גילוי לב

מדהים בעיני ../images/Emo141.gif

מדהים בעיני המעבר שעשיתם משיחה על אהבה לזולת לנושא של אהבה עצמית ואיך השניים תלויים זה בזה. נדמה לי שככל שאדם אוהב את עצמו יותר או יותר בטוח שהוא ראוי לאהבה (הקשר הראשוני עם האמא חשוב פה) כך קל לו יותר להתגבר כשקשרים זוגיים עולים על שרטון וכך הוא יותר פתוח לחוות אהבה ופחות פוחד לתת לקשרים כאלו צ'אנס.

בוזיקית

New member
אני לא פוחדת לתת לזה צ'אנס, אני

פשוט לא רוצה, מתוך בחירה שלי, לקיים קשר זוגי. אני לא רוצה לחוות קשר זוגי לא בגלל פחד, בגלל טינה ובגלל חוסר חשק למגע גופני. איך אפשר לקיים קשר בלי מגע? אולי עם הומו אפשר (בעצם גם זה כבר היה לי בארסנל, סידר אותי המ***ק, וברוך שפטרנו). לא רוצה שיחדרו ויפלשו לי לטריטוריה שלי. ואגלה לך סוד קטן גילה, אף אחד גם לא זורק מבט לכיוון שלי, ולא בכדי, היחידים שמתחרמנים עלי הם זקנים אשמאיים עם ריר נוטף מזויות הפה. גם בתופעת החלאות האלה נתקלתי, לצערי, פעמים רבות. אז מה לעשות שאני כל כך מלאת זעם כלפי המין השני ואין בלבי אהבה כלפיהם? גועל נפש. פשוט גועל נפש. ואם תוסיפי לזה את הנדבך של דיכאון, שהולך וצובר תאוצה ככל שחולף הזמן, תקבלי משוואה חביבה: חוסר תשוקה מוחלט + טינה וסלידה מ*** = הזדקנות בודדה וממורמרת. ושוב אני אומר ואדגיש - אני גם לא נוהה אחר בנות מיני. זה פשוט לא מעניין אותי כהוא זה, ומצידי שימשיך ככה עד קץ הדורות. אני רק פוחדת להזדקן לבד, זה הכל. מעבר לזה אין לי שום תקווה בעיניין. ועוד דבר אם כבר נגעתי בסוגייה הזו - המטפלת הקסומה שהיתה לי 9 שנים כינתה אותי "אנורקסית של סקס". קצת התבלבלתי, כי למיטב ידיעתי והבנתי אנורקסיות נמנעות במכוון ממשהו שהן כן אוהבות וכמהות אליו, אך מתגברות על התשוקה וגוזרות על עצמן תענית, הלא כן?! אני מתנזרת מרצון ממשהו שבלאו הכי לא מדבר אלי, ואם הוא כבר מדבר אלי הוא צורח וזועק "תברחי" ומגעיל לי את נימי הנשמה.

טוב, אני רוצה לומר משהו מאד קצר

כתומישמיש אני מ צ ט ע ר - פשוט מצטער אם את נפגעת ממני. אני לא יכול כרגע להאמין , יש לי רק לי בעיה עם זה ממי. אני כל כך מצטער שאת פגועה ממני ואין לך מושג אין אין אין לך מושג כמה אני מצטער שאת נפגעת ממני . אני כל כך מצטער כל כך כל כך כל כך מ צ ט ע ר על מה שאת צריכה לעבור בגללי. פשוט -מצטער. אבל לא יכול לחזור בי ולא יכול לסחוב אותך איתי לתסבוכים שלי ולא יכול להרשות לעצמי לפגוע בך שוב. אני פשוט לא מעוניין לקחת אותך אל מקום שאני בעצמי אייני יודע מהו. לא יכול להרשות לעצמי אותך- את יותר מידיי טובה ואהובה. מצטער מאד מאד מאד במיוחד לאחר שסירבתי לנשיקה האחרונה.... מאד מצטער כל כך מצטער פשוט מצטער.

אוף איתך אריה,

אני יודעת שזה לא ענייני אבל בא לי לנער לך את הצורה, היא מקסימה ואתה מקסים ואנחנו ה"הורים" כל כך רוצים שיצליח לכם..... בא לי להגיד לך כוס אמקק על הכל, יש מישהי שרוצה אותך כמו שאתה! כמעט כמו אהבת אם שאינה תלויה בדבר ואתה מסרב מסרב לעצמך.... למה????????? (ואל תתחיל לפרט אני יודעת מה אתה הולך לכתוב)

ואווווו ,כתומי את גורמת לי

לבכות, את כל כך מרגשת אותי, לפני כן קראתי את דבריו של אריה וכתבתי לו שאני שמחה על המשפטים האופטימיים שכתב, את רואה גם אצלו יש בקיעים בעקשנות, בפחד, במגננות, כנראה החוייה שעבר איתך היתה לו חזקה לא פחות מאשר לך, אני מזדהה מתוקה עם כל מילה שלך, היום אני חיה באהבה מאוד גדולה אהבה שנותנת לי כוח להמשיך, וסיפרתי לכם על אהבה אחרת שחוויתי, היא היתה סם החיים שלי, היא היתה התשוקה לחוות את החיים, לטעום אותם, למצות אותם עד תום. ייתכן והוא נשלח אלי כדי להראות לי שניתן גם אחרת, לצערי בשעת הפרידה קמלתי, קראתי כתבה שפורסמה על התהליכים הכימיים שאנו עוברים בזמן התאהבות. זה כימי לגמרי יקיריי, ולכן יש תחושה של התרוממות רוח, לכן יש תחושה של יכולת ואינרגיה, התאהבות היא ההפך מדיכאון אני לא ממש מבינה בזה אבל כתומי אני מזדהה עם כל מילה שלך ומאושרת בשמחתך

תודה יקירה

ואיני מחסידי התיאוריות הכימיות כהסבר בלעדי, אני מאמינה בקיום הנשמה.

חושבת על המשפט הזה ../images/Emo20.gif

"ייתכן והוא נשלח אלי כדי להראות לי שניתן גם אחרת" אנשים שמלמדים אותנו שעורים וכשנפרדים, למרות הכאב, ממשיכים הלאה ולוקחים אתנו את השעור...

liat1953

New member
בוזיקית,אין לי מילים-רק../images/Emo24.gifענק

לחיזוק,שיהיו לך הכוחות להמשיך הלאה ולמצוא את הדרך הנכונה והטובה לך.

למעלה