גיורא - אתה פשוט גאון
(שירשור פרק אחרון)

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
לגמרי !

גם הרגע שטדי אמר לאיתן שעוד שנייה כל השכונה עומדת לעוף באוויר מיד החזיר אותי לחממה, כשזאב איים על כולם, בעודם בני ערובה שלו שם, שתזוזה אחת או שכולם עפים באוויר... (איך נקרעתי בזמנו מצחוק מהמשפט הזה)
אין, הליהוק של שרון אלכסנדר היה פשוט ענק! טוב, וגם של מורדי גרשון - שם וכמובן גם בשכונה

מה הכי הפתיע אותי?

רק לפני, לכל אלה שאומרים שחבל שלא ראינו תגובה מצד נמרוד וסוזי, באפליקציה של שכונה זה פשוט קורע השיחה ביניהם עכשיו.
&nbsp
אז מה הכי הפתיע אותי?
&nbsp
לא, לא ויקי ואיתן, זה היה די ברור.
&nbsp
רחלי ולירון? לא.
&nbsp
המטה? לא.
&nbsp
מישהו גנב את המטה (ואגב, היה רגע שחשדתי בורשבסקי, שהוא בוגד והוא בעצם רוצה את המטה)? לא.
&nbsp
ויקי הורגת את הקוברה? לא.
&nbsp
הקטע שהכי הפתיע אותי היה, תאמינו או לא, אגם מצילה את ויקי ואפילו הופכת לחברה שלה בסוף.
&nbsp
בפרק הראשון, אחת קראה לשנייה "כלבה" והשנייה קראה לראשונה "פרחה". תראו אותן היום... פיתוח דמויות שולט.
&nbsp
אגב, הכי הצחיק אותי: בסוף כולם משחקים כדורגל. אגם מתחבאת מאחורי אודי בפחד כי מה לה ולכדורגל (מה לך ולאודי? מנסים, רואים...) ותבורי פשוט הולך עם השקיות זבל כאילו כלום... תזוז משם, שמן!

ny22

New member
מנהל
לגבי אגם וויקי

אומנם הופתעתי מעוד דברים אבל זה הדבר שהכי אהבתי!!

panda0zombie

New member
תאמת שכל מה שאמרת באמת היה צפוי

גם החלק של אגם וויקי האמת היה די צפוי לדעתי... אבל עדיין היה אדיר! והמשחק כדורגל שלהם באמת הצחיק XD

panda0zombie

New member
לא יודעת על מה אתם מדברים דווקא אהבתי את ההתחלה

כשהיה את הפלאשים האלה של החושך ואז תמונה וחוזר חלילה.. זה עשה לי כאב ראש אבל ממש אהבתי את זה!

אגם כמו תמיד... מלכה! נשבר לי הלב כשראיתי אותה מסתכלת על טדי בעצב ואכזבה :( מזל שויקי ואודי היו שם כדי לנחם אותה.. שמחה שויקי ואגם סוף סוף חברות!

נקרעתי כשמצליח אמר את אחד ממשפטי הסבתא שלו ואגם הייתה כזה מה? ואודי אמר לה עזבי.. XD למרות שגם אני לא ממש הבנתי את המשפט בכלל של הנמר והדב

לירון ורחלי
זה היה כזה חמודד ומיטל גם ממש מקסימה! צריך רק למצוא גם לה אהבה בעונה הבאה שלא נשאיר אותה בודדה

הקטע של הפצצה היה מלחיץ ברמות! רק זה לא נראה לי הגיוני שבדקה וחצי לירון יספיק לעשות את כל המסלול הזה של האש והעכברושים והאבנים ועוד אחרי זה ישאר לו זמן לנטרל את הפצצה עם המטה אהרון אבל לא נתעסק בפרטים הקטנים

שלומי הזה.. הוא כזה נשמה.. חבל שלא הייתה לו גיטרה XD

חבל לי על איתן.. אבל לא נורא.. תמיד יש את העונה הבאה!

הצחיק אותי השמות של הצוותים בסוכנות.. צוות צ'רלי ובראבו.. חמודים

האיחוד של בנדה והקטנים ובאופן כללי האיחוד של כולם עם כולם היה ממש מרגש!

סוף טוב הכל טוב.. לפחות מבחינת השכונקים ואגם.. הם משחקים להם כדורגל וכולם פשוט עוברים במגרש שלהם.. תבורי והשקיות שלו ואילנה עם הקטנים

עכשיו אני במתח לעונה הבאה! אני כבר רוצה לדעת מי לקח את המטה.. לא יכולה לחכות!

rubmue1234

New member
צודקת במאה אחוז

אני גם אהבתי את ההתחלה.
כל הקטע אפילו העצים את המתח והדרמה שבדבר.
אגם הפתיעה לאורך כל הפרקים האחרונים..
בעצם מאז שהיא עם אודי היא מפתיעה כל פעם מחדש.
כל העניין עם הזוגות היה די צפויי...
והקטע של הפצצה באמת היה מלחיץ...
לא הזכרת את הקטע שבו ווקיי ירתה בקוברה
אבל את הקטע הזה ממש אהבתי!!
הזכיר לי סדרות נוספות שבהם עשו שיורים בשחקן והוא נפל בדרמטיות לתוך בריכה...
האיחוד בעצם יכל לסגור את העונה.
אבל ראו את ההצלחה של הסדרה...
ואז הוסיפו את הקטע האחרון.
חשבתי על זה בדיוק כשנגמר הפרק...
בלי ההצלחה היו סוגרים את העונה בתצפית על מגרש הכדורגל והכל בסדר גמור : סוף טוב הכל טוב!
אבל...גיורא ראה את ההצלחה והוסיף מאוחר יותר את הקטע האחרון עם גניבת המטה.
ו..כן. מתח.
לפחות תיכף החממה חוזרת

panda0zombie

New member
לגבי ויקי והקוברה

לא הזכרתי את זה כי לא ממש היה לי מה להגיד על זה.. אבל כל הכבוד לויקי באמת שפגעה בקוברה ולא באיתן כי איתן היה ממש הסתיר את הקוברה אז זו הייתה מטרה קשה במיוחד
ההצלחה של הסדרה הייתה כל כך צפויה! מספיק גיורא חמיצר אחד בשביל לגרום לסדרה להצליח ברמות כאלה

rubmue1234

New member
חח לגמריי...

אבל בהמשך לכותרת...
גיורא בעצמו אמר פעם אחת בראיון
שאפילו שכל סדרה שלו מוצלחת
אי אפשר לקחת בחשבון ישר מההתחלה שהיא תצליח..
בגלל זה הוא כותב את כל הסדרה עד סופה ומשאיר סוף סגור(בעונה הראשונה כמובן)
ורק אחרי שהוא רואה את ההצלחה הוא מוסיף את הסוף הפתוח....
ואפילו יש לי דוגמאות!!:
החממה:אחרי שבעונה הראשונה הכל היה טוב ויפה...הקטע של הבחירה של אלה לי התווסף(שוב פעם חלק מראיון של גיורא-הוא אמר שהוא תמיד חוזר אחורה שהוא רואה שיש בעיה או שהוא צריך להוסיף משהו....ואת הקטע של הבחירה הוא כבר התחיל להוסיף בפרק שאלה לי התנשקה עם דניאל....תחשבי על זה)
שכונה:בשכונה זה היה פשוט מדי. כמו שכתבתי:הוא יכל לסגור את העונה בתצפית על מגרש הכדורגל שהכל טוב ויפה אבל הוסיף אחרי זה את הקטע שבו נגנב המטה ולא יידוע מי זה(אגב...אם תשימי לב גם פה...סתם הערה..גם בחממה וגם בשכונה השאלה שנשאלת בסוף העונה הראשונה בשתי הסדרות היא:מי?....)
השמינייה:העונה הראשונה יכלה להסתיים בכך שהכל צריך להשאר כמו שהוא....כפי שהוא נסגר...האחים חוזרים להיות בגילם המקורי והכל חוזר להיות כמו שצריך להיות. אלא שאז אדם רץ לעבר ביתם של משפחת דביר בשביל לנסות לעצור את איה מלשוב לגילה המקורי מרוב אהבתו אליה. כן-אני בטוח שגם זה נוסף אחרי שראה את ההצלחה של הסדרה.
האי:את האי לא ראיתי ככה שאני לא יכול לאמר כלום..

panda0zombie

New member
בהאי זה היה עם טלפון

שבסוף העונה הראשונה אם אני לא טועה איזה טלפון צלצל ואחת הדמויות הראשיות הלכה לענות ולא ידעו מי זה
אגב גם בעונה השלישית והאחרונה של האי השאירו סוף פתוח..

Roei152

Well-known member
מנהל
זה נכון -ליבי..
העונה השלישית של האי נגמרה סגור חתום ברור שזו ליבי ואני אגיד לך גם למה הלנה (עידית טמפרסון המכושרת) אמרה שדילן הוא הטיימר האחרון סימן שהוא לא איבד את היכולת לנוע בזמן והנסיעה האחרונה שלו היה נסיעה לשנת 2009 לליבי ....

שיר m

Well-known member
צוות צ'רלי היה קורע:)

המשפט של סבתא של מצליח היה דווקא טוב: "תגיד מספיק חזק שאתה נמר, בסוף יברח ממך דוב"

dar dahan

Member
כמו תמיד לכל דבר יש הסבר...

ומסתבר שהתמונה של ויקי בסדרה עצמה היא היתה שם כי היה חשוך ואף אחד לא הצליח לראות אותה, לכן היא עמדה בצורה כל כך בטוחה יחסית.
בתור אחד שלמד בתיכון קולנוע, קולנוע בניגוד לציורים ותמונות יחיד זה סיפור של כמה תמונות או ליתר דיוק מיליוני תמונות ותמונה אחת לא אומרת כלום, אם כי התמונה של איתן חונק את איגור סיפרה הרבה יותר מהתמונה של ויקי.
&nbsp
בכל מקרה לגביי הפרק, ציפיתי למשהו קצת יותר גדול אבל פרק נחמד ביותר והסוף לדעתי מעניין מאוד ואני חושב שהקוברה לא מת, לא ראו אותו מתבוסס בדם בתוך הבריכה אלא רק נמצא בתוך הבריכה.
לדעתי הוא עשה את עצמו עד שכולם יסתלקו ואז ברח.
אבל מצד שני יכול להיות שמדובר במישהו מהסוכנות הביטחון שרצה את המטה (ולאו דווקא ברשבסקי) כי היה צריך להיות לו קשר ישיר למכונית של החיילים (אגב למה לעזאזל חיילי צה"ל עם מדים של חיילי מרינס מארצות הברית??)...
הקוברה אולי חזק אבל לא נראה לי שהוא הצליחה לסמם אותם.
אז מצד אחד נראה לי שהקוברה לא מת אבל מצד שני אני לא בטוח בכלל שזה הקוברה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה ? זה הבורר??
לגבי סצינת הבריכה מה ציפית שיראו את הדם שלו כמו בבוררר??
מספיק ערוץ ניק הותתקף בגלל הסדרה...

rubmue1234

New member
ברור שלא

ממש לא ציפיתי
כבר לפני זה קראתי את הכתבה שעשו על הסדרה
אבל דווקא לא התכוונתי לבורר...
לסדרה אחרת

dar dahan

Member
כן כמו שמראים את איתן מדמם ועוד דמויות ככה ציפיתי שיראו אותו

מדמם בבריכה, מה הבעיה בזה?
בסדרות אחרות שלו גיורא אראה דמויות מדממות זה לא מה שהופך סדרה שמתאימה לילדים או שלא, מילא זה היה כמו בסרט אימה שאתה רואה דמות שמנסרת את עצמה (כמו במסור) פה מדובר בדם סך הכל.
לכן אם הוא באמת מת או שהוא טבע או שהוא לא מת, כי דיי ברור שהיה לו אפוד מגן השאלה האם הוא טבע או שלא...
&nbsp

ny22

New member
מנהל
תודה

(אגב, זה לא רק אני, זה גם בגלל שזה פורסם בדף הפייסבוק של גיורא....)
אבל תודה רבה

למעלה