האא-לוווווו
אז"ש תחתוני חוטיני לבנים...אחים שלי, זה לא יעבוד!! איכסה כאילו?! אחו שילינג חבר'ה!! בוקסר לבנים זה אחלה (חומוס)!אין מצב שמישהו לא פאגי ילבש את זה !people תתעוררו! אשכרה אל תעודדו בנים ללבוש מכנס נמוך עם חוטיני אתם יכולים לעשות כאב ראש לאקמול עם הרעיונות האלה!זה ממש באסה ובשל! מה אתם גנובים?!?! הייתי אומרת על עצמי שאני דבה, אבל יש פשוט בגדים ששני המינים לא יכולים ללבוש! אז כאילו דה אני אגיד לכם את זה דוגרי, בלי דחקות ובלי הרבה הופה... וואו אני מקשקשת יותר מדי, וואלה אמרו לי על זה כבר! אבל אתם יודעים מה? זבש"קכם חאלס אני אגיד את דעתי! בנים יכולים ללבוש מכנסיים בגזרה נמוכה רק אם הם נראים חבל"ז! או חבל"ז מזמ"ז! anyway אתמול ראיתי מישהו חבל"ז שוקו! (ולא סתם שוקו,שוקולית של עלית!) והוא לבש ג'ינס נמוך עם חוטיני, הוא הסתובב עם חומת מגן אחת! ממש טנק! אבל אמרתי חפיף הרי אחרי הכל אם הוא לובש חוטיני אז הוא חנג´. אז עברתי לידו ואז היה טוטאלי חנק! הוא אמר לי שרואים לי את הת-ח-ת-ו-נ-י-ם! מצד אחד חשבתי וואו טילים! ומצד שני אמרתי לו יא מום יעני מה הוא אומר שרואים לי ת'תחתונים, ממש יצאתי חומוס! בסוף הבנתי שהוא אמר את זה כי לבשתי ג'ינס ממש נמוך אז ראו לי את התחתונים אז אמרתי לו 'לך תיספה'. אז אני מקווה שיש מצב אישור שיש לי את זה! וכל חנג' שמסתובב עם כונפה הוא בכלל לא כלי. אז כפרות שלי, נשמות שלי, תפסיקו לשתות ברוורס. כי מאמי, לא כדאי לתפוס אותי מחוממת בגלל כל מישמיש. כי זה די מעפן ואין לי מצבר לכל מיני מתלהביסטים שהם בעצם נושכי כריות. סורי, לא התכוונתי להעליב!! סליחה אני פשוט בעצבים בגלל אנשים עם פוזה מאז שראיתי את הפוץ שגם קרא לי צפונבונה קיצקץ מאז אני בקריזה על הקופי ענן שחשבתי שהוא שווארמה או שועל או לפחות שזיף! אז בסוף אמרתי, שיחקת אותה כל העניין הזה הוא שסק,מה צריך להיעלב מכל שרוט ?? תכלס, אני חושבת שלא!!