למה הוא ירוק XD
X x N O A M x New member 30/3/07 #54 'מדהים'..יא רייט.. חחח זה כל התמונות בעיקרון נממ כל הזכויות שמורות להדר על הצילום חחח והאחרונות לי סורי על התמונות המטושטשות
'מדהים'..יא רייט.. חחח זה כל התמונות בעיקרון נממ כל הזכויות שמורות להדר על הצילום חחח והאחרונות לי סורי על התמונות המטושטשות
H HaDaRoSh New member 31/3/07 #68 זום מטורף XD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אם לא הייתי עושה זום לא הייתם רואים אותו באופק
H HaDaRoSh New member 31/3/07 #67 אויי לא שמתי לב ../images/Emo12.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
H HaDaRoSh New member 31/3/07 #66 חחחח זהו ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אביב לא הצטלמה ואממ שכחתי להגיד שהיינו בסרט סתיו החזיקה לי את היד כ"כ חזק כי היא פחדה ממיסטר בין, היא עשתהלי נמק אה ו חחחחח שהייתה את הפרסומת של מקדונלדס "THIS IS HELL" כולם דיקלמו את זה חחחחחחח
חחחח זהו ../images/Emo3.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אביב לא הצטלמה ואממ שכחתי להגיד שהיינו בסרט סתיו החזיקה לי את היד כ"כ חזק כי היא פחדה ממיסטר בין, היא עשתהלי נמק אה ו חחחחח שהייתה את הפרסומת של מקדונלדס "THIS IS HELL" כולם דיקלמו את זה חחחחחחח
X x N O A M x New member 31/3/07 #71 שאלנו אותה..היא לא רצתה.. ואביב [ ] חחח בקושי הייתה איתנו נו יופי באמת חח סתם סתם..
A avivoOsh2 New member 31/3/07 #72 חחחח היו לי ככ הרבה דברים להספיק $^#^#^%$&^*^ טוב אבל לטובתכם. לאנורא, פעם הבא. עם תיהיה כזאת.
G gali56 New member 31/3/07 #77 ח,אני שונאת שמצלמים אותי. פשוט מתעוות. חברות שלי מנסות והם לא מצליחות,אני מנוסה!