|ג'ייד|
אחת שתיים התפקדות

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם: הדר P: גיל: 18 מאיפה: ת"א
מסן / אייסי / דואר ישראל: [email protected] תמונה [!!!!!111]: אני מחכה שסתיו תלך לצלם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ושאלות לרגל המצב הקשה לאיזה כיתה עליתי היום: כיתה טיפולית בביתי הקט שאפשר לקום בה ב 1 בבוקר לפדי דבריו של הרב דודי :) איך היה ? (=: כייףכייף

avivoOsh2

New member
אניP:

שם: אביב גיל: 14 מאיפה: רחוק מסן / אייסי / דואר ישראל: תרצו תקבלו תמונה [!!!!!111]: טוסיק ושאלות לרגל המצב הקשה - לאיזה כיתה עליתי היום: ח' איך היה ? (=: בצפר זה בצפר . וזהו .

Cuttie Cat

New member
לה לה לה ...

שם:גילי גיל:17 וחצי מאיפה:חיפה מסן / אייסי / דואר ישראל:[email protected] תמונה [!!!!!111]: ושאלות לרגל המצב הקשה לאיזה כיתה עליתי היום:יב' :( איך היה ? (=: נחמד מאד... הייתי עייפה תחת אבלל

Cuttie Cat

New member
כן חחחחחחחחח שמעי בדוק הוא הומו

הוא צעק עלייך בכניסה? כאילו מה נפלת עליי אני באה בסבבה שלי חח פתאום הוא בוקר טוב אני המנהל החדש את עם מכנסיים קצרים.. חחח וואלהההההה? הומו

x N O A M x

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

בהתחלה לא ידעתי שהוא המנהל..חשבתי שהוא אחד המאבטחים אז כזה אני אומרת לו "מקורההה" וזה וש"אין לי כרטיס תלמיד אני חדשה פה" חחחחחח אז הוא כזה "אוקי ברוכה הבאה לבית הספר" בקול גיי כזה..זה היה מה זה מביך לגלות אחרי זה הוא המנהל שלך

Cuttie Cat

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הומווו

סתם חחח הוא עושה לחברה "בוקר טוב הכנסי ברגל ימין ... מזה החולצה הזאת?!! " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך הצחיק אותיייייייייייי

g a l 9 4

New member
המנהלת שלי משליכה על אנשים את השדיים שלה.

שיכולים לכסות למוות ילד ממוצע.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif משליכה על אנשים את השדיים שלה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה