ההההההלו גנובית../images/Emo24.gif../images/Emo12.gif
רק עכשיו ראיתי את הודעתך. בנושא שיחות של גיסתי עם חמותי אז ככה: חמותי היא תיבת פנדורה (יש לנו כאן בפורום אחת חדשה ראית?) לעולם לא תוציאי מימנה מילה ואפילו גיסתי תאמת זאת. היא יכולה לשמוע (וזאת גדולתה) אבל לעולם לא תוציא החוצה. כך יוצא שגיסתי לעולם לא היתה מעזה לדבר עליי אצל חמותי כי היא מעולם לא עודדה ולא מעודדת שיחות על ילדיה, נכדיה, חתניה, ו כ ל ו ת י ה. חמותי בעקרון מאוד מפונמת. למרות חביבותה הדבר הכי מדובר אצלה בסלון ו/או בטלפון והיא יכולה לדבר מבוקר עד לילה הוא: מצבה הבריאותי
. לגבי גיסתי : אחרי שקבלה ב"אמאמאצ´לה" ועברה "חורבן בית המקדש מס´ 3" ביחסיה עימי לא תעז לנהל איתי שיחות מסוג זה. שתביני שהגיסה הזו מעולם לא "קיבלה בראש" מאף חתן או כלה כי כולם השתחוו לה אפיים ארצה
. כשאני הגעתי
וקרה מה שקרה אז בלי בושה ובלי שום ערך לכבוד האדם ושעות הנורמל לשיחת טלפון חייגתי בשעה 2:15 בבוקר
וגרתי לה באוזן למשך שעה וחצי
והזהרתי אותה באופן הכי מכוער בעולם שלעולם לעולם לעולם לא תנסה לעשות זאת שוב ואם תשקר לי (ניסתה) אני פשוט אגיע אליה עד הבית (והיא פחדה שבעלה ידע על הסיפור). ישנו פתגם שפירושו הסופי הוא : שלא מספיק שהבן אדם חירבן לך בסיר וברח, הוא גם חזר מאוחר יותר לערבב לך אותו בשביל שיעלה הריח. אז תחשבי מה יכל לקרות אם הייתי מגיעה אליה הביתה