|ג'ייד|
שרשור הכרות

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחח אתה מקולקל

לא באת עם פתק החלפה או משהו ?

Cuttie Cat

New member
סתיווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!

באאא לךךך להירגע עם ההודעות? תני לי להיות מקום ראשון פעם אחת!! אלף הודעות את פותחתתתתתתת

g a l 9 4

New member
אני אנונימי ../images/Emo11.gif

שם: גל הבן. גיל: 13 איפה אני גר ? חור בצפון, נו"ז D: כמה זמן בערך אני בפורום ? 7 חודשים. יצירת קשר: [מסן, אייסי, דואר ישראל] [email protected] תמונה :) [וכן !! שלכםםם] בוכיה.
חמישה דברים שלא ידעתם עלי. 1.קוראים לי פטמה. 2. יש לי ארבעה ילדים, שניים מהם הקרבתי לזורבבלה. 3. איבדתי את בתולי בגיל 7 עם סנאי מערות. 4. אני מכינה שמן ע"י ישבה על זיתים. 5.פעם בלעתי דרבוקה ועד היום אני משמת כמערכת סטיראו ערבית.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

3 ו5 ממש ממש ממש הצחיקו אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

avivoOsh2

New member
ME

שם: אביב . גיל: 14 וקצת איפה אני גר ? רחוק . כמה זמן בערך אני בפורום ? לאדעת . שנה בערך חח יצירת קשר: [מסן, אייסי, דואר ישראל] - תבקשו , אני יביא . ^^ תמונה :) [וכן !! שלכםםם]- אני יצור בלונדיני ומכוער
מממ 5 דברים שלא ידעתם עליי - 1- אני טיפשה . 2- אני יודעת לגמור קופסה שלמה של גלידה תוך 5 שניות . [אני בטוחה שכמה פה כבר ידעו את זה , אבל חפיף] . 3- גל היא בעלי . למרות שאני שונאת אותה לפעמים כי היא קוראת לי שרמוטה , אבל מרביצים וזה עובר . [: 4- אני אוהבת לחייך . 5- אני יודעת להוציא קולה מהאף . [ טוב חלאס, אין מה לכתוב ] . ביי .

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif "אבל מרביצים וזה עובר" חחחחחחח

כמה ערסים יש לנו בפורום יווו רק אל תתחילו ללכת עם שרשראות מזהב של "חי"

Cuttie Cat

New member
עונההההההההההה :) :)

שם:גילי גיל:סבנטין גוינג און אייטין.. סתם 17 חחח איפה אני גר ?חיפה סיטי שכנה של נועם :) כמה זמן בערך אני בפורום ?מממממממ שנה וחצי יצירת קשר: [מסן, אייסי, דואר ישראל][email protected]

Cuttie Cat

New member
5 דברים שלא ידעתם אני אענה יותר מאוחררר...

המוח לא מתפקד כמו שצריך עכשיו אני על הרגליים מ8 בבוקר :(

למעלה