גילו אצלי לופוס...!

חחח תודה רבה !!! ../images/Emo151.gif ../images/Emo153.gif

באמת תודה רבה לך !!! חחחחחחחחח שמחתי לשמוע שאהבת את הבדיחה...! גם אני שמעתי על הקורסים של הליצנות הללו !!! חחחחחחח וזה באמת נשמע נחמד !!! והרי לך בדיחה נוספת: איש אחד הולך לבית מרקחת עם חוט. הוא מגיע לדלפק, ושואל אותו הרוקח: "כן, אדוני, מה תרצה ?". אז עונה לו האיש עם החוט: "קרם לחות !!!". [ ולמי שלא הבין... קרם לחות = קרם לחוט...! חחחחחחחח ]

gaia20

New member
אוקי, גם לי יש משו!!

אני לא יודעת מי כתב את הקטע הזה, אבל אני מאוד אהבתי אותו- כבר קראתי אותו מליון פעם... קוראים לזה- "אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים" 1.אני הולך ברחוב במדרכה יש בור עמוק אני נופל לתוכו אני אבוד... אני חסר ישע אין זו אשמתי לוקח לי נצח לצאת 2.אני הולך באותו רחוב במדרכה יש בור עמוק אני מעמיד פנים שאינני מבחין בו אני נופל לתוכו שוב אני לא יכול להאמין ששוב הגעתי לכאן אבל אין זו אשמתי ושוב לוקח לי נצח לצאת 3.אני הולך באותו רחוב במדרכה יש בור עמוק אני רואה אותו אני נופל לתוכו בכל זאת... כוחו של הרגל עיני פקוחות אני יודע היכן אני זוהי אשמתי אני יוצא מיד 4.אני הולך באותו רחוב במדרכה יש בור עמוק אני עוקף אותו 5.אני הולך ברחוב אחר....
כמה שזה נכון....

ל3

New member
ואם כבר בבדיחות עסקינונו

גם לי יש כמה: 1. אדם העובד בבניין התאומים היתקשר לאישתו ואמר לי : " אישתי היקרה,היםו אני אאחר. אני מתעקב במשרד." אמרה האישה: " מדוע, כבר בישליתי והכנתי ארוחת ערב". אמר לה הבעל: " נו, מה את רוצה? כל המשרד עלי...." 2. ערבי ויהודי משוחחים בינהם. אומר הערבי: " אוף, עוד מעט תהיה לנו מדינה". מרים גבה היהודי ואומר: " אז מה אתה מתלונן?" אמר הערבי: " כי נצטרך להתחיל לשלם מיסים וארנונה". " אה", אמר היהודי. " אני עושה את זה כבר חמישים וחמש שנה" " אז מה, אמר הערבי. לפחות אצלכם רואים את הסוף..... הבדיחות קצת שחורות אבל אותי הם הרסו מצחוק
שיהיה חג שמח......

../images/Emo6.gif איזה יופי...

שחור לבן מה זה משנה העיקר שאני מקבלת את המנה ההורסת היומית. אם יגמרו לכם הבדיחות אתם יכולים לספר לי את אותן בדיחות שוב... אינה לכם...
מי אמר שלהיות מסננת ולשכוח הכל זה רע? תראו לי עוד בן אדם שאפשר לספר לו את אותה הבדיחה ארבע פעמים בשעתיים והוא יהנה כל פעם מחדש.

../images/Emo45.gifהיי זאביק יקר../images/Emo91.gif

תשמע ממני, אני חולה מזה כ- 22 שנה במחלה הארורה הזו, אמנם אני חולת עור בלבד ואין לי את התופעות של החולים הפנימיים, אבל מספיק אני סבלתי. שים לב שכתבתי סבלתי ולא סובלת כרגע, כי החלטתי שאני שמה "...." על כולם, שכולם יסתכלו זה מה יש, עצתי לך, ספר לאנשים זו לא מחלה מדבקת חס וחלילה ועדיין לא הגיעו למסקנה שאכן זה תורשתי % 100 אז, תמשיך בחייך, אל תתייאש לך לרופאים הטובים ביותר, יש בתל-השומר ובאיכילוב רופאים מצויינים אני בעצמי עברתי אותם אחד אחד, הכי חשוב זה אם לא ירצו חס וחלילה לגייס אותך לצבא תהיה חריף איתם, תתגייס כמו כולם - בקיצור תמשיך את חייך כרגיל כי אתה יודע שאנשים עם מחלות רבות יותר ומסוכנות ממשיכים לחיות עם המון מוגבלויות כי אלה החיים, לא אנו בחרנו לחיות אותם כך אבל אני חושבת שאם באנו לעולם אז ישנה מטרה מסויימת לכך ולכן צריכים להמשיך לחיות. המוטו שלי בחיים - כששואלים אותך מה שלומך? תמיד אבל תמיד תמיד תמיד תענה שלומי מצויין גם אם אתה מרגיש הכי חרה שבעולם אף פעם אל תתן לאנשים את ההזדמנות לרחם עליך. אני סיפרתי מיד לחברים שלי עלי כי אין מה לעשות ראו את זה על הפנים שלי ועל הידיים אבל גם אם הייתי חולה פנימית אני מאמינה שהייתי מספרת על כך כי אין במה להתבייש אז, אני מקוה שנתתי לך קצת תקוה בחיים, זכור לא להתייאש כי החיים יפים ואין לנו משהו אחר במקומם (לבינתיים אף אחד עוד לא חזר אלינו מלמעלה...) אם תרצה עוד דברים לדעת רק כתוב ונכתוב לך בחזרה, מחבקת אותך חזק חזק

vivi49

New member
לזאביק ולחולה ותיקה

רציתי לעודד אותך גם,אך לאחר שקראתי פה את כל התיכתובת הזאת היתעודדתי בעצמי ואני חייבת לומר אתה בחברה טובה ,לכולם תודה רבה. ממש היפנמתי את העצה שלך "חולה ותיקה-במישפט "מרגישה מצויין היום "-בכל מצב. ולא להתחיל לבכות על כל כאב שצונח עלי באותו יום. כי אין לזה סוף. אגב זאת טקיטקה טובה לא רק שלא ירחמו עלייך אלא שאת תוכלי לקבל כוחות מעצם האמירה הלא הכי אמיתי אך נבואה הרי מגשימה את עצמה. אך לא הבנתי דבר אחד למה קראת לעצמך חולה ,,לא מתאים אהה?וותיקה אני מבינה,ומסירה בפנייך את הכובע . באיזה תרופות את מישתמשת? והאם גם לך יש תקופות היתלקחות שבהם את מקבלת קורטיזון,סטרואידים,,כמוני.שלוקחת פלקווניל עם לופוס מערכתי חיצוני עורי. שלך בתקווה ללמוד מניסיונך העשיר לצערי את וכוי הכי ותיקים ניראה לי,,, ויוי. הסמיילים לא עולים,,אז קבלי פרחים כתובים בכל זאת ממני.

אני מה-זה מסכים איתך !!! ../images/Emo54.gif

גם אני קראתי את ההודעה, ואמרתי לעצמי שהקטע עם ה"אני מרגיש מצויין" פשוט גאוני !!! ואז קראתי את ההודעה שלך, ויוי49, וראיתי שגם את התלהבת ממנו !!! נכון גאוני ??! וכמה שמות של תרופות הזכרת !!! ומההודעה שלך הבנתי גם שיש מ-ל-א סוגים של לופוס !!! כמה סוגים יש ? עשרות, או מאות, או אפילו שלושה...? כמה יש ? אשמח לקבל תשובה ! בתודה מראש !

gaia20

New member
סוגי לופוס

אני מכירה כמה סוגים האחד זה לופוס מערכתי- כלומר יכול לפגוע בכל מע' הגוף השני זה לופוס עורי- רק בעור השלישי זה לופוס מעבדתי- כלומר לא מרגישים סימפטומים פיזית, אבל בתוצאות מעבדה רואים שיש לופוס

:p זאביק לזאבת קוראים מחלת 1000

הפרצופים. למה? כי בגדול יש את הפרפרים: אלה חוטפים פריחה ויש לרובם פריחה אופינית על הפנים. זו מחלה שפוגעת רק בעור. יש מחלה שונה קצת שהיא תוקפת מערכות שונות בגוף. איזה מערכות , דרגת החומרה וכו.. שונים מאדם לאדם. כוכי יכולה להעביר אליך המון חומר ברור וטוב . אני הפקתי ממנו הרבה תועלת.

../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

מה ? פשוט לחייג לארגון ולבקש חומר...? זה אומר שאני צריך להזדהות, לא ? ואני מעדיף שלא... כלומר, כן קראתי את החומרים באתר של הארגון, והם באמת ממש מרתקים !!! אבל, האם היא יכולה לשלוח לי אותם לדואֵל ? ( פשוט באתר כתוב שאפשר לשלוח בדואר, ולא בדואֵל... ). אשמח לקבל תשובה ! [ נכון שיצרנו שירשור ממש ארוך ? חחחחחח תודה לכול מי שהגיב ודיבר איתי ( גם במסרים האישיים ! כן, קראתי אותם...! ) ותודה גם על כול הבדיחות המצחיקות, הנאומים המעודדים, הטיפים הנהדרים והעידוד ה-נ-ה-ד-ר שקיבלתי כאן בפורום !!! תודה לכווווווווולם !!! ]

זאביק יקר שלי שמע

בקשר להזדהות ולבקשת החומר: ראשית אין סיכוי שהשם שאתה מוסר הם אי פעם ימסרו למישהו. תתחיל בלהרים היום טלפון ואם עונה מזכירה אלקטרונית תשאיר מספר טלפון. אפילו תקרא לעצמך זאביק - מה זה משנה. זהו בשיחת הטלפון תשאל ותקבל כל התשובות על העניין. לגבי הזדהות: אני יכולה להגיד לך מניסיוני - התלבטתי מאד לגבי הזדהות. החשש הגדול שלי היה גדול. עבודתי מאד תחרותית ולא אחת חשופה לתקשורת. ואני חולה בלופוס מערכתי במערכת העצבים המרכזית.. אצלי לא המוח נדפק מה לעשות ואני שוכחת דברים, לפעמים מבולבלת בקיצור חגיגה. כשראיתי מי הוועדה : יו"ר כוכי שיש לה עבר מפואר של עבודה בתנאי סודיות , פרופ' שיינפלד ועוד רופאים כוועדה מייעצת - בינגו קלטתי. למסור להם את השם שלי אני פוחדת??!! הרי חלה עליהם סודיות רפואית . זה כמו לפחד ללכת לרופא. אבל זו החלטה שלך. בקשר לחומר קשה לי לדעת במה אתה מתעניין ומה רלוונטי ללופוס שלך. אם אתה רוצה שלח לי מסר פרטי ותפרט. וההצעה הכי טובה שאני יכולה לתת לך. תרים טלפון לארגון. בטלפון אתה לא צריך להזדהות. שלך ועם המון תודה על ההומור שהכנסת לכאן. הייתי אגב בדיכאון רציני ואתה הצלחת להעלות חיוך על פני.

../images/Emo15.gif זאביתאולא שלום ../images/Emo70.gif ../images/Emo54.gif

1. אני מבין שהארגון באמת חשאי, ולא "יגלה" את הפרטים שלי למישהו. אני באמת חושב שאתקשר אליו בקרוב ( אני כול הזמן אומר את זה, אבל אני באמת בקרוב אתקשר !!! סוף כול סוף...! חחח ). 2. אני ממש שמח שהצלחתי להעלות חיוך על פנייך, ושהצלחתי להוציא אותך מהדיכאון !!!
רק מלשמוע שאת שמחה - עושה אותי ממש שמח !!! ממש עד השמים ! באמת !!! אז תודה לך, ששימחת גם אותי !!! חחחחחחח 3. בקשר למידע אותו אני רוצה... נהנתי לקרוא את החומרים שבאתר של הארגון גם אם חלקים מהם לא ממש היו קשורים ללופוס שלי... כלומר, היו שם הרבה סימפטומים שלא קשורים אליי, אבל בכול-זאת נהנתי לקרוא עליהם. זה נחמד לידע כללי. זה טוב להכיר את המחלה. אני אשמח לקבל חומרים על לופוס בכלל - מכול תחום ! 4. ולסיום ( בגלל שאת כול-כך אוהבת אותך...! ) בדיחה !!! והרי הבדיחה החדשה של היום: שני עורבים יושבים על חוט של חשמל. בחורה אחת עוברת מתחתיהם. העורב הראשון אומר לשני: "וואי !!! הייתי קורע אותה !!!". אז עונה לו העורב השני: "קרעעע ! קרעעעעעע !!!". חחחחחחח נתראה בהודעה הבאה !!!

שבע77

New member
יש גם לופוס בדם וגם...

לי יש לופוס בדם שזה כמו APLA כלומר קרישיות יתר בדם וגם לופוס כלייתי שזה מה שחשבו שיש לי לאחר ששללו סרטן (כן, כן, חשדו גם בזה במהלך אין ספור האיבחונים שעברתי) אבל אסור לשכוח.. עפ כל הכאב - החיים סבבה
שלכם
שבע

../images/Emo15.gif לופוס דם ??! ../images/Emo15.gif

על זה עדיין לא שמעתי... באמת יש הרבה סוגיי לופוס, וכול סוג גם יכול להתבטא אחרת לחלוטין אצל אנשים שונים !!!

1ט ל י

New member
לופוס דם...

APLA לדוגמא, זו בעייה די נפוצה גם אצל אנשים שאין להם לופוס. גם לי יש APLA. לא הייתי מגדירה את זה לופוס של הדם. אם כבר אז הייתי אומרת שהלופוס פוגע גם במערכת הדם שלו.

gaia20

New member
מחלת 1000 הפרצופים.....

לא סתם קוראים לה ככה השם הזה מגדיר אותה בצורה מושלמת....

למעלה