יוביוב הירוק
Active member
אני מבשל אוכל אסיאתי מזה כמה עשרות שנים, לומד ומתעסק הרבה בחומרים ובתבלינים הקשורים. מכיר היטב את הג'ינג'ר וההל. מעולם לא שמעתי על זרעים או גרגרים של ג'ינג'ר. לא מכיר שום דבר שדומה לתרמילי הל, חוץ מאשר הל (רק לציין שקיימים כמה סוגי הל, כולל הל שחור).במקום לברבר להשתטות ללא הפסקה על מוצר שלא מכירים,
הכי טוב יהיה שתרכשי בחנות -התבלינים גרגרי- הזנגביל ותעלי את הצילום לפורום,
ואז תיווכחי בעצמך מי הוא כאן מבין ומי טועה.
מה שכן, זה נכון שיש קירבה בוטנית בין צמח ההל לצמח הג'ינג'ר. אבל לא מצאתי יותר מזה.
בכל מקרה, אם זה קיים, אז יש איזכור ותמונות בגוגל. למה שלא תעשי חיפוש קטנטן ותביאי לינק שיסגור את כל הדיון וכולנו נלמד דבר חדש? (אני לא הצלחתי למצוא בגוגל אפילו זנב מידע על "גרגרי/זרעי ג'ינג'ר". אבל אולי לא ידעתי מה לחפש).