גיליתי מצבור חרדים אשכנזים שחונקים את התורים באסותא !!!

באסותא זה עלות של 20% יותר ממרפאה רגילה
ואין תורים כבר 3 חודשים ! המקום מוצף חרדים אשכנזים
יש חסידות בקרבת מקום, ובני ברק מעבר לכביש
ובכלל מאיפה יש להם כסף וקשרים לתפוס את כל התורים ?!

(יש גם לא מעט ערבים מהרש"פ בתורים אבל רק בשעות הסבירות והנוחות)

Harrington

Well-known member
מנהל

יש לך את זה ביותר גזעני?

mיטלמן

Well-known member
יעני לא. אוקיי. שמח שאנחנו מסכימים בעניין.
גועל נפש מזוקק בלע"ז. מסוג הדברים שהנהלת פורום שמכבדת את עצמה ואת קוראיה לא הייתה מאפשרת.
כרגיל לא הבנתי:
"מסוג הדברים שהנהלת פורום שמכבדת את עצמה ואת קוראיה לא הייתה מאפשרת"
עדיין לא הבהרת מה תפקידה של הנהלת פורום,
קוראיה? יעני קוראים את דברי ההנהלה?
אתה אולי, ואולי גדול, מכבד* את עצמך, אם התכוונת שאתה מכבד את הקוראים בפורום, לא ולא, לפחות לא נראה בשטח.
*אשמח אם תגדיר מכבד, (ברור שתקשקש מסביב ולא תגדיר), אתה לא מבין ולא יודע מה זה, וגם את עצמך אתה לא מכבד, ההפך, עושה לצחוק בעיני הקוראים, מעריץ? אולי, למה? נו, זו שאלה למומחים.

Harrington

Well-known member
מנהל
כרגיל לא הבנתי:
"מסוג הדברים שהנהלת פורום שמכבדת את עצמה ואת קוראיה לא הייתה מאפשרת"
עדיין לא הבהרת מה תפקידה של הנהלת פורום,
קוראיה? יעני קוראים את דברי ההנהלה?
אתה אולי, ואולי גדול, מכבד* את עצמך, אם התכוונת שאתה מכבד את הקוראים בפורום, לא ולא, לפחות לא נראה בשטח.
*אשמח אם תגדיר מכבד, (ברור שתקשקש מסביב ולא תגדיר), אתה לא מבין ולא יודע מה זה, וגם את עצמך אתה לא מכבד, ההפך, עושה לצחוק בעיני הקוראים, מעריץ? אולי, למה? נו, זו שאלה למומחים.
מצטער, אבל הפורום הזה לא נראה לי משועמם עד כדי כך שיזדקק ליבוא דיונים מפורומים אחרים. לגבי שאר עניינייך, צר לי, אבל לא מספיק משעמם גם לי בשביל להתייחס אליהם בשעה מוקדמת זו של הבוקר.

עמך הסליחה.

מצטער, אבל הפורום הזה לא נראה לי משועמם עד כדי כך שיזדקק ליבוא דיונים מפורומים אחרים. לגבי שאר עניינייך, צר לי, אבל לא מספיק משעמם גם לי בשביל להתייחס אליהם בשעה מוקדמת זו של הבוקר.

עמך הסליחה.
גבר, גם אותה אתה מערבב בלי להגיד כלום, יעני לפחות איתה אתה מנומס "עימך הסליחה" לעומת הגסות של "מיצינו" שלך. יעני אם אתה נשוי גבר תשים לב להתרגשות שאוחזת בך מאשה אחרת - לך לרב בהול !

Harrington

Well-known member
מנהל
גבר, גם אותה אתה מערבב בלי להגיד כלום, יעני לפחות איתה אתה מנומס "עימך הסליחה" לעומת הגסות של "מיצינו" שלך. יעני אם אתה נשוי גבר תשים לב להתרגשות שאוחזת בך מאשה אחרת - לך לרב בהול !
נקבה, אמנם אמרתי שהפורום לא משועמם מספיק כדי להזדקק לייבוא דיונים מבחוץ, אבל אם היה נורא חשוב לך להראות שאתה כן משועמם מספיק כדי להצטרך לכך, הצלחת.

בכל מקרה אני לא מרגיש צורך לנהל דיון אחד בשני מקומות.

בריאות. ואם חשוב לך לראות כאן מילה אחרת או ביטוי אחר, השלם אותה בעצמך להעברת הזמן והפגת השעמום בחיים.

ריריו הריר

Active member
נקבה, אמנם אמרתי שהפורום לא משועמם מספיק כדי להזדקק לייבוא דיונים מבחוץ, אבל אם היה נורא חשוב לך להראות שאתה כן משועמם מספיק כדי להצטרך לכך, הצלחת.

בכל מקרה אני לא מרגיש צורך לנהל דיון אחד בשני מקומות.

בריאות. ואם חשוב לך לראות כאן מילה אחרת או ביטוי אחר, השלם אותה בעצמך להעברת הזמן והפגת השעמום בחיים.
לא התעמקתי בשיח בניכם אבל אני מתרשם שאתה רדוף דיונים

The Real Big Joe

Well-known member

תהיה בטוח שיש להם מחיר מיוחד...

דגלמנגל

Well-known member

"מצבור"... "חרדים"... "אשכנזים"...
פפפו--י, איזו התבטאות בזויה.
גועל נפש, איך שאתה מדבר.

"מצבור"... "חרדים"... "אשכנזים"...
פפפו--י, איזו התבטאות בזויה.
גועל נפש, איך שאתה מדבר.
"חרדים אשכנזים" זה לא האשכנזים הידועים (הרטט שלך לשווא)
איך אתה היית מתאר את חנק בתור ? יד המקרה חודשים ברציפות ? או מה ?

מיהם "האשכנזים הידועים"?
ואילו היו "חרדים פרענקים", אז זה היה בסדר?
צורת ההתבטאות שלך פשוט דוחה.
גבר, שחרר אותו, כי את ההפרדה עושים החרדים בעצמם בין אשכנזים לספרדים, יעני הוא בכלל בפוסט מדבר אולי על רמאות והונאה

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא בכלל בפוסט מדבר אולי על רמאות והונאה
אין בפוסט שלו שום אזכור למאומה מהנ״ל. אלו הצעות של ׳יהודים טובים׳ שעלו בהמשך השרשור. הפוסט הפותח מדבר רק על דבר אחד וזה שנאה עזה כלפי מי שנראה קצת אחרת ומתלבש מעט שונה ממך (מהמתאר שם). הא ותו לא.

אין בפוסט שלו שום אזכור למאומה מהנ״ל. אלו הצעות של ׳יהודים טובים׳ שעלו בהמשך השרשור. הפוסט הפותח מדבר רק על דבר אחד וזה שנאה עזה כלפי מי שנראה קצת אחרת ומתלבש מעט שונה ממך (מהמתאר שם). הא ותו לא.
גבר, איך אתה מתבטא "יהודים טובים" ?! מה זה ? יעני ולעיניינו: הפוסט (מעבר לקישוטים הטקסטואליים המסעירים) מדבר על ענין חמור של מניעת שירות מהאוכלוסיה שמשלמת בתכלס (החרדים הרי עניים מרודים ולא משלמים 100 לשירותים שהם מקבלים) - תתיחס בצורה מכובדת ונהירה (יש לך נטיה לדרמתיות ונוסחים פתלתלים)

Harrington

Well-known member
מנהל
גבר, איך אתה מתבטא "יהודים טובים" ?! מה זה ? יעני ולעיניינו: הפוסט (מעבר לקישוטים הטקסטואליים המסעירים) מדבר על ענין חמור של מניעת שירות מהאוכלוסיה שמשלמת בתכלס (החרדים הרי עניים מרודים ולא משלמים 100 לשירותים שהם מקבלים) - תתיחס בצורה מכובדת ונהירה (יש לך נטיה לדרמתיות ונוסחים פתלתלים)
ולאחר שחילקת לי ציונים, לענייננו? יעני העובדה שהמצאת מעשי רמייה והונאה אל תוך נושא שלא הזכיר זאת כלל, אלא סתם שיקף נקודת מבט גזענית גרידא? שמא תחשוק נפשך גם להתייחס לכך, או שנסתפק בעובדה שהנה עשית זאת שוב ללא כל ראיה או קשר לעניין?

למעלה