גילוח צחצוח

נשמע לי

שאתה רגיש אליה ומבין את הסיטואציה. סבלנות חשובה פה מאוד והבנה שהמצב לא ישתנה בעתיד הקרוב.
&nbsp
חייבת לשתף אותך שאנחנו בקשר עכשיו עם זוג שהסיר את כל שיערות הערווה בלייזר וזה מבאס אותי.
בעיניי זה הרבה פחות סקסי.
הבחור גם מבקש כל פעם מחדש שאגלח בשבילו- וזה רק גורם לי להתעצבן. זה לא שיש לי יער פרא שם..
בסופו של דבר, אם יש משיכה הדדית אז בעיניי זה דבר שאפשר להתגבר עליו. נכון שיש העדפות אבל יותר חשוב לי שהגבר שאני איתו יהיה נעים, יריח טוב ויהיה קשוב אלי בסקס.

Sharoman

New member
זה עניין של ניסוח

קודם כל באמת כל הכבוד על הכבוד שאתה מראה לבת זוגתך ועל הסבלנות שלך כלפיה כל זמן שאתם יחד, אבל יחד עם זאת צריך להבין שרק משום שהיא איבדה את הבתולין שלה לא אומר שכל עורך החיים שלה עד היום השתנה בן רגע ושפתאום החשיבה שלה הספיקה להגיע לקצב החשיבה שלך. כלומר, אתה מתאר בעצמך שהיא מצד אחד מתקשה להתמודד עם נושא חדש כמו סקס ובמקביל לא רוצה להפגין חוסר ביטחון בנושא שהיא למעשה מעולם לא באמת הכירה קודם (או לפחות לא הייתה מנוסה מספיק), אז גם בתחום הזה תאלץ לשמור על רמת סבלנות סבירה.
לגבי השאלה שלך אני באמת חושב שזה עניין של גישה וניסוח והצורה שבה אתה מציג את הדברים יכולה לגרום לה לחשוב שאתה מנסה להוביל או לתמרן אותה או שהיא יכולה לספק הסבר כנה ומובן לרצונות שלך.
לדעתי רצוי שתשבו פעם ובאמת תקדישו לזה שיחה אמיתית, לא כזאת שבה אתה אומר לה מה אתה אוהב ומבקש ממנה לעשות את זה אלא לשמוע אותה ולאפשר לה לדבר על איך היא ראתה סקס בעבר ואיך היא רואה אותו היום. האם משהו השתנה? אם כן אז מה ואיך? ומה לדעת היה משפר את היחסים בינכים במיטה ומחוצה לה.
דבר נורא חשוב שכדאי שבין כבר מההתחלה הוא שלמרות התרבות הפופולארית של ימינו שבה אנשים נוטים לדבר בחופשיות מוחלטת מבלי להתחשב בסובבים אותם, להגיד לחברה שלך שכל דבר, ולו הקטן ביותר, בגוף שלה נחשב ל"טרן אוף" עבורך יסכן את היחסים שלכם ובו זמנית יפגע בה עמוקות.
במיוחד כשמדובר על מישהי שלמעשה שומעת משפט כזה מהאדם הראשון שאי פעם שכב איתה. ולכן זאת שאלה של ניסוח.
שיחות כאלה רצוי לא לנהל במיטה, כשאתם מרגישים חשופים, פגיעים ומלאי רגש, אלא במפגש פרטי בבית, כשאתם יכולים לדבר שעות בלי הפרעה.
חשוב שתתחיל בכך שתגיד לה כמה טוב לך איתה, כמה אתה נמשך אליה, כמה היא עושה לך את זה וכמה אתה באמת נהנה ממנה ושכל ההמתנה הזאת הייתה שווה את זה כי היום כל כך טוב לך להיות איתה. משם אתה יכול להמשיך ולהגיד לה שעד היום כל אישה שהיית איתה הייתה מגולחת ושמאוד אהבת לראות אישה חלקה ונטולת שיער ותשאל אותה אם זה משהו שהיא הייתה מוכנה לעשות.
שים לב שהתשובה שתקבל לא בהכרח תהיה כן חד משמעי ויכל להיווצר מצב שבו היא תסרב או לכל הפחות תעלב מההשוואה שלך בינה לבין בנות הזוג הקודמות שלך או אפילו מהבקשה עצמה. במצב כזה כדאי שדבר ראשון תהיה שם בשבילה ותגרום לה להרגיש שאתה לא דוחה אותה בשום צורה אלא שאתה מרגיש מספיק בנח לדבר איתה בכזאת פתיחות שאתה מספר לה כל ההעדפות הכי אינטימיות שלך ושאתה לא מנסה להכריח אותה לרצות אותך אלא שואל אם היא תהיה מוכנה לעשות זאת מבחירה.
אם הגעת איתה עד לשלב שבו אתם כרגע אני מניח שאתה מספיק רגיש, אדיב ומכבד בשביל לדעת איך לגרום לה להרגיש בטוחה ונאהבת וזה חשוב במיוחד במקרה כמו שלה שהכל עוד חדש לה והיא מצד אחד לא יודעת איך בדיוק להתנהל ומה אמור או לא אמור להרגיש בסדר ומצד שני לא רוצה להראות לא בטוחה או להרגיש שמתנסים מעליה.
בקיצור, לדעתי מה שאתם צריכים זה שיחת סקס ארוכה וטובה באווירה אוהבת שבה תוכלו להוציא הכל ולדבר על כל מה ששניכם חוויתם עד היום ומה שהייתם רוצים לחוות בעתיד, לאפשר לה לשאול שאלות, לשתף חוויות, מחשבות ורגשות ולספק פידבק חיובי ואוהב לאורך כל הדרך.
משם זאת כבר מן הסתם בחירה שלה ואתה צריך לצאת מנקודת הנחה שאולי לא תהיה לך ברירה ותאלץ לחיות עם זה.

בתור מישהי שביקרו אותה על זה

תיגש לנושא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד בזהירות. מאוד. מאוד!
whatever you do, תיזהר שזה לא ירגיש לה כמו ביקורת מצדך. אנחנו, הנשים, גם ככה רגישות בכל מה שקשור למראה חיצוני, בטח כשזה קשור לגוף העירום שלנו, בטח כשזה קשור להיבט האינטימי של חיינו (איך אנחנו במיטה וכיו"ב כמה טוב לבן זוג שלנו איתנו), ובטח ובטח כשמדובר במישהי ש"עושה את צעדיה הראשונים בתחום".
שאלו אותך בשרשור אם אתה מגלח, לא ראיתי שענית, אבל אם אתה לא מגלח, אז אתה יכול לבוא ממקום של "בא לך שננסה לגלח שם? בשביל הקטע? לראות איך זה ייראה/ירגיש?"
&nbsp
אני יכולה להגיד לך שהיו שני בחורים בחיי שאמרו לי בצורה זו או אחרת "למה את לא מגלחת שם למטה?!" עם זעזוע בקול ובעיניים, והרגשתי כמו הגיבן מנוטרדם כששמעתי את זה. במשך שנים לא חשבתי אפילו על לגלח מתוך פרנציפ! למרות שבאיזשהו שלב כבר הייתי סקרנית ותכל'ס לא אהבתי את השיער שם. ביום שגילחתי הכל זה - גיליתי עולם חדש. בתקופה מסוימת בחיים הפסקתי לגלח ואחרי איזה חצי שנה הבנתי שאני ממש סובלת וגילחתי הכל שוב. אבל קח בחשבון שיכול להיות שהיא דווקא אוהבת את השיער שם... ואתה צריך להיות מוכן לתשובה כזאת.

nonononame

New member
אני אכן מגלח

הכל, אני עושה גם לייזר בישבן, אני מאוד לא מתחבר לשיער במקומות האלה.
ברור ומובן לי שלא להגיד את זה בצורה ישירה ובוטה מדי אני מודע לרגשות שלה ויודע שהיא תיפגע מזה מאוד.
תודה על העזרה :)

Sharoman

New member
תגובות מהסוג הזה קיימות בגלל תרבות הולכת וגוברת של "אסטטיקה"

הסיבות לכך שבפורנו נשים וגברים התחילו לגלח את שיער הערווה בשנות ה 80/90 הייתה קודם כל כדי להוריד את הסיכוי להידבקות בכיני ערווה ושנית (וזאת הסיבה היותר חשובה) כדי להקל על תהליך הצילום עצמו שלמעשה איפשר תמונות תקריב ופוקוס ברור יותר על איברי המין כשהם לא מכוסים שיער שלמעשה מסווה או מסתיר אותם.
עד לפני תחילתו של עידן האינטרנט חוויות מיניות ראשוניות היו נרכשות רק ע"י ניסיון אישי אבל היום כשכל גאון עולם כבר יודע את כל מה שיש לדעת על סקס מסרטי פורנו מונפצים שממשיכים להיות מופקים בצורה שמציגה סקס יותר ויותר קיצוני גברים ונשים מקבלים חוות דעת לא מציאותית על הצורה שבה גוף האישה אמור להראות.
אני אומר גוף האישה משום שהיא הדמות הראשית והעיקרית בסרטים האלה שבחלקם הגבר כלל לא נראה בתמונה אלא חושף לא יותר מאשר זין עומד לטיפולה המסור של האישה המצולמת שעושה הכל בהנאה גמורה וללא טיפת השקעה של מאמץ מצד בעליו של אותו הזין.
היום המצב הגיע לרמת קיצון כה גבוהה שנשים מחפשות כל שיערה בודדת על גופן שיוכלו מיד להוריד בגאווה וגברים לעומת זאת מתקשים לסבול אישה שאינה פועלת כך.

מסכימה שזה טרנד

אבל אני עם שריטה כזו מאז ומתמיד (חיי כבוגרת) של חוסר חיבה לשיער בגופי...
אני לא שעירה כלל.. אפילו מאותגרת אבל לי זה מפריע
ולזה שאיתי הייתי מעדיפה שיהיה מקוצץ.. כי טפקט המנגו במציצה, או שערה סוררת בגרון.. לא כייף במציצה.
אסתטיקה, הגיינה.. זה הכל

Sharoman

New member
השאלה היא למה זה מפריע לך

כלומר, מהו ההבדל עבורך בין מגולח למקוצץ או אפילו מסודר בצורה שלא תפריע למין אוראלי?
הבעיה שלי היא לא ההעדפה של אדם כזה או אחר אלא התפיסה שיש רק אפשרות אחת או מודל אחד מקובל וכל דבר אחר לא רק שלא מתקבל על הדעת אלא מוגדר כדוחה או מבזה ובכך מאלץ מצד אחד את מי שהוא בעל דעה אחרת להרגיש דחוי באופן פסיבי ע"י החברה או באופן פעיל ע"י בן זוגה.

הבן זוג שלי. פרוע וטיבעי

ונמצץ:) כמובן באהבה, אצלי זה לא דיל ברייקר.
אין ספק שאם היה 'מסתפר' זה היה יותר נוח ונעים (מי שלא הוציאה שערה סוררת מהפה שתצביעה בבקשה)-זה לגביו אסתטיקה.
אני יכולה להבין שזה דוחה.. כמו הרבה דברים, לא שוללת דעה זו או אחרת ולא חושבת שיש מצב שהוא/היא דחויים מבחינת החברה.. קצת קיצון לדעתי לחשוב כך.
זה חלק מההתאמה בין בני זוג .
***ובגלל השיח הסרתי שיער:) ***
&nbsp

למעלה