מי זה עזרא? מצידי סבבה רק שיבואו לקח אותי :)
A American Beauty New member 7/1/03 #22 Way to go Kiddo!!!!!!! Congrats on the win Babe We americans rule !!!!
K Katy Cat New member 7/1/03 #23 חצי מהשרשור הזה נכתב על ידי אנשים די חדשים בפורום. אולי תציגו את עצמכם?
B brave bev New member 8/1/03 #24 אנחנו.. אנשים החדשים.. שהולכים לגרום לאנשים פה לעזוב את הפורום הזה.. ולהפוך אותו לפורום קש
C Confused Youth New member 8/1/03 #27 טוב אז דבר ראשון אפשר לפתוח יוזר חדש כמה שרוצים וכמה שתחסמי ותשמעעעי פשוט "נעודד" הגירה המונית מהפורום
טוב אז דבר ראשון אפשר לפתוח יוזר חדש כמה שרוצים וכמה שתחסמי ותשמעעעי פשוט "נעודד" הגירה המונית מהפורום
S SpinningDarkness New member 8/1/03 #32 ומה הבעיה להחליף אייפי? לא שזה קשור כי אנחנו חברה טובים מק"ש ph33r?
G Gum Cigarettes New member 9/1/03 #34 נכון. אבל גם מנעולים זה לאנשים "שומרי חוק". זה כמו שישימו אותך בכלא, גם משם אפשר לברוח. אבל ההנהלה של תפוז יכולה לפנות למשטרה... סו... לא מומלץ. לי כבר לא איכפת, יהיה מצחיק. אגב... מה עם דן..? הוא פה איפשהו או שקטי שכחה להוציא אותו מהחסימה?
נכון. אבל גם מנעולים זה לאנשים "שומרי חוק". זה כמו שישימו אותך בכלא, גם משם אפשר לברוח. אבל ההנהלה של תפוז יכולה לפנות למשטרה... סו... לא מומלץ. לי כבר לא איכפת, יהיה מצחיק. אגב... מה עם דן..? הוא פה איפשהו או שקטי שכחה להוציא אותו מהחסימה?
G Gum Cigarettes New member 11/1/03 #37 חוקי. חוקי. אבל לא חוקי מה שעשית (בתיאוריה) ששמו אותך ב"חסימה". הניסוח שלי דפוק לאחרונה. אני לא מרוכזת. מצטערת.
חוקי. חוקי. אבל לא חוקי מה שעשית (בתיאוריה) ששמו אותך ב"חסימה". הניסוח שלי דפוק לאחרונה. אני לא מרוכזת. מצטערת.
K Katy Cat New member 9/1/03 #36 דן משתחרר מחר ... אם הו אלא יתנהג כראוי הוא יחסם שוב. לא שכחתי אותו..