גיסתי !!!!!!

הגנובה

New member
לא כל חמות מכשפה!!

יש המון חמות טובות - ואני מכירה כמה כאלה!! בואו נלמד איך לא להתנהג... אשתו לעתיד של בני אף פעם לא תצטרך להתמודד עם הצרה הזו!!

אביא

New member
למה להעליל על מכשפות?

יש גם מכשפות טובות. ראיתי פעם בטלביזיה.

אמא של מוריה , אומנם משעמם כי

אני לא כתבתי הבוקר, הבנות לא אוהבות את כתבתי המוסרית והברוכה בעיצות מועילות.. אולם לא זאת הסיבה שלא כתבתי עד עכשיו.. פשוט אין לי הרבה זמן היום! ואין צורך להתאכזב, ולא להזיל דימעה.. כי תכף אתפנה

אביא , גם אתה משתעשע?

כמה טוב לדעת שאתה לא לבד.. בימים גשומים מה טוב יותר מאשר להשתעשע..? יום ניפלא לכולם

הגנובה

New member
מכירה את זה מנסיון!

גיסתי היתה מתקשרת אלי לספר כמה היא "שונאת" את חמאתי ובאיזה מים רותחים היא היתה מוכנה לבשל אותה עכשיו... במהלך כל השיחות בינינו - תמיד ניסיתי למתן את הניבולים שזו הוציאה מפיה... אבל כשהיא הגיעה לחמתי או התקשרה אליה - נופת צופים הבחורה!!!! כל בוקר היא היתה מתקשרת "לספר" לי אילו קללות חטפתי מחמתי בערב שלפני, מה ריכלו עלי ואיך מתכננים לפגוע בי בהמשך ומרוב עצבים - הייתי ממש בוכה. עד שאחותי אמרה לי שאני היא האידיוטית - ולו רק בגלל שאני נותנת לה לגרום לי את כאב הלב הזה!! למחרת בבוקר - כשגיסתי התקשרה - ביקשתי ממנה - בצורה יפה כמובן - "תקשיבי ליאורה (שם בדוי), אני לא רוצה יותר לדבר על חמתי - זה עושה לי לא טוב... בואי נדבר על כל דבר אחר בעולם חוץ ממנה אני לא רוצה שתתקשרי אלי יותר בשביל לדבר עליה... על כל דבר אחר בעולם כן... עליה (על חמתי) - לא!!" סיגלי - את קיבלת ממנה טלפון? גם אני לא!! מוסר השכל.... תפסיקי לדבר איתה על הנושא הזה - אם איתך היא דיברה על חמתך - אם חמתך היא מדברת עלייך!! נ.ב. בוקר טוב לך!!

ההההההלו גנובית../images/Emo24.gif../images/Emo12.gif

רק עכשיו ראיתי את הודעתך. בנושא שיחות של גיסתי עם חמותי אז ככה: חמותי היא תיבת פנדורה (יש לנו כאן בפורום אחת חדשה ראית?) לעולם לא תוציאי מימנה מילה ואפילו גיסתי תאמת זאת. היא יכולה לשמוע (וזאת גדולתה) אבל לעולם לא תוציא החוצה. כך יוצא שגיסתי לעולם לא היתה מעזה לדבר עליי אצל חמותי כי היא מעולם לא עודדה ולא מעודדת שיחות על ילדיה, נכדיה, חתניה, ו כ ל ו ת י ה. חמותי בעקרון מאוד מפונמת. למרות חביבותה הדבר הכי מדובר אצלה בסלון ו/או בטלפון והיא יכולה לדבר מבוקר עד לילה הוא: מצבה הבריאותי
. לגבי גיסתי : אחרי שקבלה ב"אמאמאצ´לה" ועברה "חורבן בית המקדש מס´ 3" ביחסיה עימי לא תעז לנהל איתי שיחות מסוג זה. שתביני שהגיסה הזו מעולם לא "קיבלה בראש" מאף חתן או כלה כי כולם השתחוו לה אפיים ארצה
. כשאני הגעתי
וקרה מה שקרה אז בלי בושה ובלי שום ערך לכבוד האדם ושעות הנורמל לשיחת טלפון חייגתי בשעה 2:15 בבוקר
וגרתי לה באוזן למשך שעה וחצי
והזהרתי אותה באופן הכי מכוער בעולם שלעולם לעולם לעולם לא תנסה לעשות זאת שוב ואם תשקר לי (ניסתה) אני פשוט אגיע אליה עד הבית (והיא פחדה שבעלה ידע על הסיפור). ישנו פתגם שפירושו הסופי הוא : שלא מספיק שהבן אדם חירבן לך בסיר וברח, הוא גם חזר מאוחר יותר לערבב לך אותו בשביל שיעלה הריח. אז תחשבי מה יכל לקרות אם הייתי מגיעה אליה הביתה

2:15 בבוקר לאדם שחטא כלפיך

זו שעה מספיק הוגנת. את לא חושבת כך? הכיף הוא שאני לקחתי לישון בלי כל משקע, והוא לעומת זאת נשארה ערה לבטח.

הגנובה

New member
אני מעריצה את היכולת שלך ל...

ענות להן כמו שצריך... אני אף פעם לא הייתי מסוגלת... אני עדיין לא מסוגלת... אני פשוט מתעלמת ופורשת מחברתן! נ.ב. שלחתי לך מסר...קראת אותו? אם לא.... מהר לקרוא אותו!

למעלה