|ג'ייד|
אחת שתיים התפקדות

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אחת שתיים התפקדות ../images/Emo150.gif

שם:
מסן / אייסי / דואר ישראל:
תמונה [!!!!!111]: ושאלות לרגל המצב הקשה
לאיזה כיתה עליתי היום:
איך היה ? (=: זה מספיק טוב לטגלון ? @@

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אעאע שכחתי לענות XD

שם: רוחמה פטמה בת מוחמד גיל: 14 מאיפה: עזה ג: מסן / אייסי / דואר ישראל: [email protected] תמונה [!!!!!111]: אין לי כוח עשיתי תגובה מהירה XD ושאלות לרגל המצב הקשה לאיזה כיתה עליתי היום: י' D: איך היה ? (=: כיייייייייף !

x N O A M x

New member
הייייייי גם לי קוראים רוחמההה

כיף חאלכ יא בינתייייייייייייי אללה חפלה

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מבסוטה יא אומיייי [ששש אני מפגישה כישורים]

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הדר הקטינה לי תמונה P:

תמונה דכאונית XD שימו לב לכרית סימפסון ג:

g a l 9 4

New member
בוכיה עצבנית D::::

שם: גל ~_~ גיל: 13 מאיפה: רוגעלך סיטי<: מסן / אייסי / דואר ישראל: [email protected] תמונה [!!!!!111]: אההההההההה$^&%$ אימלה ._. ושאלות לרגל המצב הקשה לאיזה כיתה עליתי היום: י"ב D: איך היה ? (=: נוטף סקס וריחני כמו חרא של פילים<: סתיו פטמתיDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

g a l 9 4

New member
פטמתי מהשורש "פטמה הערביה קולולולולו"

שכחתי את התמונונה.%%

system רולז

New member
מתפקדת ../images/Emo109.gif ../images/Emo210.gif

שם:גל גיל:13 מאיפה:מושב במרכז DDD: מסן / אייסי / דואר ישראל:[email protected]
מסן תמונה [!!!!!111]: בצד ושאלות לרגל המצב הקשה (מאוד מאוד מאוד@#$%^&*
) לאיזה כיתה עליתי היום:ח'
איך היה ? (=:בסדר חוץ מי שהרגשתי קצת בצבא (?)WTF

עונה

שם:הדס גיל:היום 13 מאיפה:יבנה מסן / אייסי / דואר ישראל:[email protected] תמונה [!!!!!111]:חברה שלי עיצבה ושאלות לרגל המצב הקשה לאיזה כיתה עליתי היום:ח' איך היה ? (=:משעמם וישלנו מורה חדשה מכשפההההההההההה

x N O A M x

New member
כן המפקד../images/Emo195.gif

שם: רוחמה בן שטרית אבועלינה גיל: 14 אנד א הלף מאיפה? מהתחת של דודי מסן/אייסי/דואר ישראל: מסן:[email protected], אייסי זה בולשיט, דואר ישראל זה חנני תמונה[!!!!!111]:כבר ראיתם ת'כיעור שלי מספיק..תראו איך אני מתחשבת בכם חח לא יאמן לאיזה כיתה עליתי היום: כיתה? גן חובהDD: סתם..ט'.. זה מספיק טוב לטגלון? אם תוסיפי קצת בזיליקום ותשברי ביצה על זה אז ניראה לי שכן דווקא..

HaDaRoSh

New member
יש בך הומור היום ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אומ

שם:דודי גיל:14 היום;[ מאיפה:עלק ניו יורק סיטי[חבר נתן לי את פורטה היום, אלוהיי] מסן / אייסי / דואר ישראל:49350-דואר ישראל/301650439-איסיקיו/[email protected]מסנג'ר. תמונה [!!!!!111]: ושאלות לרגל המצב הקשה לאיזה כיתה עליתי היום:ט איך היה ? (=:חביב ע זה מספיק טוב לטגלון ? @@לא.

AdiHamagnivaXD

New member
אני

שם:עדי גיל:15 מאיפה:ר"ג מסן / אייסי / דואר ישראל:[email protected] תמונה [!!!!!111]:כי לא מצאתי משהו יותר נורמלי... ושאלות לרגל המצב הקשה לאיזה כיתה עליתי היום: י' איך היה ? (=: חרא.. איך כבר יכול להיות?

למעלה