גירסת DEMO של THE WALL, שמעתם?

thezanani

New member
את היצור התבוני היחיד שמודע

ומכיר בקיומו של האדם המוזר שיושב ומצייר אייקונים של כוסות חלב לשבועות. אכככ,מיזנטרופ שכמוני

dondons

New member
תתפלא..!!!

התערבות חברת התקליטים לא הייתה על תוכן!! אלא על היות האלבום משולש וגם ווטרס שלך בעל החוליות האמתניות הסכים שמשולש יכול להיות יותר מדי.. ומשם גם נלקח גם חלק ניכר מהחומרים ל FINAL CUT .. ולא הבנתי איזה גיל עברת, ולא אני לא רוצה שתסביר לי...

ושוב...

מהיכן המידע? זו אינה ביקורת, אבל נדמה לי שנפלת לטעות נפוצה: ווטרס כתב את "החומה" במקביל לכתיבת Pros and Cons of Hitchhiking, שנהיה אח"כ אלבום הסולו הראשון שלו. הוא הציע את שני הפרוייקטים לפלויד, והם בחרו ב"החומה", כי Pros נשמע להם אישי מדי. ווטרס הקליט אותו מאוחר יותר כאלבום הסולו הראשון שלו, כאמור. The Final Cut הורכב בעיקר משירים שנכתבו לאחר "החומה". האלבום מתייחס לארועים שקרו בתחילת שנות השמונים, כגון מלחמת פוקלנד. זה היה הרקע העיקרי לאלבום. כאמור, מדובר בטעות נפוצה.

melancholy man

New member
וגם אין שום כוונה

למזלנו, באינטרנט אפשר לבחור למי להגיב ולמי לא. תהייה בריא.

Crazy Diamond85

New member
לאו דווקא...

האמת שזה די מובהק שזוהי הקלטת דמו, ולא המאסטר עם פחות ערוצים או משהו כזה... כי סוג הצליל של הגיטרות שונה, הלחן לא מלא, יש תוספות, יש שינויים בשירה, מבחינת טונים וקצב לגביי הguide אני לא בטוח, כי רוב הטקסטים נשארו כמעט אותו הדבר...

flowerboy69

New member
נשפוך אור על העסק

מדובר על הקלטה ביתית של ווטרס לשירי החומה-בגרסאות ראשוניות לדיסק יש כמה שמות-בינהם brick by brick ו the wall demos יש שם מילים שונות להרבה שירים ולחנים דיי שונים פה ושם סך הכל דיסק לא רע למרות שממה שאני זוכר דיסק החזרות של החומה יותר טוב...אבל לא שמעתי אותם מזמן אז תסלחו לי...

למעלה