ניתוח התוצאות
המנצח כריס פרום סיים את הקטע : 186 ק"מ ב 5:25:31
https://www.giroditalia.it/eng/stage/stage-14-2018/
גיא שגיב שהבטחתי עבורו אתמול יום טוב היום , בלי שום ענין פטריוטי פשוט מעקב מקצועי , הבחור הוריד את הקוף (החשש מהשתתפות במירוץ מכריע מעמד שמבחינת ההכנה אי אפשר להתכונן אליו בקריירה קצרה בקב חדשה טוב מספיק בשלב בגיל מאוחר יחסית כזה ), מהגב , הוא יודע בודאות כעת שהוא שייך לקבוצת הרוכבים הזו בזכות ולא בחסד ,
ההכנה של הקבוצה לא היתה מתאימה למעמד הזה מהסיבות שכבר ציינתי , מאחר והמעמד נפל עליהם די בהפתעה .
גיא עבר משבר לא קל שנבע למיטב הבנתי ממשבר יום המנוחה בעיקר , עד יום המנוחה היה בסדר , מה קרה ביום המנוחה השני אני לא יודע אך המשבר הגיע לאחריו .
מי שיתקומם למקרא השורות הללו , בענין ההכנה יכול להיתלות בעובדה כי הגראן טור הזה הגירו לא קשה כל כך בדרך כלל, כבר ציינתי כי האוסטרלים וסקאי שינו את חוקי המשחק במהדורה הזו , כך שהגירו הפעם לא פחות קשה מהטור אולי אפילו קשה ממנו .
גיא סיים היום במקום ה 128 27:20 אחרי המנצח .
המטרה בגדול כפי שאני רואה אותה היא לא לסיים המטרה היא לבנות רוכב ואחר כך רוכבים שיכול יכולים להתמודד בגראן טורים , לא כל רוכב יכול , אך המטרה לבנות גם צוות אימון מהמסורת השתתפות צוות המורכב מאנשים שהיו שם .
מהבחינה הזו המטרה בהחלט מושגת , את הקטע היום סיימו 166 רוכבים 38 מהם אחרי גיא שגיב.
המהירות הממוצעת של גיא מעל 31 קמ"ש , מהירות המנצח 34.285 קמ"ש.
גיא נופל כאן בעשרה אחוז, המדד הזה לא מדויק מאחר והיו לו משימות מסוימות לבצע אך גם אם לא , מצבו בסדר גמור.
האם יסיים כפי שהימרתי אתמול בסיום הקטע אם לא יקרה משהו בלתי צפוי בהחלט כן .
מה עתיד הקבוצה ?
העתיד תלוי בהצלחה שיווקית למכור את הארץ לתיירות חו"ל ותומכים שיש להם אורך נשימה להשקיע , במילים אחרות , מזל, כלומר עתיד לא ממש ברור , בינתיים מצליח , נקווה שימשיך.
בענין סנטימנטים אישיים מקצועיים פטריוטיים ?
ברור שנחמד לראות קבוצה ישראלית , בינתיים עתידה תלוי בהרבה מאד גורמים שלא בדיוק פועלים לטובת המדינה כרגע .
אני אישית מנתח מקצועית, הקב התקדמה יפה מאד , יצאה למירוצי קטעים בספרד , למירוצים קלאסיים בדיוק התהליך הנדרש לבניה.
קפיצה לגראן טור זו קפיצה מסוכנת הרבה מעבר ליכולות העכשוויות , קפיצה שיכולה לבנות או להרוס נקבוצה , הימור שלא יכלו לא לקחת, אך בעייתי מבחינתם , אלו החיים צריכים לקפוץ למיים ולשחות.
ניתוח מקצועי צריך להסתכם בעובדות לא ברגשות, הרגשות כרגע ברור שנחמד שעומדים במשימה ועוד הרבה יותר נחמד לרדוף אחרי גראן טור בארץ בירושליים חיפה , זכרון תא מצפה ואילת , במקומות שאני מכיר היטיב מאשר לטפס לסיירה נבדה בגרנדה ספרד.
אבל בו בזמן צריך להסתכל על העובדות לא על הרצונות , ובראיה לאחור בהבאת כל הנימוקים והקשיים בחשבון , צריך להוריד את הכובע בפני ההצלחה הזו .
הצלחה מקצועית מקומית ללא שום הנחות, מי שיחפש אצלי הנחות לא ימצא...