ג'ינס נמוך - IN or OUT

O Boy

New member
ג'ינס נמוך - IN or OUT../images/Emo35.gif

דעתכם בעניין??

keren201

New member
מה דעתך באמת?../images/Emo9.gif

קודם כל תלוי עד כמה נמוך.... אבל גזרה נמוכה זה IN!!!! כאילו דההההההה

תלוי בכמה דברים../images/Emo70.gif

1. מבנה גוף של אותו אחד\אחת 2. זה בן או בת 3. כמה נמוך קאפיש
1. אם מישהו\מישהי מלא\ה הולך\הולכת עם גזרה ממש נמוכה אז זה לא ישב יפה... 2. לבנים פחות מתאים הנמוך נמוך.. 3. נמוך מדי שעוד מילימטר כבר רואים את ה**** זה ממש מוגזם ואפילו מזעזע.. וכבר לא פעם אחת ראיתי בנות ובנים שהולכים עם גזרה שיש בה כפתור אחד\2 וזה ממש מגעיל

תראה...גזרה נמוכה..

היא בטוח יותר מחמיאה לאנשים עם "בטן" כי בעצם להפך מגיזרה גבוה הם לא "מוציאות" את הבטן...

אבל עם חולצה שמכסה את הבטן..

אני לא צריכה לראות את מה שהבחורה אגרה במהלך החורף והיא לא צריכה לראות לי..

אין אין אין ורק אין!

בתחילת השנה שהייתי קונה בגדים ואמא שלי הייתה מסתכלת עליי ועושה פרצוף חמוץ ואומרת לי להגביה אותו קצת... אז המוכרות תמיד היו אומרות לה שזה עונה חולפת ובשנה הבאה כבר לא יהיו גזרות נמוכות. סו בולשיט!!!! אני רוצה לראות שמתחילים שוב למכור גזרות גבוהות.. זה כזה אאוט וכ"כ לא נוח ומגעילללל.... מכוער כל כך... אבל עדיין, יש גבול בנמוך, זה כן. אני שונאת שבנות מוציאות בכוונה את החוטיני "החוטיני שלך בחוץ"..."אני יודעת.." עם פרצוף גאה.. בעעעעע

keren201

New member
חחח...

נכון? אני זוכרת לפני שנתיים היו מסתכלים עלי כמו על אחת "כאילו למה את לובשת נמוך?זה לא באופנה" חחח...מצחיק....

מאיה1983

New member
אני לפני שנה וחצי

קניתי ג'ינס נמוך נורא ולאף אחד לא היה כאלה, ואני נורא אהבתי אותם כי זה מחמיא לגוף, למרות שאני לא הכי רזה, זה היה יפה ומיוחד. זה מקטין את התחת ועושה גוף נורא יפה וכל אחד יכול ללבוש אותם! לעומת מה שאמרו קודם (אלא אם כן הבחורה ממש שמנה ולא מרגישה טוב עם עצמה). ואז מישהי שגרה איתי (הייתי במכינה קדם צבאית) גנבה לי את המכנס! וחזרה איתו אחרי הסופ''ש ואמרה שזה של חברה שלה. ולאף אחד לא היו עוד כאלה אז זה היה מה זה שקוף... לא משנה רבתי איתה וקיבלתי אותם בחזרה. העיקר, שאני חושבת שהגיזרה הזאת זה לא משהו של אין ואאוט פשוט המכנסיים משנות את הגיזרה מידי פעם וככה זה ישאר. כמו שפעם התחילו לייצר את המכנסיים מתרחבות למטה. מכנס נמוך זה פשוט ישאר ככה... לעולמים! סתם.. אבל להרבה זמן...לא כמו ש3/4 זה לפעמים אין ולפעמים אאוט...

i l0ve u

New member
בדיוק ככה ם החוטיני בחוץ!!!

אם זה לא היה כל כך כל כך כואב לי בתחת הייתי הולכת ככה כל הזמן!!! אני בהתקפה והלכתי לקנות כמה חוטיני בחופש אבל זה כזה לא נוח!! מה לעשות בשביל להיות יפים צריך לסבול....

keren201

New member
חחחח...מה?!

חוטיני זה כזה נוח!!!!!!! במיוחד עם מדים!!!!!!!!!!!!! כי כל רגע התחתון נכנס לתוכס וזה בעעעעע!!!!!! אז חוטיני זה הכי אין---חחחחח...... ולצאת ככה עם גזרה נמוכה שיראו ת'חוטיני נראה לי שרמוטי מידי..... אבל למסיבה זה סבמבה.....

מאיה1983

New member
לפני שנה וחצי....

קניתי ג'ינס נמוך נורא ולאף אחד לא היה כאלה, ואני נורא אהבתי אותם כי זה מחמיא לגוף, למרות שאני לא הכי רזה,זה מקטין את התחת ועושה גוף נורא יפה וכל אחד יכול ללבוש אותם! לעומת מה שאמרו קודם (אלא אם כן הבחורה ממש שמנה ולא מרגישה טוב עם עצמה). אז כל הבנות רצו גם ולא ידעו מאיפה להשיג. ואז מישהי שגרה איתי (הייתי במכינה קדם צבאית) גנבה לי את המכנס! וחזרה איתו אחרי הסופ''ש ואמרה שזה של חברה שלה. ולאף אחד לא היו עוד כאלה אז זה היה מה זה שקוף... לא משנה רבתי איתה וקיבלתי אותם בחזרה. העיקר, שאני חושבת שהגיזרה הזאת זה לא משהו של אין ואאוט פשוט המכנסיים משנות את הגיזרה מידי פעם וככה זה ישאר. כמו שפעם התחילו לייצר את המכנסיים מתרחבות למטה. מכנס נמוך זה פשוט ישאר ככה... לעולמים! סתם.. אבל להרבה זמן...לא כמו ש3/4 זה לפעמים אין ולפעמים אאוט...

i l0ve u

New member
באאארור!

אני לא ילך ככה לביתצפר!!! אבל שיוצאים לבלות והכל {במיוחד למסיבה-לבן כזה שיראו באולטרה חחח} זה פצצה!

אוי, כשזה לא היה באופנה..

ולא יכולת למצוא גזרה נמוכה בכל חנות שנייה עם מחיר סביר סירבתי ללכת עם ג'ינס.. כלכך שנאתי לשבת ושהחגורה של הג'ינס (זו עם הכפתור) הייתה נכנסת כזה לתוך הבטן.. ג'ינסים נמוכים, כמו שנאמר תלוי על מי ותלוי עם מה.. תלכי עם ג'ינס נמוך.. אבל אל תלכי איתו עם חזייה משולשים ותו לא, זה יוצר מראה פרחי פחד. הומצאו תחתונים נמוכים, שגם הם לא תורמים.. כי כשיושבים הם יורדים למטה ואז, אמנם נכון, לא רואים את התחתון מבצבץ.. רואים את החריץ מבצבץ זה מראה מזעזע.

מאיה1983

New member
נכון ועדיף כבר ללכת שרואים את

החוטיני ולא את החריץ... או שיש את המכנסיים הסופר נמוכים עם כפתור או שניים בכלל בלי ריץ רץ ואז שמים תחתונים שרואים אותם בכוונה.

S w e e t Baby1

New member
ממש אין...

בכלל כל המכנסיים בגזרה נמוכה זה אין! וזה גם לבן וגם לבת יפה! ועכשיו כל הבנים(רובם) התחילו ללכת עם גינסים או כל מכנסיים שגדולים עליהם והם מורידים את זה הרבה מאוד כדיי שיראו תתחתונים..וזה לא הכי יפה אבל שיהיה

O Boy

New member
אה, טוב שהעלת את העניין...

רציתי להתייעץ, אני מאוד אוהב לעשות את זה
עכשיו איזה תחתונים הכי יפים
?? RANUAR CASTRO CROCKER LEE COOPER ?

למעלה