני בעל חברה לפתרונות מיחשוב ותוכנה.\ בשורה התחתונה, הבאתי את הסיפור האישי שלי כדי להמחיש שהתפקיד בצבא לא מורכב רק מקורסים אלא מהרבה מוטיבציה ורצון לדעת ולעשות. אפשר להתגבר על הפערים האלו בלי לעשות קורס... בשום אופן (!) אל תתנו לאף אחד להתנשא מעליכם! תדעו לעמוד על שלכם ולענות כשצריך....

אני../images/Emo70.gif

קוראים לי יוּני אני בת 18 וחצי שוחררתי על 21 רפואי ואני מתגייסת לקורס חובשים (אחרי הטירונות מתנדבים, כמובן
)

למעלה