גילי

Lonly badger

New member
גילי

אני יודע שאת נגד אלקס ג'ונס והכל, אבל יש לי סיבה אחת בשבילך לצפות בו לא יודע יכול להיות שאני מוזר או משוגע, אבל אני מסתכל על איך שהוא מתעצבן וזה פשוט קורע אותי מצחוק, כאילו אני רואה פבלו פרנסיסקו או משהו. הוא מדבר על דברים רציניים, אבל אפילו אם את לא מאמינה למה שהוא מדבר זה בידור די טוב רק לראות אותו מתעצבן. וזה כל כך שונה שהוא מדבר מהלב הוא בן אדם טוב אבל הדברים האלה כל כך מעצבנים אותו זה מצחיק. לא יודע זה כמו לצחוק על היטלר נואם. רק שאלקס ג'ונס הוא בן אדם טוב.

Gilliana

New member
לא יודעת אם הוא אדם רע או טוב

לא מכירה אותו מספיק טוב על מנת לקבוע אם הוא קונספירטור או סתם שרוט לעומק. מה שבטוח - הוא מדבר הרבה שטויות. אבל אני אנסה לראות אותו בהזדמנות, רק כדי לראות על מה אתה מדבר.

Lonly badger

New member
אל תסקלי אותי

אבל לפי דעתי , אם עשית את הצעד הספקני והדורש מחשבה עצמית ואינטואיציה להאמין לדברים שבהם את מתעסקת וחושבת עליהם וחוקרת , עבמ"ים וכו'. את יודעת שקל יותר ויש יותר הוכחות להוכיח את מה שאלקס ג'ונס מדבר עליו? מאשר הדברים שאת מתעסקת בהם? או , ששניהם בעלי טונות של הוכחות שאף אחד לא רוצה לקבל מאותן סיבות פסיכולוגיות ופוליטיות-היסטוריות? הייתי מצפה ללפחות השהיית אמון יותר ארוכה לאנשים כמוך מול כל דבר שנשמע אבסורדי לכאורה בשמיעה ראשונה, כולנו יכולים לפול ולא לשים לב ולהכנס לרושם ראשוני שימנע מאתנו ללמוד דברים חדשים. מי יודע אולי הוא מדבר זבל , אבל זאת האחריות שלנו לשמוע ולהחליט עבור עצמנו.

Gilliana

New member
שוב - זה לא נכון

ואין שום קשר בין חשיבה עצמאית לבין תאוריות קונספירציה הזויות שהאמן לי - אני מכירה כל פרט ופרט בהן. למה שאלכס ג'ונס מדבר עליו לא רק שאין הכוחות אלא מדובר בדוגמה קלאסית של "חוסר הבנת הנקרא" - ג'ונס מפרש את נסיונות הטיוח של הממשל על הפאשלות ב-11 בספטמבר כקונספירציה שבה הממשלה ביימה את הפיגועים - דבר שכולנו יודעים שהוא בלתי אפשרי משום שאל-קעידה, ושאר ארגוני הטרור המוסלמים לא רק שמודים במעשה, אלא אף מוסיפים חטא על פשע ומתגאים בו והגדילו עשות בהפכם תאריך זה ליום חג. העובודת המזוויעות בפרשה הזו הן שארה"ב נתפסה עם המכנסיים למטה והטיפול בכל העניין היה בגדר מחדל אחר מחדל שעליהם היא ניסתה ומנסה לכסות - זו לא קונספירציה, זהו מהלך בהחלט מובן הן מבחינה פוליטית והן מבחינה צבאית. לא ברור לי מדוע אתה סבור שמדובר בתאוריה שנשמעת לי "אבסורדית בשמיעה ראשונה" - אתה ממעיט בערכי ידידי, חשבתי שאתה מכיר אותי כבר קצת יותר טוב מזה. לסיכום: צריך לדעת לעשות את ההבדלה והדבר כרוך בהרבה מאד פרמטרים: התמצאות במאטריה, מחקר ועוד. לצערי - הרבה מאד אנשים לא מסוגלים לכך.

Lonly badger

New member
לא יודע

יכול להיות שאני מפספס משהו, לאלקס ג'ונס כמו לעוד הרבה אחרים , הוא מתמקד על new world order , global elite , מה שהם מכניסים לנו לאוכל , רצח קנדי , לאלקס ג'ונס לא אכפת רק מאסון התאומים למרות שזאת דוגמא מעולה. הוא גם חשף את הוידאו dark secrets at the bohemian grove , לא יודע אם כתבתי את זה נכון. אני לא התמקדתי באלקס ג'ונס אבל אם תלכי ותראי מסביב שעוד אנשים מאוד מאוד רציניים מדברים על זה, ותקשיבי גם לראיונות של אלקס ג'ונס עם (אני לא יודע מי , כי הוא כבר מי יודע כמה זמן יש לו תכנית רדיו וסטרים טלויזיה והוא מראיין את מי שלא תרצי בנושאים שונים , וחלקם בעלי תואר קריטי ורלוונטי לנושא ) אנשים. כלומר אם אני הייתי רוצה לחפש משהו אמיתי במה שהוא אומר לא היה לי בעיה לפחות למצוא את עמוד התווך (ואני לא חושב שאלקס ג'ונס מגזים או מזייף משהו , אולי הוא מתרגז , וכן הוא לוקח את זה כנראה אישית . )

Lonly badger

New member
ד"א לפי הסטטיסטיקה

רוב תושבי אמריקה מאמינים לכך שהממשלה אחראית לאסון התאומים , או שהם מסתירים משהו , ככה שהיה מקרה שאלקס ג'ונס התראיין והם התנגדו למה שהוא מציע וצחקו עליו אבל אז הם הראו את המשאל שהם עשו - שהיה באינטרנט (לעומת משאלי טלפון שבהם גם אחוז ניכר חושב כך ) 90% אחוז מאמינים כמו אלקס ג'ונס.

Gilliana

New member
גם זה חלק מהקונספירציה התקשורתית

נו בטח, תן לחתול לעשות משאלים על המנת - אילו תוצאות ציפית לקבל? האמן לי - יש לי עשרות חברים אמריקנים שאני נמצאת עם רובם בקשר קבוע על בסיס לפחות שבועי ואף אחד מהם לא חושב כמו אלכס ג'ונס, אז מה? הם "במקרה" שייכים ל-10%? לא לא, העובדות הן שמדובר רק בכ-50% מהאמריקנים - "העדר", ולא מדובר בספקולציות אלא בסקרים ניטרליים שנעשים מדי יום ביומו ברחבי הרשת.

Gilliana

New member
אבל הם כולם עושים סלט!!!

אין שום קשר בין רצח קנדי לבין ארועי ה-11 בספטמבר כמו גם ל-NWO - נושאים שאני מכירה לפני ולפנים. לאמריקנים יש בעיה אמתית - לפחות ל-50% מהם, וזו גם בעיה שאנחנו סובלים ממנה כאן בהיקף גדול יותר: הם יקנו כל מה שהתקשורת מאכילה אותם - התקשורת ואנשי הציבור, מבלי לבדוק ולנתח את העובדות בחשיבה עצמאית (תסמונת העדר). כמובן שאנשי התקשרות מנצלים כח זה שיש להם על העדר על מנת להובילו לאן שחפצה נפשם - במקרה הזה, למקום שיביא אסון לא רק על ארה"ב אלא על כל העולם החופשי באשר הוא, עולם שאינו מוכן להפנים ולקבל את הזוועה שנקראת איסלאם פונדומנטליסטי. דווקא כאן בישראל, הייתי מצפה שתהיה לנושא הזה הרבה יותר הבנה מאשר בכל מקום אחר בעולם - כנראה שטעיתי או ציפיתי ליותר מדי. כנראה שצריכים ליפול עוד כמה בניינים כמו האמפייר-סטייט, פסל החירות ואפילו עזריאלי שלנו, כדי שאנשים יפנימו את גודל הסכנה. על זה נאמר: מה שלא נכנס דרך הראש, נגנס דרך הרגליים.

Lonly badger

New member
הגיון

לא יכול להגיע דרך פחד. גילי, הגיון הוא מה שהאנשים מתחילים לקלוט. ופחד הוא מה שספגנו מגיל אפס, גילי, במערכת החינוך , דרך הדת, דרך הפוליטיקאים שמנהיגים את העולם ואת המדינה שלנו, דרך הטלויזיה. אני לא יודע מה איתך אבל אני קורא ספרים, אני יוצר, אני יכול למצוא יופי בכל דבר, ואני לא רואה טלויזיה , לא הייתי מעורה בפוליטיקה אף פעם , ואני בהחלט יכול להגיד לך אני חושב בשביל עצמי ואני לא מוצא שום פתרון במה שבוש עושה, להפך אני רואה את ההיסטוריה חוזרת על עצמה. ואם את עדיין חושבת אותו הדבר, אני באמת רוצה לראות את הממצאים שיש לך בקשר לחוסר רלוונטיות . כי אני רואה את כל הסימנים מולי שבוש הוא פשיסט, ושהדאגה העיקרית שלנו היא לא אלקעידה. היא פה , בישראל והיא פה באמריקה, והיא פה בראש שלנו - היא פסיכולוגית נפשית אדאולוגית פילוסופית.

Lonly badger

New member
זה איך שאני רואה את הדברים

ואני קטן וצעיר ממך ויש לי פחות נסיון. ההורים והחברים שלי וכל מי שאני שם לב אליו חי בפחד מבלי אפילו לשים לב לכך. אני שם לב לכך בעצמי ואני לא מתייאש. אני מכיר כמה שהתייאשו. זה לא טוב לחיות בפחד ולא להאמין בחופש ליצור ולהתבטא . חופש דעה. חופש אהבה. כל זה נחשב לטאבו בחברה שלנו , יש מה שנקרא מציאות הקונצנזוס ובתוכה מסתתר הנחש שרוב החברה לא רוצה להתמודד איתו. כמו מוות, סקס, ועוד טאבואים אחרים. זה בסדר להדחיק אותם , אבל אנחנו מתעלמים מהם לגמרי ומתנהגים כמו צבועים. ואז הולכים להפיץ מדינה אחרת. זה או שאתה מתייאש בגיל צעיר, או שאתה מאמין בתקווה ובסופו של דבר מוצא אותה. בצורה פרקטית ולא רק אמונה.

Gilliana

New member
אם כך - אתה מאד טועה...

... בניתוח שלך לגבי. אני האדם האחרון בעולם, Literly, שחי בפחד - אבל אני חיה במציאות של העולם הזה ומסוגלת לנתח ולהבין אותה עד הפרט האחרון (בין השאר בגלל שני המקצועות שלי ששניהם עוסקים באנליזה ודורשים יכולות אנליטיות גבוהות). אתה מדבר על דברים שאינם רלוונטיים אלי כלל - מה שאומר שאתה שופט אותי מבלי להכיר אותי בכלל (אני בטוחה שמהדברים שאני כותבת בפורומים - זה לא הרושם עולה). הגיע הזמן להתעורר למציאות יקירי - המציאות הזו היא חרא, עם כך אני הראשונה להסכים - אבל זה מה יש לנו, ועם זה אנחנו צריכים להתמודד, לא להיות בנות יענה ולחפש תירוצים (לעצמנו כמובן).

MetalSinagouge

New member
בקשר לפחד:

למעשה, ד"ר טים לירי (היום אגב חלמתי שראיינתי גירסא מעובתת חיצונית של רוברט אנטון וילסון) טען שבגלל אותם פחדים שהזכרת, בני האדם חיים באופן מתמיד על מעגל התודעה הראשון (הראשונים). המעגל הראשון הוא פשוט- קדימה לקראת המזון, אחורה כהגנה מסכנה. זומבים.

Gilliana

New member
רוב האנשים - נכון

פחד משינוי, פחד מלאבד שליטה, פחד מהפחד עצמו... You name it, אבל העובדות הן שלפחות 80% מאוכלוסיית העולם היא כזו - לך תשנה את זה נראה אותך.

Gilliana

New member
את הממצאים שלי כבר הצגתי

מה אומר לך - מצער אותי מאד לשמוע את דבריך. הדאגה העיקרית שלנו היא כן אל-קעידה, כן חיזבאללה, כן האיסלאם הפונדומנטילסטי וכן אחמדינג'אד. לא - לא מדובר בדאגה דמיונית, מדובר בדאגה מאד ממשית וקיימת - סכנה ברורה ומיידית. מה לעשות - אני מניחה שהעולם צריך לעבור עוד כמה וכמה זעזועים ואבדות כואבים על מנת שהעניין יובן. חבל - אולם כנראה כך נגזר עלינו. ותתפלא - גם אני יוצרת, ואמנית אבל כנראה שזו בדיוק הבעיה אצלך - אינם מעורה בפוליטיקה, אינך מכיר את המציאות העירומה כפי שהיא (אין קשר ללמצוא יופי בכל דבר). וג'ורג' בוש, לא רק שהוא לא פשיסט - הוא התקווה היחידה של העולם הזה, ושל מדינת ישראל בפרט. להאשים את ממשל בוש בביום פיגועי ה-11 בספטמבר כמוהו כלהאשים את גולדה מאיר בהתעלמות מכוונת מתזוזת הכוחות המצריים והסוריים לקראת מלחמת יום הכיפורים. יבוא יום ותבין את זה, אני רק מקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי.

Lonly badger

New member
בואי נניח

שבוש הוא בן אדם טוב. ושאלקאעידה אמיתיים. לא שפטתי אותך, אלא שפטתי אותנו כבני אדם, אני מוסיף את עצמי לרשימה כי אני בן אדם, אני יודע מה החסרונות ומה החרא בעולם הזה אבל אני לא מוותר על מה שנשאר. לצערי רובנו שוכחים ומדחיקים חלקים ענקיים מהמציאות ומה שנשאר = מציאות הקונצנזוס. ובקשר ללהבין את המציאות עד הסוף, זה לא אפשרי. לא בעזרת הראש או החלק האנליטי שבראש שלנו , ונגיד שאת מצליחה את חושבת שאת יכולה להביע משהו אינסופי כמו היקום והמציאות בעזרת צירוף של הברות וטעמים , 22 אותיות , לעומת אלפי מליוני גלקסיות שבכל אחת מהם יש אלפי בליוני עצמים .. והוא עוד מתרחב.(או whatever). sorry to say , אבל זה לא ריאליסטי, ואני לא מתייחס להגדרה של אנשים לריאליסטי - מי שמסתמך רק על חמשת החושים שלו, כי אם זה מה שאנחנו אז אנחנו לא יותר מרובוטים. ריאליסטי בשבילי זה מי שמתמודד עם המציאות. גילי , אני לא מתקיף אותך , ואני לא יודע אולי מישהו מאתנו מעד לרגע וחשב שהשני מתקיף אותו , אבל לפי מה שאני מרגיש אני לא עשיתי את זה אף לרגע. רק ציינתי את הבחנתי לאור הידע וההרגשה שלי לגבי העולם. שום דבר אישי, רק הבחנה. observation. so i would really be happy if we keep it in the level of having fun and learning from our differences

Gilliana

New member
חלילה וחס, אף אחד לא מתקיף

רק מביעים את דעותינו באופן תרבותי ונעים - אני חייבת לציין. ולעניננו: אני חושבת שאתה מפספס אותי ב-180 מעלות. אתה לוקח נושא ארצי ומאד נקודתי וממנו אתה משליך ישר לכל היקום? זה הדבר הלא ריאליסטי. אנחנו לא מדברים עכשיו על היקום - אנחנו מדברים על מצב נתון On a shiny planet called earth. לגבי "לוותר על מה שנשאר" - מי מוותר? איפה הבנת שמדברים על וויתור כלשהו? להיפך, מדברים על המלחמה שתאפשר לנו להחזיק בדברים הטובים, את אלו שה-"רעים" רוצים לקחת מאיתנו.

Lonly badger

New member
Holographic Universe

כל חלק , לא משנה עד כמה קטן , איננו מנותק מהשלם, וכל חלק שכזה מכיל את כל הנותנים שקיימים בשלם. כמו בהולוגרמה אם נחתוך רבע או שמינית או חלק קטן נוכל לשחזר את ההולוגרמה השלמה. נראה שהגעת לניתוח סופי של הדבר , אז בבקשה תסבירי לי אילו הוכחות יש בידיים שלך שאת רואה באופן ראיליסטי אנליטי מול העיניים שלך שאת יכולה לסרוק ויוכיחו חד וחלק שיש איום מהאל קאעידה , מהמזרח , מיפאן , ובואי נניח שכל אלה אמיתיים זה לא מבטל את האפשרות שיש גורם שבגללו כל ה"סימפטומים העלה עולים" ואם נתעלם(נמשיך להתעלם , כל האירועים האלה הם הסטוריה שחוזרת על עצמה) אז אנחנו כמו בן אדם שממשיך לאכול משהו שגורם לו להיות חולה או כמו בן אדם שחותך את עצמו ונהנה מהכאב. אנחנו לא יותר טובים מהם - אני רוצה לציין את זה. אנחנו בדיוק כמוהם רק שהם ספגו תמונת מציאות אחרת מאתנו. ואני לא חושב שתמונת המציאות שלנו כל כך shiny ושבשבילה שווה להלחם. עוד נקודה יותר חשובה מהכל, אם מישהו הולך להלחם (ילד בן 18, אוו , לא - נער גדול וחסון בן 18 סבבה? ), עדיף שהוא יכיר את האוייב שלו , וידע עבור מה הוא נלחם עד הסוף וכמה שיותר. בשבילי כל מי שלא עושה את זה, פשוט נלחם בעצמו, אנחנו נלחמים בעצמנו. לא באויב חיצוני. אנחנו מתעלמים מהגורם לרוע בעולם הזה. ואני מדבר על אנשים עם אינטיליגנציה בשחקים שפשוט חיים את מציאות הקונצנזוס, ומציאות הקונצנזוס, גילי? עם כל הכבוד לפחות אפשר להסכים על זה - עובדת דרך פחד. זה- לא - מה - ש - קורה - בארץ - שלנו - *קרבי זה הכי אחי!*

Gilliana

New member
אנחנו גולשים לוויכוח פוליטי

ואני לא חושבת שכאן המקום לדיון מהסוג הזה. אבל אני אסכם ואומר: אנחנו לא שולחים ילדים בני 18 עם חגורות נפץ עליהם כדי להתאבד במקומות הומי אדם "תמורת" 72 בתולות בגן-עדן, אנחנו לא מלמדים את הילדים שלנו שהכבוד הגדול ביותר בעולם הוא להיות "שאהיד" ולהרוג כמה שיותר בני-אדם. במקרה הזה - אין קונצנזוס, יש רק "הקם להרגך השכם להרגו". I rest my case.

Lonly badger

New member
צודקת.

אבל שנינו נלחמים agains't the bad guy כל מה שאני אומר זה we are all the bad guys , wake the f**k up

Gilliana

New member
פה אני חולקת עליך בגדול

אנחנו לא Bad guys - לא אתה ולא אני. מה כבר עשינו כדי להיות Bad guys???

למעלה