ג'ינס נמוך - IN or OUT

כאילו דודו זר

אתה צריך ללכת כאילו כזה וואו שיואו אוו מיי גוואאאדדדד עם תחתוני קלוין קליין... סוו אייטיז מלהיב ומגניב שלך באהבה סמית' מ1984(זה הספר של אורוול במקרה שאתם לא יודעים לקרוא וכאלה)

הממ.. אל תצחק אבל הבוקסר המצחיקים

האלה עם המצויירים אנד סטאף.. אוי יש לי ידיד שתמיד הולך ככה, פעם גנבתי לו בוקסר ושבוע אח"כ הלכתי איתם (עם מכנס שלו) הכחשתי כל קשר בינו לבין הבוקסר
ואם כבר הלוגו הבולט- תחתוני סבא של castro man (כמו בקטלוג של קסטרו נשים) גררר

eviv

New member
לבנים זה כזה מזעזע

יש לי ילד בכיתה שהולך עם הגיזרה הנמוכה והא נראה כזה משונה וכזה מגעיל לפי דעתי וגם לבנות זה לא כלכך מחמיא עם כל הכבוד לא בא לי לראות את התחתונים של אנשים שאני לא מעוניין בהם לא משנה עם הם יפים או לא אבל פשוט לא בא לי לראות את התחתונים של אנשים שאני לא מכיר...

keren201

New member
טוף...

לבנים גזרה נמוכה זה יפה... שאלה.. אם בחור שם מכנס שקצת גדול עליו, ומוריד אותו ורואים לו קצת את התחתון, שעכשיו הולך יותר לי קופר. וחולצה מכופתרת...זה לא יפה?! אז אתם חיים באיזה סרט!! והתחתונים הנמוכים לבננות שעוד רגע רואים להם ת'חריץ כמו לאינסטלטור,זה מזעזע.... ובאמת עדיף חוטיני.... ובקשר לגזרה הנמוכה ועם תחתון בחוץ לבחורה,נראה לי לא ממש יפה...

O Boy

New member
גזרה נמוכה, לדעתי...

SO IN! ויפה, למי שמתאים כמובן... כן, ואת התחתון של לי קופר הכי אהבתי, אותו אני קונה

תחתוני חוטיני קלווין קליין 5 ש"ח

שמעתם!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... לבנים, גזרה נמוכה זה מדהים, אבל יש בנים שזה אצלם בהקצנה!!!!!!!!! כאילו, המכנב מתחיל מתחת לתחתונים (ואם זה בוקסר זה רעעעעע)

keren201

New member
חחח...יפה :)

מכנסי גזרה נמוכה לבן זה יפה והכל,אבל שוב לאחד שיש לו גוף.... לא איזה אחד שיש לו כרס בירה,והוא שם גזרה נמוכה ועוד רואים את התחתון..... אין עלזה....בעעעעעעע........ ואור,תתחדש....... צלם לנו תמונה

™baMba

New member
נאמפ..../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

זה מאוד מאוד תלוי במי שלובש ת'מכנס...
אני אוהבת...

keren201

New member
הרבה אוהבים...אבל....

אם תראי איזה אחד שיש לו כרס מפה ועד ההודעה החדשה, שהולך עם חולצה שעולה ללו, ומכנס גזרה נמוכה.... מה תגידי?

האא-לוווווו

אז"ש תחתוני חוטיני לבנים...אחים שלי, זה לא יעבוד!! איכסה כאילו?! אחו שילינג חבר'ה!! בוקסר לבנים זה אחלה (חומוס)!אין מצב שמישהו לא פאגי ילבש את זה !people תתעוררו! אשכרה אל תעודדו בנים ללבוש מכנס נמוך עם חוטיני אתם יכולים לעשות כאב ראש לאקמול עם הרעיונות האלה!זה ממש באסה ובשל! מה אתם גנובים?!?! הייתי אומרת על עצמי שאני דבה, אבל יש פשוט בגדים ששני המינים לא יכולים ללבוש! אז כאילו דה אני אגיד לכם את זה דוגרי, בלי דחקות ובלי הרבה הופה... וואו אני מקשקשת יותר מדי, וואלה אמרו לי על זה כבר! אבל אתם יודעים מה? זבש"קכם חאלס אני אגיד את דעתי! בנים יכולים ללבוש מכנסיים בגזרה נמוכה רק אם הם נראים חבל"ז! או חבל"ז מזמ"ז! anyway אתמול ראיתי מישהו חבל"ז שוקו! (ולא סתם שוקו,שוקולית של עלית!) והוא לבש ג'ינס נמוך עם חוטיני, הוא הסתובב עם חומת מגן אחת! ממש טנק! אבל אמרתי חפיף הרי אחרי הכל אם הוא לובש חוטיני אז הוא חנג´. אז עברתי לידו ואז היה טוטאלי חנק! הוא אמר לי שרואים לי את הת-ח-ת-ו-נ-י-ם! מצד אחד חשבתי וואו טילים! ומצד שני אמרתי לו יא מום יעני מה הוא אומר שרואים לי ת'תחתונים, ממש יצאתי חומוס! בסוף הבנתי שהוא אמר את זה כי לבשתי ג'ינס ממש נמוך אז ראו לי את התחתונים אז אמרתי לו 'לך תיספה'. אז אני מקווה שיש מצב אישור שיש לי את זה! וכל חנג' שמסתובב עם כונפה הוא בכלל לא כלי. אז כפרות שלי, נשמות שלי, תפסיקו לשתות ברוורס. כי מאמי, לא כדאי לתפוס אותי מחוממת בגלל כל מישמיש. כי זה די מעפן ואין לי מצבר לכל מיני מתלהביסטים שהם בעצם נושכי כריות. סורי, לא התכוונתי להעליב!! סליחה אני פשוט בעצבים בגלל אנשים עם פוזה מאז שראיתי את הפוץ שגם קרא לי צפונבונה קיצקץ מאז אני בקריזה על הקופי ענן שחשבתי שהוא שווארמה או שועל או לפחות שזיף! אז בסוף אמרתי, שיחקת אותה כל העניין הזה הוא שסק,מה צריך להיעלב מכל שרוט ?? תכלס, אני חושבת שלא!!

chicolico

New member
אין לי שמץ...

כשפתחתי את ההודעה, כבר ידעתי שאני לא אקרא את נאום הבולשיט הזה....

אין תגובה

אבל הזכרת לי משהו....!!! בפורים שני האנשים הכמעט הכי שווים בבצפר שלנו... אחד הלך עם חטיני...
פשוט זוועה!! זה מגעיל על בנייםםםם והשני הלך עם חצאית "מיקרו מיני" ונעלי בית, ומתחת לחצאית הוא שם גרביים וזה עשה לו זין ענק!!! סתם הזכרת לי את זה..
אגב, אני חושבת שאת צריכה טיפול.

keren201

New member
חי חי חי :) סיפור יפה :)

חחחח...חוטיני לבנים....... תשמעו זה מצחיק,חחח... אני וידיד של התערבנו על משחק כדורגל, מכבי חיפה מכבי ת"א, בקיצור אם ת"א מנצחת הוא לובש חוטיני, אם חיפה מנצחת אני מזמינה אותו לארוחה.... אז חיפה הפסידה.... היתקשרתי אליו אחרי הגול השני.. "היי!איזה צבע חוטיני אתה רוצה" חחחח....הוא היתעצבן וניתק.... קיצר הוא חזר אלי אחרי חצי שעה וביקש שאני אוותר לו... אז אמרתי "לא".. חחח...קיצר נפגשנו אחרי איזה חודש.... (הוא חייל בגולני שגר בקריות...חחחח) אז הוא בא אלי,ראינו סרט ובלה בלה בלה.... קיצר הגיע הזמן לראות אותו בוטיני..... חחח....היה כזה מצחיק.... הוא ניהיה אדום.... והוא בן אדם כמו כל גולנצ'יק שנראה סוף,ויש לו גןפה!!! והוא חלק!!!!!!!חלקלק!!!טבעי!!!!!! ככה שזה עשה לי ת'יום...

i l0ve u

New member
נראה י שהתעמקת קצת יותר מדי

ב"מילון הסלנג העדכני" שאור פירסם בפורום...

i l0ve u

New member
אממממממממממממ

לחלק מהאנשים אני בהחלט לא נהית לראות ת'תחתונים מבצבצות{ולפעמים יותר זה...} אבל אם זה לא נראה לך אתה לא ממש חייב להסתכל U KNOW.... יש דווקא חלק מהאנשים שאני די נהנית להסתכל...{על בנים לא על בנות לא להילחץ!}...

tamarosh

New member
VERY IN!!!

ללא ספק. אבל...לא יודעת זה לא יפה לכולן. יש כאלו שהולכות י-ו-ת-ר מידי נמוך ועם החוטיני וזה...זה די דוחה

למעלה