|ג'ייד|
שרשור הכרות

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור הכרות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש מפגש, מה ? בכל זאת למרות שרובנו כאן מכירים אחד את השני יש כמה אנשים שלא ככ אזז יאללה :) כ-ו-ל-ם לענות P:
שם:
כמה זמן בערך אני בפורום ?
יצירת קשר: [מסן, אייסי, דואר ישראל]
תמונה :) [וכן !! שלכםםם]

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אני חהחה הפתעה

יווו החתול שפך את המים שלווווו הוא יחטוף מכותתתתתתתתתתתתת ארג שם: סתיו גיל: עוד 4 חודשים 15 ^^ איפה אני גר ? הוד השרון כמה זמן בערך אני בפורום ? ג'י יותר מדי יצירת קשר: [מסן, אייסי, דואר ישראל] מסן- [email protected] תמונה :) [וכן !! שלכםםם] *אוווףףף חייבים ?* חח סתם חהחהחההחחה האימה

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif וגרר תוספת לתוספת החהחה

טוב דבר ראשון- אני זוכרת במדויק את היום ששאלתי את חברה שלי בשיעור אנגלית "קורל, מה זה אימו ?" חחחחחחחחח דבר שני- אני מפחדת פחד מוות מזריקות ומחטים וכל זה, אני מעדיפה למות ולא לעשות בדיקת דם, אבל מה ? פירסינג זה החיים חח דבר שלישי- היו לי דגים כשהייתי קטנה ונורא נורא נורא אהבתי להתעלל בהם. נגיד לתפוס אחד ולהוציא אותו מהמים ולראות איך הוא נחנק ואז שנייה לפני שהוא מת להחזיר אותו למים חחחח וגם אפחד לא ניקה להם ת'כלוב .. אוי אמרתי כלוב חחחח אקווריום אז האקווריום שלהם היה פשוט שחווררר חחח הם לא ראו לאן הם שחו כברר דבר רביעי- יש לי משיכה בלתי מוסברת לרוסים. כמעט כל החברות הכי טובות שלי מכל הזמנים רוסיות. אני מתחברת יותר לרוסים :) דבר חמישי- אני חייבת ללכת P: ביי

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif לאלאלא חסוחלילה

הייתי קטנה חחח אני מדברת על ממש קטנה בסביבות ה4 ודגים זה לא חיה חחח דגים זה אוכל לחתולים אני שונאת להתעלל בחיות / כשמתעללים.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אעעע ותוספת

תוסיפו 5 דברים ש-באמת- לא ידענו עליכם חח

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif ME

שם: גל נאבר וואן D: גיל:שבוע הבא 13 איפה אני גר ?מושב כמה זמן בערך אני בפורום ?שנה ניראה לי
יצירת קשר: [מסן, אייסי, דואר ישראל]מסן
[email protected] תמונה :) [וכן !! שלכםםם]מהמפגש עם אביב
ו5 דברים שלא ידעתם עלי- 1- אני אוהבת את גאנטר
2- אני גרה בבית מעץ
אממ אני לא מצליחה לחשוב על עוד

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הו ויש לי עוד עובדה בשבילך

אני יודעת לעשות גל עם האצבעות אבל סתיו יודעת יותר מהר D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ממש לא ../images/Emo11.gif

אני גם יודעת לעשות גל כזה עם הכתפיים כמו שבברייקדנס עושים [האהא למדתי ברייקדנס שנתיים או שנה ומשהו] בכלל .. רקדתי 7 שנים חח

שם: דודי. גיל:14 בספטמבר. איפה אני גר: ג'מייקה. כמה זמן אני בערך בפורום: הרבה. יצירת קשר:301650439/[email protected]/49350 5 דברים שלא ידעתם עליי: אני חופר בויקיפדיה. אני לא באמת אוהב את בלאק אייד פיז. קניתי את הדיסק השני של 30STM. אין לי באמת 17 שקל לנסיעות-אבל אני עושה את זה בשבילכם;-; נסעתי בשביל מכבי חיפה לקפריסין, אני אוהד את הקבוצה מגיל 9. מותו;-;

למעלה