גילוח צחצוח

nonononame

New member
גילוח צחצוח

אני בן 28 ויוצא עם בחורה בגילי כמעט 8 חודשים, הבחורה בתולה (עד לא מזמן) ובכלל לא היתה במצבים אינטימים עם גברים.
לפני כמה ימים שכבנו, אחרי יותר מחצי שנה שאנחנו בקשר.
היא רק עכשיו מגלה את העולם הזה, מן הסתם יש לה חששות והיא סגורה וביישנית, לא מרגישה מספיק בנוח..את כל זה אני מקבל ויודע שאצטרך לעבוד קשה על מנת להגיע לכך שהיא תרגיש בנוח ותשתחרר.
הבעיה היא שהיא לא מגלחת שם למטה, בכל מצב אחר הייתי אומר לבחורה שאני מעדיף שתגלח ואני אוהב את זה יותר, איתה זה קצת בעייתי כי בנושא הזה כי היא לא מרגישה בנוח ועדיין חוששת ולא פתוחה איתי,וכשאני זורק משהו אחר על סקס היא לוקחת דברים די קשה וסוג של תוקפת כי היא מרגישה צורך להתגונן ולהראות שהיא לא איזה ילדה קטנה שלא מבינה כלום בזה.
איך אני אומר לה לגלח שם? זה פשוט טרן אוף קשה בשבילי וזה מוריד לי מאוד מאוד את המשיכה ממנה.
להגיד לה את זה בישירות סתם יוביל לכך שהיא תלחץ ותגיב בצורה לא פרופורציונאלית.

Surrealistical

New member
אם זה מה שמוריד לך את המשיכה

אז אתה לא צריך להגיד לה לגלח, אלא אתה צריך להגיד לעצמך לפנות לעזרה מקצועית שתעזור לך להבין למה גוף טבעי של אישה גורם לך לטורן אוף.
חיים אמיתיים זה לא פורנו.
יש דבר כזה העדפה וזה מתקבל, אך כשגבר מגיע למצב שמשהו כזה מוריד לו את המשיכה מאוד אז זה כבר מעבר להעדפה נורמלית.

Sharoman

New member
קודם כל זאת לא דרך לקבל אנשים חדשים לפורום

יש לך את הדעה שלך והכל בסדר, אבל להציע למישהו "לפנות לעזרה מקצועית" בשביל "להבין למה גוף טבעי של אישה גורם לך לטורן אוף" לא מקובל כאן ואת ותיקה מספיק בשביל לדעת את זה.
שנית המושג "טבעי" תלוי בתחושה של האדם עצמו ויצא לי לפגוש ולשמוע על מספיק נשים (כולל זוגתי לשעבר) שהעדיפו לא רק את עצמן מגולחות אלא גם את בן הזוג שלהן.
בינן היו כאלה ששיער "עודף" על גופן שלהן היה בהגדרת יהרג בל יעבוד והיו גם כאלה שחשבו כך גם על בני הזוג שלהן בפועל ולא היו מתקרבות לגבר שעיר (או לפחות לא היו יורדות לו).

Surrealistical

New member
חדש או לא חדש ממש לא משנה כאן

האם זה שהוא חדש אומר שהוא צריך פחות עזרה מקצועית? לא. האם זה שהוא חדש עושה את זה לפחות הזוי שגוף של אישה בוגרת מוריד לו ממשיכה המינית? לא.
ממש לא מעניין אותי כמה זמן הוא בפורום כי זה לא משנה שום עובדה.
גם לא מבינה מה קשור שיש כאלו שהעדיפו להיות מגולחות. אתה ברצינות חושב שאני לא יודעת שיש כאלה שאוהבות את זה? מה הקשר לנושא המדובר? גם רשמתי במפורש שזה הגיוני כאשר מדובר בהעדפה, אבל ממש ממש לא הגיוני שהוא נמצא כבר תקופה עם בחורה בקשר ואיך שהוא רואה אותה ערומה ממש יורדת לו המשיכה אליה כי היא לא נראת מספיק כמו שחקנית פורנו.
עד המצאת סכיני הגילוח לנשים (אמצא המאה הקודמת בערך) לא היה דבר כזה שנשים היו מגלחות שם. מה הוא היה עושה אם היה חי בתקופה הזו? שוכב עם גברים? אז כן, הוא צריך עזרה מקצועית בשביל קודם כל להבין מה הוא רוצה מעצמו ומאיפה נובעת האובססיה הזו לפני שהוא בא אליה באיזשהן בקשות.

Sharoman

New member
הבעיה היא לא בכך שהוא חדש אלא בתגובה שלך

לך יש את הדעה שלך וכפי שאמרתי, אף אחד לא הולך לריב איתך עליה, אבל את לא יכולה לקבוע שאדם זקוק לעזרה מקצועית בגלל סלידה שיש לו משיער ערווה וגם אם היית יכולה לקבוע דבר כזה תגובה כזאת לא הייתה מתקבלת כאן בפורום וזאת השורה התחתונה.
למקרה שזה לא היה מובן, בעתיד תגובות מהסוג הזה ימחקו.

Surrealistical

New member
"הבעיה היא לא בכך שהוא חדש"

אתה רושם ישר אחרי שהתייחסת לכמה זמן הוא נמצא בפורום בעצמך.
אני יכולה לקבוע שהוא זקוק לעזרה מקצועית בדיוק כמו שאתה יכול לקבוע שהוא לא זקוק לעזרה מקצועית. אין שום סיבה שלא תתקבל בשום מקום, אין בושה בעזרה מקצועית ולא מובן לי למה בכלל ההתייחסות כאילו זה משהו שלילי. מובן שהוא בעצמו לא מסוגל להתמודד עם זה וחי בהכחשה שיש בעיה. ניתן לראות זאת בבירור מכול התרוצים שהוא הביא בתגובה שלו אלי. אבל בסופו של דבר אם בן אדם לא מסוגל לנהל יחסים אינטימיים נורמלים עם הבת זוג שלו כי יש לו אובססיה לשער גוף הוא צריך עזרה מקצועית. תנסה לייפות את זה איך שאתה רוצה אבל זה אדם שתפיסה מעוותת של גוף האדם פוגעת בו ותפגע בבת הזוג שלו.

nonononame

New member
מיותרת התגובה, גם נשמע שאת קצת עצבנית..אל תפרקי עליי.

בעיקרון ההשוואות שעשית פשוט שטויות מוחלטות.
"כי היא לא נראת מספיק כמו שחקנית פורנו."- גילוח זה לא הופך את זה לפורנו, רוב האוכלוסייה מגלחת את שיער הערווה, לפחות במדינות מתקדמות יותר, גילוח זה לאו דווקא לפורנו, זה סוג של מצב נתון וקיים- זה מה שאני רגיל אליו וזה מה שהורגלתי, לא מחפש לשנות אני מעדיף ככה.

"עד המצאת סכיני הגילוח לנשים (אמצא המאה הקודמת בערך) לא היה דבר כזה שנשים היו מגלחות שם. מה הוא היה עושה אם היה חי בתקופה הזו?"
שאלה מטופשת, מה זה משנה מה הייתי עושה "אם", אני לא וכרגע זה מה שיש, אם נשווה כל דבר שאנחנו עושים למה היה אם היינו בימי הביניים...מיותר ותתקדמי.

"מאיפה נובעת האובססיה הזו" - זאת לא אובססיה, אלא העדפה ברורה ומוחלטת לגבי שיער ערווה, ברור שהבת זוג לא חייבת להסכים, אבל זה לא הופך את זה לאובססיה וזה לא יהיה אולטימטום שאציב.

בקיצור את מתעסקת בהמון שטויות וקיבלת מענה, מה שאת לא עשית בתגובה שלך אליי.

Surrealistical

New member
כמובן שאין. הבן אדם מספר לעצמו סיפורים

וממה שאני שומעת מנשים סביבי, בין אם בפייסבוק או במציאות כמעט ואף אחת לא מגלחת. שלא לדבר על גברים. זה אומנם לא מעיד על הכלל, אך זה כן שם בספק גדול את ההצהרה על "רוב האוכלוסיה".

nonononame

New member
חחח מתחכם אבל מעניין

תשמעי, אני מדבר ממה שאני מכיר ומהניסיון שלי.
רוב בני גילי, או אתקן- כמעט או אפילו כל הבנות שהייתי איתן היו מגולחות וכן זה די הרבה (בלי לצאת ילד מתלהב)
במיוחד בקרב גילאי ה20-30 ממה שאני מכיר מגלחים/מגלחות.

nonononame

New member
אגב לגבי החדש :)

קטע, אני פה מ2004, פשוט לא קבוע ולא עם אותו ניק.
עוד בימים שאופל הייתה מנהלת

הגעתי למחלקה לשיפוט?

אם הוא היה פדופיל/נקרופיל... ועוד כל מיני פיל - אז הפנייה לעזרה מקצועית היתה הגיונית.
זו העדפה אישית, כמו משחכה לנשים שנועלות עקבים למשל.. את יכולה לבוא ולאמר שזה לא 'כוס התה שלך' אבל קצת הגזמת בתגובתך.
ועוד עובדה קטנה ומתקנת, יש ז'אנר שלם של פורנו של נשים טיבעיות שופעות שיער ערווה.
על טעם וריח...

Surrealistical

New member
נראה לי שפיספסת את ההסבר שלי

רשמתי: אין שום בעיה עם העדפה. אדם יכול לאהוב כל מיני סוגי אנשים, כל אחד והטעם שלו. נניח וגבר אוהב עקבים, אז זה מחרמן אותו עוד יותר כאשר הבת זוג שלו שמה אותם. אבל כאן מדובר באדם שנמצא במערכת יחסים עם אישה שיש לו רגשות כלפיה, וחושב שהיא יפה (אני מניחה שזה ככה. אם לא, זו כבר בעיה אחרת לגמרי) ופתאום המשיכה המינית שלו יורדת פלאים כי יש לה קובץ שערות במקום אינטימי. אם ניקח את הדוגמה שנתת לגבי העדפה של עקבים, אז זה מקביל לכך שגבר מאבד ממשיכה מינית לזוגתו כל פעם שהוא רואה אותה ללא עקבים. סליחה, אבל זה לא תקין. זו תפיסה קיצונית שפוגע בו, בקשר שלו ובתפקוד המיני שלו. ולכן ההפניה לטיפול. כאן לא יוכלו לעזור לו בזה.

היא לא במקום

שהיא מסוגלת לשמוע ביקורת לגבי איבר המין שלה או המלצות לתספורות כאלה ואחרות.
אם היא תשאל אותך מה אתה מעדיף תוכל להגיד בעדינות את דעתך.
הדבר היחיד שאני מסוגלת לחשוב עליו זה לעשות איתה אמבטיה, לפנק אותה, לסבן אותה לבקש לגלח לה את הרגליים ואז לבקש רשות לגלח את שיער הערווה. קח בחשבון שזה גם יכול להגמר מאוד מאוד רע..
&nbsp
אגב, אתה מגלח את שיער הערווה שלך?

nonononame

New member
אוקיי

"שהיא מסוגלת לשמוע ביקורת לגבי איבר המין שלה או המלצות לתספורות כאלה ואחרות."
מדוייק ואני מודע לזה מאוד.
אני מגלח הכל, כולל לייזר בישבן.
היא עוד לא במקום של להרגיש בנוח להתקלח ביחד, ככה שהעצה הזאת תהיה בעייתית לי
אבל תודה בכל מקרה :)

למעלה