גיל כץ!!!

Y great y

New member
גיל כץ!!!

הודעה כללית לכל הלולרס: גיל כץ כבש את מקומו בראש טבלת המשחקים בנצחונו הענק על שגיב חן 3-0 ולכן כל צוות רובונר רוצה לאחל לו מזל טוב ונמשיך לקוות שהוא יזכור את האנשים הקטנים שעשו אותו למי שהוא כיום(חצי גמר...) ולמרות שיש לו יותר יותר מעריצות מל-בקהאם תמיד שיזכור את המעריצה הראשונה---נילי!!! (עליה נכתב השיר:"מי מי רוצה לבוא איתי לפיקניק")

evyatar76

New member
ברכותיי על הזכייה

אני מצטער שאני מתלהב אבל אני מכיר אותו אישית!!!! למרות שהוא כוכב הוא מוצא זמן גם לחברים שלו גיל אוהבים אותך הרבה

brave bev

New member
גיל כבוד להיות חבר

גיל אנו חברי הרובונפט גאים בך על היצוג ההולם והבלתי מתפשר שנתת בגמר תודה גיל!

Rastaman Chant

New member
גיל האלוף

ייצגת את הקבוצה בכבוד והראת מי המלך. מי ייתן ותמשיך כך.

Darakan

New member
מזל טוב!

אף שידענו שלגיל יש את הסיכוי הטוב ביותר לצנח, החזקנו ידיים ולבסוף גיל הראה לכולם מי המלך. המשך כך ידידי!

Rastaman Chant

New member
שי, יש גם כאלה

מנותקים מהעולם.. האירוע התקשורתי הכי גדול והכי משמח שהיה פה בזמן האחרון(למרות שהפסדתי ברד גדול).

brave bev

New member
גיל כץ הוא..

מלך הפיפא הבלתי מעורר שניצח את בגמר הפיפא בסגנון חופשי את שגיב חן הטורניר נערך במעבדת רובוטיקה. :]

brave bev

New member
סתם תגובה

אני פשוט רוצה שנושא החשוב הזה יהיה בראש הנושאים של הפורום

Confused Youth

New member
לכל התומכים

אין לכם מושג איזה דחיפה זה נותן לי ולשחקנים שלי אני ממש על גג העולם תמיד טוב לדעת שיש מישהו שיחכה לך, שיתמוך ברגעים הקשים וישמח בשמחתך כאשר אתה מנצח ועד לטורניר הבא, גיל כץ, אלוף עונת 2002/3 של טורניר הרובונפט פיפ"א וורלד קאפ 2002

Confused Youth

New member
רצוי להוסיף

שיש לי מאזן מושלם של 6-0 כל המשחקים בבית המוקדם ומשחקי הפלייאוף

brave bev

New member
לולולול

גם ליאב בפורום המעאאאאאפן הזה? מה קורה ליאבוש

brave bev

New member
אני מציע

לעשות בפורום הפיכה.. ובראש להעמיד את המנהיג גיל כץ נהפוך אותו לאדמין! והוא יעיף את כל החנווצים יחסום להם את האי פי כמו שמיקי הדוברמן אומר

brave bev

New member
ליאב רוצה לבוא לאכול אצל עזרא היום?

ללולול אני עושה מהפורום הזה אי סי קיו בכוונה לעצבן את כל החנונים פה

למעלה