גיי ראדאר

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifחחח../images/Emo13.gif

ואני עדיין לא יודעת איך גילית( ולפי מה שהבנתי לא בטוחה שאני רוצה לדעת
)

טוב.. זה לא שלגמרי לא היה לי מושג..

אבל הממ.. לא ידעתי שאת כזאת.. זה הכל.. אבל זה לא שלא היה לי מושג.. (רמז: כמו שתוכלי להעיד...
..בלה..נמנמנ..."ביום מן הימים" עלק..) ותסלחי לי גברת שרה..
אבל זה שמישהו מצטרף לפורום ג"צ לא מעיד שהוא בלתי סטרייט... וחשבתי שהיית נבוכה מהאישה עם האקדח-סיכות בגלל שהיא בולטת כזאת לעין.. כלומר, לאיפה שלא מסתכלים אז המבט ישר נתפס עליה, וחשבתי שזה מעצבן אותך ככה..בגלל זה.. המנמ פשוט בגלל הכישרון שלי למצוא בכל בנאדם סטיות ונטיות למניהן, אני כבר לא לוקחת ברצינות כל פעם כשמישהו בוהה בתמונה של אישה ואני ישר מקשרת את זה לנטיות שלו... כי זה תמיד נראה לי מוגזם מצידי
כי יש לי את הכישרון הזה... אוקיי. *סותמת את הפה*

הו כן, שיחות אירוטיות לתוך הלילה..!

או שלא..B-( הממ תני דוגמה לרמיזה ברורה שנתת לי בטלפון ולא קלטתי...

sarah

New member
אני ממש לא זוכרת

אבל באופן כללי אני חושבת שאיתך נשמעתי אפילו פחות סטרייטית מהרגיל- כי איכשהו הרגשתי יותר נוח איתך (שמקבלת אנשים על כל סטיותיהם)
באעבה, שרה

Lizz

New member
יש אנשים עם גיידאר

ולמרבית הפלא, לא כולם הומואים. ישנם סטרייטים עם גיידאר מפותח. ויש הומואים חסרי גיידאר לחלוטין. כך שזו תכונה קיימת, אבל זה לא עניין של "מצא מין את מינו".

../images/Emo45.gif אני מסכימה

אני חושבת שלאנשים יש את היכולת לזהות הומואים ושאר בלתי-סטרייטים וחיות מופלאות עפ"י ההיכרות עם יצור מסוג זה. בנאדם שהכיר הרבה הומואים בחיים שלו, למד את דרכם וידע לזהות אחד כשהוא יראה כזה. לעומתו, בנאדם שמימיו לא ראה הומו - לא ידע לזהות אחד כשיראה אותו. וזה מזכיר לי שפעם ב"החטא וענשו" היה שלב של "האם אתה מתנשא?" והביאו לאולפן 4 בחורים, ועל המתחרים היה לזרוק ניחוש מי מבין ה-4 נמשך לבני מינו

Lizz

New member
לא *לגמרי* מסכימה

לא קשור למי שאתה מכיר - יש לי ידידה שכל חייה בילתה עם הומואים ולסביות, והגיידאר שלה כל כך מת עד שהיא הייתה בהלם כשסיפרו לה שפרדי מרקורי היה הומו. ואנשים עם גיידאר מפותח שלא נתקלו מימיהם בהומו? נראה לי שהם פשוט ירגישו שמשהו בו שונה, כלומר, הרדאר יצפצף אבל הם לא יידעו לקרוא את האותות.

Tanty

New member
זה באמת מוזר

קרה לי ...בעצם למה בעבר... זה עדיין לפעמים קורה לי שאני רואה איזה בחורה ופשוט לפעמים מרגישים את זה ...זה משהו מבפנים מוקרן...משהו יש במבט...בהתנהגות של בן אדם. אני התאהבתי בבחורה אחד ואחרי כמה חודשים שמעתי ממנה שהיא נמשכת לנשים ...הייתי בשוק מעצמי ...וממנה, והיתה עוד אחד שחשבתי וגם זה בטעות נודע לי עלייה. ויש עוד 4 בנות שאני גם חודשת לגביהם אבל אני לא בטוחה...אני אפילו לא יודעת למה...אבל זה באמת מין תחושה כזאת. ויש כאלה שרואים אליהם מבחינה חיצונית, התספורת, הלבוש,צורת דיבור... כנראה שבאמת יש דבר כזה ...

taxi555

New member
לכל אחד/ת יש את האחת/ד שלו/ה..|חיבו

ולגביי זה שלדעת מי נמצא מולך האם הוא כמונו?? זה בדרך כלל יותר ניחוש פרוע אני מתכוון לאלה שלא מראים את זה בבירור. ובדרך כלל{ומניסיון} ההומופובים הכי גדולים הם בקטע כי כל אלה שאין להם מה להסתיר והם לא בקטע לא ממש איכפת להם אם אתה הומו או דו כל זמן שאתה לא מתחיל איתם. אבל מה זה משנה הרי בסוף תמיד הרי נמצא את האחד/ת והיחיד/ה ביייייי

TwelveEyes

New member
חחחח

הייתי רוצה לראות מישהו שהגיידאר שלו יצפצף בנוכחותי. יעידו כל מי שאי פעם ראה אותי\את תמונתי שאני נראית כ"כ סטרייטית שלא פלא שבחורות לא מעיזות להתחיל איתי, וכל מי שאני מספרת לו שאני בי נוטה לבהות בי כמה דקות ואז למלמל בהלם "מה, את רצינית????"

dannnnnna

New member
אין לי..אני לא יודעת לזהות.. אני אפ

אפילו לא חושבת על זה כולם נראים לי נורא סטרייטים תמיד.. זה מוזר לא? וכמה אנשים אמרו עלי שאני נראת לסבית (לפני כמה זמן מישהו שניחש שאני לסבית, (אפילו שאני בי מספיק קרוב)אמר שאני משדרת מיניות וזה לא מתאים לבנות רגילות..עדיין אני לא מבינה מה זה אומר
) ועוד הרבה לפני שחשבתי בעצמי שאני בי היו עלי שמועות כאלה (בחטיבה בעיקר...) דנה
|

גיידאר

גיידאר זה דבר מנורא מצחיק. הוא גורם לנו להיות "בטוחים" בקשר לזהות המינית של מישהו, אבל אף פעם אי אפשר באמת להסתמך עליו לגמרי (מי כאן היה יכול לגשת לחבר בכיתה ולהגיד לו שהוא הומו על סמך תחושת בטן?). אני אישית מחלק את הגיידאר לשתי חלקים: התנהגות - יש הומואים עם שפת גוף, סלנג, בגדים ומנהגים מסויימים. זה כל אחד יכול לזהות, גם סטרייטים. אבל זה כל כך לא קובע, היות שהזיהוי נעשה בהתאם לסטראוטיפ מסויים, שממש לא נכון בהרבה מהמקרים. האנרגיה המינית - החלק החשוב של הגיידאר הוא היכולת לקלוט אנרגיה מינית. מה זאת אומרת? מיניות היא אנרגיה, ואנחנו כל הזמן מקרינים אותה. מיניות נמצאת בכל דבר שאנחנו עושים, בין אם זה אכילה, דיבור, ריקוד או אפילו הליכה. המיניות היא חלק אינטגרלי כל כך מהאישיות והמרקם האנושי שלנו, ובגלל זה היא נמצאת בכל דבר שאנחנו עושים. בגלל זה, אגב, חשוב גם להגיע להשלמה עם המיניות שלנו. בכל מקרה, היות שאנחנו מקרינים מיניות (אתם יכולים לראות כשבן אדם מחורמן לא?), עם הזמן אפשר גם להתחיל לקלוט אותה, להרגיש כשיש בן אדם עם מיניות שונה - ע"ע הומו. זאת התיאוריה הקטנה שלי, בכל מקרה. מומין

resputin

New member
מחזק את תיאוריית הגיידאר של מומין

המיניות שמוקרנת מהאדם, בנוסף מקרינה גם איזשהו מסר, איזשהו תדר מסויים. זאת אומרת, שאם אתה רוצה לשלוח מסר למישהו, ולבדוק אם הוא הומו, אתה רומז לו בדרך שתראה סמי-סטרייטית, שאם הוא סטרייט, הוא יחזוב שאתה קצת מוזר- אבל אם הוא נמשך לגברים, הוא יבין מה אתה מנסה לעשות. אנשים משדרים מיניות, כשהם ישנים, ערים, כשהם מעשנים סיגריה או כשהם משקים עציצים. מי שהמסר אמור להגיע אליו- המסר יגיע, אחרים לרוב יתעלמו ממנו באלגנטיות, או לא ירגישו בנוכחותו. אומנם, יש אנשים, בין אם סטרייטים, בי או גייז שפשוט מחוברים לאותה אוטוסטרדת מסרים. מסוגלים לקלוט מי מחפש מה ואת כל התדרים (תחשבו עליהם כאל רדיו משוכלל
) ולכן, אפילו בלי שידברו איתם, הם יכולים לקלוט ביתר קלות מה בערך הולך בין הסדינים שלהם (איך זה שבשבוע האחרון אנחנו מדברים כ"כ הרבה על סדינים
) ו...זהו... בערך

sarah

New member
בקשה

אשמח אתם תנסו להביא דוגמאות ל´לעשות-משהו-שירמוז-באופן-כלשהו-ש-" מה שזה היה, אני לא זוכרת בדיוק.
אבל אני ממש מבינה למה אתם מתכוונים, מין מבט שואל חוקר בעיניים שבאופן עדין משדר משהו כמו ´היי אתה הומו´ ´כן´
עניין מרתק לדעתי
באעבה, שרה

לירונדה

New member
בכלל לא מוזר...

ברור שיש כזה דבר שמזהים....בד"כ זה בעקבות סטיגמות וכמובן שזה לא תמיד נכון אבל יש כאלה דברים

למעלה