גיסתי !!!!!!
גיסתי היקרה, הכלה האידיאלית !!!
לפני חתונה עם אח בעלי קנתה הספר (השד יודע מאיפה
)
איך להיות ה "קלפטע"
המצוייה בה צריך בעיקר: להרגיז את החם/ות , לרכל עליהם, לסכסך בין בנם אליהם, למנוע ראיית הנכדים, להתקשר ו"ליפול" עליהם מקריזה.
ומצד שני: להיות החברה הכי הכי טובה שלהם
|!
בתחילת דרכי ככלה חדשה הייתי מסתובבת בבית (אחרי ביקור אצל הוריו)בכל פעם המומה יותר ויותר ו מ ח ד ש
הייתה מדהימה אותי היכולת של הגב´ לשחק "דבל גיים" באופן כל כך מושלם. אך היות וההיכרות בנינו הייתה שיטחית, מלאתי פי במים ואפילו עם בעלי לא העזתי לחלוק את מחשבותיי. במשך הזמן הקשר התחזק והחלו שיחות טלפון מימנה: "ראית איזו מנוולת?, שמעת מה אמרו לי?" וכו´ וכו´ וכו´ ואני בתמימותי מתמלאת זעם עליהם ומשתתפת עמוקות בצערם ובחלק מסויים מענישה אותם על "מעשיהם" כלפיה. ו פ ת א ו ם מצאתי את עצמי מאזינה לשיחות יומיומיות מלאות בקיטונות וארס על חמותי הטובה.
רגע המשבר הגדול הגיע בו ראיתי איך הגב´ מלקקת ומחוייכת עד הגג כששעה לפני התקשרה וצרחה כמה "בא לה להכנס באמאימא צ´להם ובכלל לא בא לי ללכת לשם". כאן נשברתי ושתקתי שתיקה רועמת במהלך כל הארוחה,(אפילו כשניסתה לדבר איתי פשוט סובבתי את פרצופי לכוון אחר
) וכשהגענו הביתה בעלי שאל אותי באם קרה לי משהו. שטחתי את דבריי בכאב ובעצב וניתוח (כאופייני לי
) המערכת האומללה שנקראית "גיסתי, חמותי", בעלי פרץ בצחוק מתגלגל (שרציתי לחנוק אותו על כך
) והחל לספר שזהו סיפור ישן נושן (בכל זאת גיסתי "ותיקה מימני עם "פור" של שלושה ילדים ברקורד) ואפילו מאוד ידוע במשפחה, מצער אותו העובדה שאני הייתי ה"קורבן התורן" ואלמלא הייתי מסתירה ממנו זאת, "היום בטח שלא היית מרגישה כך". אז מסתבר שהגב´ הייתה מחפשת (ומוצאת) בכל פעם "כותל מערבי", אבל בצידו השני מטרתה הייתה ל"הרעיל" את הצד ה"שומע" כנגדם ובכך "תנטע" שנאה והיא תשאר הכלה ה"נערצת והאהובה". חמותי שתחיה אישה מאוד אינטילגנטית (גם חמי, גם חמי לא להתנפל) ומסתבר שגם הכירה את ה"משחק וכלליו" ועל כן ובשביל "שלום בית" משחקת את אותו משחק עם הכלה, אבל בשום פנים לא מפנה עורף לשאר הכלות. אז זהו, רק שתדעו שגם מגיסות צריך להזהר בכדי לא להכוות !!!
גיסתי היקרה, הכלה האידיאלית !!!