גיי ראדאר

פריפטס

New member
גיי ראדאר

בעקבות איזה שרשור שקצת סטה מהנושא פה בפורום חשבתי שיהיה מעניין לפתוח שרשור חדש בנושא... אומרים שהומואים יכולים הרבה פעמים לזהות הומואים אחרים בלי שמישהו יספר... זה נכון? אני למשל נכנסתי לא מזמן לחנות בגדים עם ידיד הומו וראיתי מוכר... ישר חשבתי "הוא בטוח הומו!"- כשיצאנו הידיד אמר לי שהוא ראה אותו פעם במסיבת הומואים באיזה מועדון... גם יצא לי שחשבתי על מישהו הרבה זמן שהוא הומו- ואחרי כמה שנים הסתבר לי שהוא באמת הומו, ושחשבתי על זה עוד לפני שהוא עצמו ידע על עצמו... מוזר, לא? מה דעתכם?

adiko

New member
זה נכון כי יש לנו את זה

יש גם כאלה שממש לא נראים ואני מזהה זה לא שרשום להם הומו על המצח אבל לך תיתן לי להגדיר לך את זה אבל אני חושב שזה בא טבעי לא יודע מי יענה לי על זה או יתן תשובה בכל אופן אני יודע שיש לי חוש חד בקטע הזה ואני תוך שניה מזהה אני לא יודע מה איתכם? ~~~יאללה לשלשר תשובות עוד סוגייה שאנחנו צריכים לדון עליה~~~

justme17

New member
חחחח סיפור מעניין עליי!!!

לפני שהעזתי בכלל לחשוב שאני בי הכרתי 2 אנשים אחד בי אחד הומו... הבי בן גילי (17) אמר בשניה שהוא ראה אותי שאני הומו ואז ידידה שלו הזדיינה איתי כדי להוכיח לו שלא.. מסתבר שטעתה חחח ההומו בן 23 אמר בשניה שראה אותי שאני הומו אבל לא הטיפוס שלו... ואני יושב לי בשקט בצד ומסמיק..רק לי אין גיי ראדר!

LeeCooper69

New member
יש אימרה...:

יש אימרה כזו.... "מצא מין את מינו". למפגרים בינינו זה אומר שחמור יימצא חמורים, סוס סוסים ולמה יש פה דימווים אדומים של חיות?!? בקיצור... זו האימרה.... אבל אולי יש להומואים אינטואיציה "נשית"?!? אני אישית... אף פעם לא טעיתי... בגלל זה אני לא מפחד לגשת ולהתחיל עם גבר ברחוב...

Pe5tCTRL

New member
ת´אמת אני מרגיש בעל גיידאר בעצמי!

כבר קרה לי פעם פעמיים שיכלתי לדעת בוודאות כשמישהו הומו. אבל לא תמיד אני יודע שמישהו לא הומו... למשל עם עומר, למי שזוכר את הסיפור שלי...

כנ"ל איתי..

אבל זה קרה לי יותר מפעמיים.. שידעתי כל כך בוודאות (ואם אני יודעת בוודאות, אני *תמיד* צודקת.) אבל לפעמים אני לא בטוחה וזה מה שמבלבל וכמובן יש את עניין אורה
שאחריו הפסקתי לבטוח בגיידאר שלי לצמיתות
כי התאכזבתי ממנו קשות..

sarah

New member
הגיידאר שלי ../images/Emo13.gif וסיפור על סיגל

לא היו לי הרבה הזדמנויות לבחון אותו אבל במקרים שבהם הוא כן בא לשימוש הוא התברר כמוצלח מאוד... למרות שכמה פעמים כבר קרא לי שהגיידאר שלי מצפצף על אנשים אבל בבירורים איתם או עם סביבתם מתברר לי שזה שטויות---- ואז, אחרי שנים מתברר לי שצדקתי, גם בלדעת את זה על אנשים לפני שהם יודעים *שיעול* ו...אממ... זהו
את סיגל אני מכירה כבר יותר משנה, מפורום ה"פ ובתקופה מסויימת דיברתי איתה המון בטלפון והייתי משוכנעת שאמרתי לה שאני ביסקסואלית... אממ... דבירתי איתה בחופשיות על כל נושא ואני בטוחה שהייתי קצת חשודה כלא סטרייטית בחלק מהם ו...
הפורום הזה נפתח והצטרפנו (אורה סיגל ואני *בסגנון ´פינקי אנד דה בריין... אנד לארי!´ -וארז!) לכאן ו...אמממ... כשהייתי אצלה גיליתי עוד סימנים בולטים של חוסר סטרייטיות (זה הביטוי הכי נוח שמצאתי בנתיים
) כמו למשל בהיה מובכת בחולצה שלה עם האישה הערומה עם האקדח (סיכות?!) באופן כל כך מסיח דעת עד שכרחתי אותה להחליף חולצה למען הריכוז שלי ו--- היה איזשהו שרשור על אנשים שיוצאים מארונות ואני כתבתי ´זה סיפור מעניין אספר בהזדמנות אחרת ולמטה הייתה תגובה של סיגל "יש לך משהו לספר לי?
" דיברתי איתה בטלפון והתברר שלא היה לה מושג
סיפור מבדח...
. יום נעים, שרה

Deeper Boy

New member
יש לי גיידאר

הייתי אומר שהוא עובד ב-75% מהמקרים... ושבתל אביב, באיזורים המאוכלסים של אלנבישינקינגורגדיזינגוף הוא מצפצף בערך על כל בחור 7. :)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ...

אני איכזבתי את הגידאר שלך סיגל?*תוהה* וול.. הנה סיפורי.. ברגע הראשון שראיתי את ארז( היה משו כמו לפניי שנה, במפכגשפורום ראשון שלו, שני שלי), חוץ מזה שקודם לכן בנט הייתי בטוחה שהוא בכלל ילד בן 14 ולא דיברתי איתו קודם וקצת נבהלתי מהגובה שלו, הסתכלתי עליו, ואמרתי לעצמי" הא.. הנה ארז ...... הוא בטח הומו!" ואז אמרתי לעצמי שזה שטויות, איזה שבוע שבועיים אחריי זה גיליתי שזה אכן קרוב למה שחשבתי. ואז היתה ענבל שגם חשדתי בה כשפגשתי אותה פעם שניה אבל לא הייתי בטוחה . ואז גילית שזה נכון. הממ.. סיגל? היא הבנאדם ששום דבר שהיא תגיד לך לא יפתיע אותך, עוד מישהי מהפורום , גם חשדתי בה... וזה נכון, התגלה לי במקרה .. ולא היה כל כך מפתיעה לגביהה. הממ..

TwelveEyes

New member
:))))

לי אין ממש ברירה בנושא הזה, מאחר ואני הוביטית קבל עם ועדה.. מינוס הרגליים השעירות :p.. אבל הייתי מעדיפה שמי שאני מתראה איתו לא יעבור את אבא שלי בגובה (1.82), ולו כדי למנוע ממני כאבי צוואר מיותרים :)

yaron4all

New member
אני גם ממש נמוך...

לוידע בדיוק כמה, אבל מאוד נמוך..... אני מקווה לגבוה, אבל בכל מקרה אני רוצה מישהו שיהיה יותר גבוה ממני, אז זה לא כ"כ קריטי...

yaron4all

New member
המממ...

אני עכשיו בן 15, ולפני ארבעה חודשים עשיתי מדידה במרפאה... 1.52
אבל נראה לי (אני מקווה) שגבהתי מאז...

TwelveEyes

New member
אווו!!

אני חייבת לפגוש אותך :))) מעטים האנשים בסביבות גילי שאני בגובה שלהם\גבוהה מהם :)

../images/Emo6.gif לא...

את גרמת לי להתאכזב מהגיידאר שלי... נכון שאמרתי שיש לי כישרון להלביש סטיות ונטיות על כל אחד? אז את אפילו לא *עלית* לי בראש! את מבינה.. אף פעם אפילו לא חשבתי על זה! לא הרהרתי בך בכלל! כל כך טוב הסווית את עצמך... הסוואת מיניות סטייל מייג´ן.. *לא עושה אאוטינג למייג´ן או משהו..רק אומרת שהוא מסווה את מיניותו* העניין עם מייג´ן זה שהוא אחד הבנים הבודדים בפורום ה"פ (שגם מגיע למפגשים.. והמציא את החיבוקים הקבוצתיים...
ממזר קטן) בגלל זה הוא די בולט בשביל שיהרהרו בו ואת לא אז זה: אכזבה, אכזבה, אכזבה, מהגיידאר שלי שאפילו לא הבהב לכיוונך..
הייתי בשוק כשגיליתי!!!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif לטס סיי...

שיש דברים מסויימים שאני משתדלת לא לומר בחברות מסויימות..

../images/Emo13.gif אז את טובה בזה...

רק, עשי טובה - פעם הבאה שאת מתכננת לספר למישהו (לא שסיפרת לי, גיליתי לבד.. אבל שיהיה
) תכיני קצת את השטח קודם, כן? זה ממש פתאומי כזה..

למעלה