גירושין מכוערים

מצב
הנושא נעול.
גירושין מכוערים

גירושין מכוערים
אני ובעלי נמצאים בהליך גרושין. מההתחלה זה התחיל בצורה מאוד מכוערת. קיבלתי מכתב מעורך דינו של בעלי שדורש להתגרש ומציג אותי באור שפל, כאישה שאיינה בקו הבריאות. כמובן שזה לא נכון. יש בנינו חילוקי דעות רבים ואני רואה שאנחנו רק מתרחקים מפיתרון. יש לנו רכוש רב משותף, אך לאורך כל שנות הנישואין אני לא עבדתי...הייתי עסוקה בגידול הילדים. כעת הוא לא רוצה להתחלק איתי בהון.
האם היית מציעה שנפנה לגישור, או שבמקרה הזה עדיף עורך דין תותח שידאג למה שמגיע לי?
מיותר לציין שיש ילדים בתמונה ואני לא רוצה שיפגעו...

גירושין כאשר ילדים מעורבים

גירושין מכוערים
אני ובעלי נמצאים בהליך גרושין. מההתחלה זה התחיל בצורה מאוד מכוערת. קיבלתי מכתב מעורך דינו של בעלי שדורש להתגרש ומציג אותי באור שפל, כאישה שאיינה בקו הבריאות. כמובן שזה לא נכון. יש בנינו חילוקי דעות רבים ואני רואה שאנחנו רק מתרחקים מפיתרון. יש לנו רכוש רב משותף, אך לאורך כל שנות הנישואין אני לא עבדתי...הייתי עסוקה בגידול הילדים. כעת הוא לא רוצה להתחלק איתי בהון.
האם היית מציעה שנפנה לגישור, או שבמקרה הזה עדיף עורך דין תותח שידאג למה שמגיע לי?
גירושין כאשר ילדים מעורבים
אתחיל דווקא מהסיומת של דברייך שישנם ילדים בתמונה ואינך רוצה שהם ייפגעו.
ברור שהם נפגעים. גירושין זהו תהליך קשה מאד הפוגע ומכאיב לכל מי ששותף לו, ובוודאי לילדים שמתקשים מאד לקבל והשלים עם אובדן המשפחה המאוחדת.
יחד עם זאת, ילדים עוברים זאת, לעיתים במינימום של נזקים כאשר ההורים משכילים לא לגרור אותם לתוך הסכסוך ובעיקר כאשר מצליחים בעצמם להתעלות מעל הכאב והפגיעה שהם חשים.
קשה לתת עצות במקרה כזה מבלי לדעת כמעט דבר על העובדות, אך בוודאי ובוודאי שכדאי לנסות ולעשות מאמצים כדי לסיים את מערכת הנישואין באופן מכבד והגון ולהימנע עד כמה שאפשר ממלחמות.
גישור הוא הדרך לעשות זאת, ואין המשמעות שתאבדי בגישור את זכויותיך.
מגשר/ת מקצועי יידע בסבירות גבוהה לנתב ולהוביל אתכם להסכם כזה ששניכם תוכלו להסכים עליו ולהסתכל קדימה על העתיד בתקווה.

לדליה המתלבטת בין גישור לעו"ד

גירושין מכוערים
לדליה המתלבטת בין גישור לעו"ד
העולם המערבי נע לכיוון גישור אך לדאבוני יש אנשים שאינם פוטנציאל לגישור.ברגע שגבר לא נוהג בתום לב בלשון המעטה ואינו מוכן לחלק את הרכוש המשותף הליך גישור לא יניב פירות!!חוסר תום לב לא נפתר בגישור אלא בתביעות.
אשמח להרחיב אם תפני אליי במסר פרטי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה