|ג'ייד|
יאללה סיפורים

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif יאללה סיפורים

נו ספרו סיפורי מפגש :) -שלי- התארגנתי מהר וזזתי לרכבת, אמרתי לנעם ולהדר שיבוא לפגוש אותי :) אממ הלכנו לטאוור רקורדס והשתעשנו לנו עם ספר התשובות >< אממ ואחכ הלכנו לפגוש את אביב וחברה שלה ואז את גל אני חושבת .. ואממ היה מצחיק ניצחתי את הדר במשחק של הצפרדעים עלק אל תגידי שאת תנצחי .. זכינו ב385 כרטיסים .. קיבלנו כדורסל חחחחחחחחחחחחחח ואיזה בובה כזו של פו הדוב בתוך פרה לפלאפון .. היו שמה שני אנשים נורא חשודים כאלה שעקבו אחרינו וזה S: ואחכ נכנסנו למעלית לרדת למטה לראות סרט ואני כזה נמרחת על השמשה כזה בדך למטה ועושה כזה "לאאאא" חחחחח בכל מקרה, הגענו לסרט, ואני באה להוציא ארנק להוציא כסף .. אין ארנק ! גנבו לי אותו >< בכל מקרה הדר [
] קנתה לי כרטיס חחחח חמודה .. אני חייבת לה איזה 800 שקל חחחחחח וקנינו אגרטלים של דיאט קולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכנסנו למיסטר בין .. שיאללה איזה סרט דפוק באמאשלי >< הקטע הזה שהוא הדביק על העיניים והלשון פתקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה נגמר, נעם הלכה, ו .. גאד .. שלמות..מהלכת.. הוא היה ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ ככ יפה
חולצה אדומה קצרה, ג'ינס, אימו כזה חצי בלונדי .. ראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארררררררר .. אני והדר [טוב, אני .. הדר צועקת עליי שאני יפסיק לרדוף אחריו חחח] רדפנו אחריו כל הזמן ועקבנו אחריו .. ואז הוא רצה להיכנס למעלית ונגעתי בו
פאקינג נגעתי בו
נגעתי-בו
והוא כולו קולט אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה ככ מצחיק .. יאללה זזנו לזלול לנו .. הדר קנתה ארוחה חח ואני אכלתי לה ת'צ'יפס .. ואחכ הדר כזה יענו משתעלת ואני מסתכלת פתאום הבלונדי עובר חחחחחחח והוא פוזל אליי כזה עוד שנייה מעיף לי בוקס שאני מריירת עליו חחחחחח ואני כזה ממשיכה לעקוב אחריו עם הראש חחחחחחחחחחחחחחח אחכ זזתי הביתה [אין לי כוח לספר את כל הסיפור חח לא היה הרבה אחכ] התיישב לידי איזה זקן מתחיל לדבר על מצב החסה בשטחים או משו לאדעת לא הקשבתי לו .. שמתי מוזיקה חחחח מדי פעם הנהנתי בראש ואמרתי כזה וואלה או מגניב או כאלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה .. היה כיף :] כשחזרתי הביתה נפל עליי סכין ועשה לי חור בבטן S: כמה דם פייי לא משנה עכשיו אתם P=

x N O A M x

New member
חחחחחחחחחחחחחחח או גאד

'התיישב לידי איזה זקן מתחיל לדבר על מצב החסה בשטחים או משו לאדעת לא הקשבתי לו' את והיציאות שלך..תיהיי בריאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif חח נו כן

מצב החסה בשטחים או שליחת עכברים לחלל או כל מיני דברים מפגרים שזקנים מדברים עליהם

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif|אליהו נווו

במקום לשבת פה ולצחוק תרשמי גם את ><

gali56

New member
כייסו לך את הארנק../images/Emo6.gif

[כאילו לקחו לך אותו בלי שהרגשת..]

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחח מפגרת ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

את קדושה
טחחח טוב תורי: אתמול נעם ביקשה שאני אבוא לקניון ב-11 אז נפגשנו קודם אנחנו :) אז קמתי בשמונה וחצי [
] לא זכור לי מה עשיתי :S אבל אז בעשר התארגנתי וזה ובעשר וחצי יצאתי מהבית לכיוון הקניון. אני הולכת לי לכיוון הקניון ונעם [
] שולחת לי הודעה "ניראלי אני אאחר קצת... האוטובוס עדיין לא הגיע", ואז כזה אני אומרת לעצמי, מה? לחזור הביתה?
[כי זה איזה עשר דקות הליכה לעזריאלי ולא רציתי לחכות שם
] ואז היא שולחת לי הודעה שהאוטובוס הגיע אז המשכתי ללכת חחחחחחחח סתיו שיגעה אותי באסאמאסים כול הדרך
הגעתי לקניון, עליתי לאיפה שהקולנוע וראיתי את נעם
ררר כפרעליך
הסתובבנו לנו חיפשנו לה את הסרט פוסידון
חחחחח. חחח אוי והצטלמנו עם הפוסטר של מיסטר בין !!!!!
אני מאוהבת !
קיצר, 12 ורבע, סתיו אמרה לנו לחכות לה בשער של הרכבת. אוקי אז אני ונעם הלכנו לשם, והיא לא מגיעה
ואז נעם רואה פסל כזה מצחיק
אז צילמתי אותה עם הפסל חחחחח XD אוקי, הפרינססה מגיעה
חיבוק מוחץ אבל זה היה שווה את זה
עלינו לגג וחיכינו לאביב ולגל
חיכינו וחיכינו וחיכינו, ואז קלטתי 2 ילדות כאלה. הייתי בטוחה זאת אביב וחברה שלה. ואז הן יצאו מהגג. אז אני נעם וסתיו יצאנו מהגג למדרגות הנעות ושם ראינו את אביב
ררר [הקרב שומנים עדיין בתוקף !!!
] הלכנו לטאוור רקורדס, השתוללנו צחקנו, השנאה שלנו לקאסי הייתה פעילה כרגיל רק שלאצבע המשולשת הצטרפה גם סתיו :) ואז גל הגיעה
חחחח איזו נמוווווכה XDDDDDD. ואז נהרנו לנו לכיוון הג'ויסטיק [אביב אמרה שהם יבואו אחר כך כי חברה שלה צריכה לקנות בגדים
] אז כן
סתיו קרעה אותי בצפרדעים אבל !!!!!!! זה לא פייר ! האור בצהוב לא היה פעיל !!! זאת רמאות !!! אחרי זה הלכנו לאיזה מכונה שאתה שם שקל ובמספר שאתה פוגע יוצא לך הכרטיסים
אז כנראה שמישהו שיחק לפני ופגע, ואז שיחקתי ופגעתי ב 15, אז זה הכפיל לי ל-30 XDDD אנחנו בהתלהבות כזאת ואז סתיו פוגעת ב-25 !! זה הוציא לנו 100 !!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז אחרי משחקים כאלה שהיה בידנו הרבה כרטיסים, הרגשתי צורך לעשות משחק אחרון באיזה שהיא מכונה, בזמן שנעם סתיו וגל היו בקופה הזאת שסופרת את הכרטיסים, פתאום בום פגעתי ב-75
זה היה הזוי, ואני צועקת לנעם כזה חחחחחחחחח זה היה כזה מצחיק שיצאו פתאום בוכטה. בשלב הזה כבר לא היה מקום לסתיו בידיים, הכול כבר נפל לה
אז אמרתי לה לזרוק את זה על הריצפה בצד והתחלנו לקפל. ואז נעם אומרת לי להיזהר כי היו שניים שניסו לגנוב ממנו
אז סיימנו לקפל את הכרטיסים והלכנו לקופה. 385 כרטיסים ! 385 !!! או מיי גודנס ! זה היה מטורף, קיצר החלטנ ו על כדורסל ועל איזה מחזיק לפלאפון של פו הדוב בשביל סתיו. בהתחלה נעם הייתה צריכה לקחת את הכדורסל אבל אז היא ויתרה
אז אני לקחתי
חחחחחחחח קיצר, סרט, הלכנו לקופות לשלם, ואז
סתיו קולטת שגנבו לה את הארנק
איזה חראות !!! בטח שני האלה ממקודם
שילמתי על סתיו לסרט וחזרנו לג'ויסטיק לבדוק. כלום =( נכנסנו לסרט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה ענק !!! אין אין ! זה אחד הסרטים חחחחחחחחחחח הוא כול כך חמוד !!!!
*אז ראיתם אותי במשפיים
איכס* ניגמר הסרט, יצאנו, נעם הלכה
הייתה חייבת. אני סתיו וגל נכנסנו לשירותים, ושיצאנו, אביב וחברה שלה נעלמו :S חחחחחחחחחחחח כול הקטע עם ההוא של סתיו היא כבר חפרה לכם
חחח טוב הוא היה חתיך [אל תתנפלי !!!
] אה והצטלמתי עם סתיו עם מסגרת כזה ללוח שנה, חחחחחח יצא חמוד =] וזהו
היא הלכה הביתה ואיש דיבר איתה על חסה טחחח ואני חזרתי לי לביתי
היה לי חסר מישהו במפגש הזה
והוא יודע את זה

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif אאאאאאאאאאאאא

"והוא היה חתיך" אאאאאא את אוהבתת אוותווו איר9ט8245986247980097 Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: OOOOOOOOOOOOOOO: Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: "והוא היה חתיך." Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: אאאאאאאאאאאאאאאאאאא Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: את אוהבת אותו !!!!!!!!!111111 Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: את רוצה שהוא יעשה לך ילדדד !!!!!!!111 Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: מזה אל תתנפלי ?!?!!??!!?? Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: אאאיעמדלחכעילשדראיע Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: הדר אוהבת אימוס והדר אוהבת אימוווס D: HaDaRiLaNd BEP Rulz ! fuck u bitches !!! אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח HaDaRiLaNd BEP Rulz ! fuck u bitches !!! אומר/ת: ידעתי !!!!!!!!!!1 Stav- חחח גנבו לי את הארנק >< אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח מפגרת >< טוב בכל מקרה מזה "הפרינססה הגיעה" ?!?!?!??!?!?!??!!!? מחוצפת !!!

HaDaRoSh

New member
חחחחחחח XDDDDDD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ידעתי שזה יקרה
פעם הבאה הדר תלמד לשמור על הפה שלה !
חחחחחחחחחחחחחחחחחח והכול מחיבה

Stav Love

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif../images/Emo161.gif אוי כן חחחחחח

אני קדושה חחחחחחחחחחח אחרי שנגעתי בו לא הסכמתי שאפחד ייגע לי ביד הדר קיבלה איומים על חייה אם היא תיגע בי חחחחחחחחחחחחח זה היה ככ מצחיק אני כזה עומדת מולה ומסבירה לה כזה לאט ובשקט "תקשיבי, אם את נוגעת בי, את פשוט תחטפי מכות, מכות, מכות !" חחחחחחחחחח

avivoOsh2

New member
חחחחחחח

מעצבן בסוף לא הספקנו את הקרב שומניייים #$@%^$^&%^&%
ותדעי לך שאני מנצחת אותך :):):):):) מחעחעחע ואת כזאת חמודידהה
^^

gali56

New member
גרר מה הייתי צריכה לעשות בשביל המפג

**המפגש הזה.. העירו אטתי ב-7 ורבע[!!]ואמרו לי לשטוף חלונות. תראו מה אתם גורמות לי לעשות נבלות.#!~# איף... וכבר עשו סיכומים אזזז...

x N O A M x

New member
בעע סיכום שלי><

חח שתבינו שאנלא אוהבת לכתוב סיכומים..אני חופרת יותר מידיי..כמו המורה לג"ג שלי..גאד.. נממ טוב חחח קמתי באיזה שש וחצי..אמרתי לעצמי הו איזה כיף יש עוד כמה שעות לישון..ישנתי קמתי באיזה שמונה וחצי בערך שבעשר וחצי אנחנו אמורים לצאת>< ואני מתארגנת כמו צב.. חח טוב קיצר האוטובוס הזה..אפילו אני משיגה אותו חחחחחחחחחח אללה הגיע נסענו לכיוון עזריאלי..דודה שלי הלכה לקולנוע עם חברה שלה שלה חח וחברה שלי התקשרה אליי וחפרה לי בשכל טוב לאמשנה חח ואז ראיתי את הדרילננדד והווD: יפה לך פן אגבXD סתם כזה הסתובבנו עשינו בוקים למיסטר ביןן
, וכתבנו שאלון שלא התבצע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אייאי היה מצחיק והסתובבנו הסתובבנו חחח עד שראינו את סתיו חחחחחחחחחחחחחחחחXD מכאן התחילו כל הצחוקים ניראליXD הלכנו לגג נידמה לי ישבנו שם איזה שעה ניראלי לחכות לאביב וגל וזה ואז הלכנו מהגג כי נמאס לנו אז הלכנו לטאאור רקורדס..האא לא בעצם פגשנו לפני את אביב וחברה שלה:] חח שיואו נו אנלא זוכרת אני סנילית מידיי טוב אז הלכנו לטאוור רקורדס..הפוסטר..
חח טוב לאמשנה קיצקץ ישלי תמונה של הדיסק של כאסח והפעם התווספה עוד אצבע..של סתיו חחחחחחחחחחח והוהוהו הסתכלנו על כל מיני ספרים מפגרים כאלה חחחחחחחחחחחח כאילו אנחנו אוטיסטים אנערףף וגל באה [את ממש חמודה
] ואז הלכנו לג'ויסטיק..חחחחחחחחחחחחחח אוי אין אין..היה מצחיקXD הדר כבר סיפרה הכל חחח אבל אני מתגעגעת לכדורי שלי:(( ואז הלכנו לקנות כרטיסים חחחחחחחחחחח ולסתיו בום נאבד הארנק..חעח נו אמרתי לכן שהבנים האלה עוקבים אחרינו..בטח הם לקחו לה.. אז הדר קנתה לסתיו כרטיס חחחחח למיסטר בין. אוקיי. משם התחילה אהבת חיי
רואן אטקינסון תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!11#@$
אאייןןן הסרטט הכי שולטט ביקוםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב יאללה הייתי צריכה ללכת אמרתי בייבי וזהו
תמונות בהמשךP:

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אנחנו יכולות לחלוק את הכדור חצי חצי אם בא לך XD ותודה

avivoOsh2

New member
חחחח משוגעת../images/Emo6.gif

אממ קמתי ב7 ורבע S: חצי שעה השעון צלצל
חחחחחחחחחחחחחחח אבאשלי לקח אותנו :):) כל הדרך שרנו לדוד משה הייתה פרה :) חחחח וכל מיני שירים שהיו ברדיו
הגענו בערך ב11 וחצי לקניון. אכלנו גלידה אני וזיו [חברהשלי
], עשינו שטויות ובערך ב12 ומשהו ניסינו לקלוט איפה הגג.
הסתומה הזאת כזה "למעלה זה תצפית אין שם כלום !!1 " חחחחחחחחחח סתומה פעם אחרונה שהיא הייתה שם זה היה בגיל 8 S: אני כזה "זה בקומה שלישית שלי-שית !" שעה עד שהצלחתי לשכנע אותה שבאמת יש שם משהו P: פחח עלינו כזה והסתכלנו כמו שתי אהבלות [סורי לא כמו, באמתP=], אמרנו שנרד ונחזור עוד מעט והלכנו למדרגות הנעות. פתאום קלטתי את נועם הדר וסתיו :) ממש חמודות ^^ חחחחח :) אז גם גל הגיעה. והלכנו לחנות הזאת של הדיסקים מה-שמה. P: עוד פעם אתן וקאסי. שתיהיו בריאוווווווות
אממ סה"כ היה לי דיי נחמד :) למרות שלא הייתי איתכן ככ כי היו לי ולזיו היו מלא דברים לקנות ובלהבלהבלה.
טוב לאנורא. היה סרט טוווב >< והיינו צריכות ללכת ישר אחריי הסרט.
מממפ. ו.. אני חושבת שזהו. היה כזה פסדר, חח. שמחתי לראות אתכן.

system רולז

New member
XD

סתיו באמת יש לך יציאות.
'התיישב לידי איזה זקן מתחיל לדבר על מצב החסה בשטחים או משו לאדעת לא הקשבתי לו' כ"כ הייתי בבאסה. שלא באתי
. נשמע שהיה כיף.
אוףףף.
שימו תמונות. ואממ מצד שני טובב שלא באתי כי אני נמוכה XD
(בעצם זה עצוב.

למעלה