גילי

Lonly badger

New member
נולדנו

ועכשיו ב"רצינות" , גם בי וגם בך יש רצון להרס ולמוות. הוא לא מי שאנחנו באמת , כמו שהמחשבות שלנו והרגשות שלנו הם לא מי שאנחנו באמת. אני אומר bad guys , כי בני אדם הם היצורים הכי נוראים ורשעים שצועדים on the face of the earth , אבל יש בנו גם צד אלוהי. אם אנחנו לא רוצים להאמין בו אנחנו יורדים אל הצד האפל יותר שהוא חייתי , רובוטי, ו..דימוני מניפולטיבי ואני לא צריך להכביר במילים. אנחנו חושבים שאנחנו שולטים על המחשבות שלנו אבל הם שולטים עלינו. כמה מלחמות ומוות אנחנו כבני אדם יצרנו , ואם לא יצרנו בצורה ישירה אקטיבית , אז בצורה עקיפה ופסיבית בכך שלא התעוררנו בזמן וחיפשנו את האמת . זה לא שזה באמת נכון - אנחנו לא bad guys במובן שאולי את הייתי נותנת לבן אדם רע - תתלו אותו תפגיזו אותו או תזרקו אותו לים. לא אני מדבר על המובן של - סבבה יש לו פאקים , בוא נתמודד איתם ובוא נלמד לדלג עליהם ולא להתעלם מהם. פרויד וקרל יונג מדברים על זה, גם eckhart tolle. אף ילד לא נולד tabula rasa , אוקיי? אף אחד הוא לא "תמים" אבל זה לא אומר ש"תמימות" לא קיימת. במובן של לא לשפוט לפני שבאמת הבנת.

MetalSinagouge

New member
Holy...

בדיוק נתקלתי בספר אתמול, שמו הוא "היקום האוניברסלי" של איזה מיכאל משהו.

MetalSinagouge

New member
*היקום ההולוגרפי.

הרסתי את הסינכרוניזציה :( אבל היא הייתה שם! או כן! טלבוט מייקל הוא הסופר.

Lonly badger

New member
יס איטס הים אוף קורס

תראה כבר את davic icke, תסבול קצת. הוא לא מושלם אבל הוא מדבר על פאקינג דברים מטורפים ויש לזה קשר "מסובך" למטריקס.

MetalSinagouge

New member
אני גם צריך לצפות במטריקס בהזדמנות

:) הקטעים עם הרפטיליאנים נשמעים מעניין. יש לי שאלה: ידועים לך נימוקים שלו על איך הוא הגיע למסקנה בקשר לרפטיליאנים? אני מתכוון, יש את הראל, שטען למפגש ספונטני עם חיזרים. איך אייק עלה על התאוריה המסויימת הזו?

Lonly badger

New member
הוא מדבר עם אנשים

ופשוט סינכרוניזציה של אנשים באו אליו אחד אחרי שינה וידברו על זה, וזה כבר התחיל להיות מגוחך בשבילו אבל הוא לא יכל להכחיש את זה כבר, כל מי שהוא ראיין איכשהו ידע על זה .. כאילו תראה את כל הסרטונים שלו (אני לא קראתי את הספרים שלו לעומת הצצה לאחרון) .. זה היה פשוט מרתק לראות אותו מדבר על הדברים האלה . או מראיין אנשים ממש יוצאי דופן. רק מה הוא לקח קרדיט על דברים של jordan maxwell , והוא אפילו לא הזכיר אותו, ואיך שהוא מדבר - הוא מתלהב וזה טוב בשביל להעיר אנשים אבל לעומת אקהרט טולה, אין מה להשוות. כי פשוט אקהרט ער לגמרי או לפחות יש הרגשה מאוד חזקה. כאילו זאת הבעיה שהאנשים האלה עושים מחקר והם יכולים להתעקש על דברים שלפעמים לא בטוח שהם ממש נכונים כמו שישו לא היה קיים או בודהה או מיתרה של זורואוסתר, למרות שיש המון מחקר שמצביע על זה, אי אפשר אף פעם לדעת. אני מאמין שיש דברים כאלה , למעשה אני מאמין שהכל יכול להיות קיים ביקום הזה ויש יותר ממה שחמשת החושים שלנו יכולים לתפוס וזה כולל אסטראל וכישופים וכל זה. זה טכנולוגיה דיי עתיקה אבל לא פחות חזקה ממה שיש לנו היום. מה שטוב באקהרט שהוא מראה לך עבור עצמך מהי האמת ולא אומר לך מה האמת.(בערך) ואקהרט לא קונספירטור חח, אבל אני בטוח שהוא יודע דברים.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה לכאוס "שרוח השום דבר לא נכון" נכנסה בי כמו שצריך. אם היינו מספרים לאיזה מאג מונותאיסטי מימי הביניים על הטלוויזיה לדוגמא, הוא היה מסגיר אותנו ואת עצמו לשרתי האינקויזיציה. ראיתי קטע עם אלכס ג'ונס, הוא עושה פרצופים מצחיקים. הכל יכול להיות.

אני אענה על זה

הבעיה עם ה"מזרח" היא שברובו האנשים מאמינים אמונה מאוד חזקה בספר מסוים ובאנשים שמקריאים להם אותו (מזכיר לכם משהו), ובניגוד אלינו, אצלם האנשים שמקריאים בשלטון, ויותר מזה, הרבה מהם חושבים שכל מי שלא מאמין בספר שלהם צריך למות.

למעלה