גיליתי מצבור חרדים אשכנזים שחונקים את התורים באסותא !!!

ולאחר שחילקת לי ציונים, לענייננו? יעני העובדה שהמצאת מעשי רמייה והונאה אל תוך נושא שלא הזכיר זאת כלל, אלא סתם שיקף נקודת מבט גזענית גרידא? שמא תחשוק נפשך גם להתייחס לכך, או שנסתפק בעובדה שהנה עשית זאת שוב ללא כל ראיה או קשר לעניין?
גבר, נקודת הפתיחה לא חשובה, יעני מה שחשוב שמצאתי ענין בזעם שהוא מביע, חשבתי על זה ומצאתי שהוא מדבר על רמאות. יעני כנראה שאתה מבין את זה לבד אבל מכיוון שמדובר ברמאים חרדים אתה מסובב (כהרגלך). גבר, יש חרדים רמאים ! מה לעשות, יעני תלך ישר - נגיע

Harrington

Well-known member
מנהל
גבר, נקודת הפתיחה לא חשובה, יעני מה שחשוב שמצאתי ענין בזעם שהוא מביע, חשבתי על זה ומצאתי שהוא מדבר על רמאות. יעני כנראה שאתה מבין את זה לבד אבל מכיוון שמדובר ברמאים חרדים אתה מסובב (כהרגלך). גבר, יש חרדים רמאים ! מה לעשות, יעני תלך ישר - נגיע
בקיצור נקבה, קשקשת את עצמך לדעת ואתה ממשיך להתעקש לדחוף עניין שלא לעניין. אם אתה מרוצה, מי אני שאתווכח.

מיצינו.

מיהם "האשכנזים הידועים"?
ואילו היו "חרדים פרענקים", אז זה היה בסדר?
צורת ההתבטאות שלך פשוט דוחה.
תזדעזע. כמה שבועות ברציפות אני נכנס להזמין תור ואין גם תורים בכל השנה הבאה 2025 !
האם בשנת 2025 יסגרו את אסותא ?
לא - כי אני והאחרים ממשיכים לשלם כמה מאות ש"ח בחודש.
מה יהיה ב-2025 באסותא ?
חרדים אשכנזים.
עכשיו תעבד את הנתונים

תזדעזע. כמה שבועות ברציפות אני נכנס להזמין תור ואין גם תורים בכל השנה הבאה 2025 !
מה יהיה ב-2025 באסותא ?
חרדים אשכנזים.
עכשיו תעבד את הנתונים
גבר, נראה שאתה צודק, יעני במערכת הממוחשבת של אסותא אין תורים גם לא ב-2025, יעני אולי הם חווים מתקפת סייבר :sleep: ANYWAY מציע שתיגש לשם, תשבור שולחן, ובטוח ימצאו לך תור

דגלמנגל

Well-known member
מה יהיה ב-2025 באסותא ?
חרדים אשכנזים.
עכשיו תעבד את הנתונים
עיבדתי.
המסקנה: לך לבי"ח אחר.

ריריו הריר

Active member
מה יהיה ב-2025 באסותא ?
חרדים אשכנזים.
עכשיו תעבד את הנתונים
תלך למקום אחר. באסותא מתעסקים במעשי הבריאה אז אתה יכול להגיע לטיפול ובלי קשר לצאת אחרי ששאבו לך זרע/ביצית ואז לך תחפש את הילד/ה שעשו לך...

למעלה