גירשו אותי מתל השומר

מצב
הנושא נעול.
גירשו אותי מתל השומר../images/Emo3.gif

גירשו אותי מתל השומר

יש דופק ואני לפי תאריך שאיבה 7 שבועות מלא לפי US6 שבועות + 4 ימים אז אני נפרדת מכם בקטע של העדכונים

איזה יופיייייי, איזה כףףףףףף

גירשו אותי מתל השומר

יש דופק ואני לפי תאריך שאיבה 7 שבועות מלא לפי US6 שבועות + 4 ימים אז אני נפרדת מכם בקטע של העדכונים
איזה יופיייייי, איזה כףףףףףף
ואני חשבתי שנצטרך לחכות היום הרבה יותר כדי לקבל ממך עדכון !!! פשוט חדשות נפלאות. יחי הבטאות שלא בדיוק מכפילות את עצמן,שברת לנו עוד מיתוס. אני מאוד מאוד שמחה להפרד ממך, פרידות כאלה בהחלט משמחות. שיהיה לך הריון קל, ארוך ומשעמם. תמי

אמאלה2

New member
ייייייששש !!! כל האיחולים שבעולם

גירשו אותי מתל השומר

ייייייששש !!! כל האיחולים שבעולם
להמשך הריון עגול ומושלם D-: D-:

ישששששששש בקרוב אצלי ואצל כולן..

גירשו אותי מתל השומר

ישששששששש בקרוב אצלי ואצל כולן..
שיהיה המון בהצלחה ואם את עוברת לפורום השכן .... אז אולי עוד ניפגש ...

ריניני

New member
שיהיה במזל

גירשו אותי מתל השומר

שיהיה במזל
ונמשיך לעקוב אחריך גם הלאה, מה את חושבת לך. כל הכבוד על הדרך המדהימה שעשיתם עד כאן, את ומי ששוכן לך בבטן!

איזה יופי, כלנית!

גירשו אותי מתל השומר

איזה יופי, כלנית!
כמה שאני כבר רוצה להיות בשלב הזה.... אז עכשיו אפשר בלב שקט לאחל לך הריון נפלא ועגול, ארוך ושיהיה משעמם יותר מאשר עד עכשיו. חיבוק גדול לנתנאל. הוא בטח מרגיש שמשהו קורה אבל לגמרי לא מבין על מה ולמה המהומה.

כלנית.איזה יופי!

איזה יופי, כלנית!
כמה שאני כבר רוצה להיות בשלב הזה.... אז עכשיו אפשר בלב שקט לאחל לך הריון נפלא ועגול, ארוך ושיהיה משעמם יותר מאשר עד עכשיו. חיבוק גדול לנתנאל. הוא בטח מרגיש שמשהו קורה אבל לגמרי לא מבין על מה ולמה המהומה.
כלנית.איזה יופי!
הרבה הרבה בהצלחה הריון קל ובריא!

אני מרוסקת../images/Emo7.gif

כיף לשמוע !!!
אני מרוסקת

אתמול היה שק הריון והיה דופק היום אין כלום שום כלום נאדה בלילה הכל נפל התחיל בבית נגמר בבית חולים ביום א' בדיקה לראות אם יש צורך בגרידה קיבלתי את זה קשה מאוד אחרי כל מה שעברתי עד כה עם כל הדימומים והבטא שהתחילה גבולית וסוףסוף ראיתי דופק הנפילה היא קשה מאוד מקווה לצאת מזה כמה שיותר מהר ולא לתת לזה להשתלט לי על החיים

כלנית !!!!! ../images/Emo24.gif

אני מרוסקת

אתמול היה שק הריון והיה דופק היום אין כלום שום כלום נאדה בלילה הכל נפל התחיל בבית נגמר בבית חולים ביום א' בדיקה לראות אם יש צורך בגרידה קיבלתי את זה קשה מאוד אחרי כל מה שעברתי עד כה עם כל הדימומים והבטא שהתחילה גבולית וסוףסוף ראיתי דופק הנפילה היא קשה מאוד מקווה לצאת מזה כמה שיותר מהר ולא לתת לזה להשתלט לי על החיים
כלנית !!!!!

מצטער נורא לקרוא את אשר כתבת כאן (וגם בפוריות בנענע) אין לי דרך לנחם אותך אפילו לא במשפטים כגון - כנראה שמשהו היה משובש מלכתחילה וטוב שהסתיים כעת ולא מאוחר יותר כי אז הנפילה והשבר היו גדולים יותר תחבקי חזק את נתנאל ואת בעלך תתחזקי מהם וכולי תקווה שבקרוב תראי בטא חיובית וגדולה, השתרשות והריון בריא

כלנית שלי,אני מצטערת../images/Emo7.gif

אני מרוסקת

כלנית שלי,אני מצטערת

אמאלה2

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif עננננקקק

אני מרוסקת

עננננקקק
כ"כ כ"כ מצטערת לשמוע
הלוואי ויכולתי לעשות יותר מאשר ניחומים וירטואלים. חושבת עליך ומקווה בכל ליבי שביחד עם נתנאל והבעל תוכלו לעבור את המשוכה הזאת כמה שיותר מהר לקראת עתיד עם בשורות טובות. שוב (((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))) גדול

אוי כלנית כמה נורא!

אני מרוסקת

אוי כלנית כמה נורא!
אני כל כך כל כך מצטערת ועצובה בשבילך. איזו נפילה קשה וכואבת אחרי כל מסכת העליות והמורדות החל מהבטא המדשדש, הדימומים, ההכפלות ועד הדופק המיוחל, שגרם לכם לחשוב שאת המשוכות הקשות כבר עברתם. אני יכולה להבין את גודל ההתרסקות שהיא כגודל התקווה והשמחה שהיתה אך אתמול. טוב שאת רוצה לצאת מזה מהר, אבל תזכרי שחוייה קשה כזו דורשת את זמן ההתאוששות שלה. מותר וכדאי להתאבל, לבכות ולהתרסק. אפשר לנסות למצוא ניחומים אצל האיש וגם בחיבוקים גדולים לאוצר שלך, נתנאל. אני בוכה בשבילך, כלנית יקרה, ומקווה בכל ליבי שלא תצטרכי יותר אף פעם לעבור כאלה דברים איומים ושהטיפול הבא יהיה מוצלח מתחילתו ועד הסוף השמח.

כלנית, אני ממש מצטערת ../images/Emo14.gif

אוי כלנית כמה נורא!
אני כל כך כל כך מצטערת ועצובה בשבילך. איזו נפילה קשה וכואבת אחרי כל מסכת העליות והמורדות החל מהבטא המדשדש, הדימומים, ההכפלות ועד הדופק המיוחל, שגרם לכם לחשוב שאת המשוכות הקשות כבר עברתם. אני יכולה להבין את גודל ההתרסקות שהיא כגודל התקווה והשמחה שהיתה אך אתמול. טוב שאת רוצה לצאת מזה מהר, אבל תזכרי שחוייה קשה כזו דורשת את זמן ההתאוששות שלה. מותר וכדאי להתאבל, לבכות ולהתרסק. אפשר לנסות למצוא ניחומים אצל האיש וגם בחיבוקים גדולים לאוצר שלך, נתנאל. אני בוכה בשבילך, כלנית יקרה, ומקווה בכל ליבי שלא תצטרכי יותר אף פעם לעבור כאלה דברים איומים ושהטיפול הבא יהיה מוצלח מתחילתו ועד הסוף השמח.
כלנית, אני ממש מצטערת

כל כך קיוויתי, במיוחד אחרי שראו דופק, שהכל יהיה בסדר ויסתיים טוב, ואני ממש עצובה לקרוא את הודעתך. אני יודעת כמה זה עצוב וקשה ומאכזב. קחי לך את הזמן להתאבל על האובדן, כשתרגישי יותר טוב, וודאי תמצאי את הכוחות להמשיך הלאה. חיבוק גדול

dana31

New member
אוווווווייייייי אני כל כך מצטערת

אני מרוסקת

אוווווווייייייי אני כל כך מצטערת
כל כך שמחתי עם ההודעה על הדופק ......ולא האמנתי לקרוא את אשר כתבת בהמשך. אין לי מילים לתאר כמה אני מצטערת....... כמה כואב לי.... שולחת לך חיבוק גדול ומעודד ומקווה שבפעם הבאה יכפיל ישלש ויפעם בך 9 חודשים

ריניני

New member
הלב נקרע

אני מרוסקת

הלב נקרע
כלנית, איזה כאב. כל הדרך הקשה הזאת שעברתם, התחושה שכבר אפשר טיפה להוריד את המתח ולהרגיש ביטחון, והסוף השובר הזה. שולחת לכם, לשלושתכם, חיבוקים של השתתפות וכח. אם יש משהו בעולם ה"אמיתי", מחוץ לרשת, שיכול לעזור לך - רק תגידי. מיד נמצא לך.

תנחומי הכנים

הלב נקרע
כלנית, איזה כאב. כל הדרך הקשה הזאת שעברתם, התחושה שכבר אפשר טיפה להוריד את המתח ולהרגיש ביטחון, והסוף השובר הזה. שולחת לכם, לשלושתכם, חיבוקים של השתתפות וכח. אם יש משהו בעולם ה"אמיתי", מחוץ לרשת, שיכול לעזור לך - רק תגידי. מיד נמצא לך.
תנחומי הכנים
כלנית יקרה, אני חדשה בפורום הזה, אבל לא חדשה בנסיונות החוזרים ונשנים והמתסכלים להיות שוב אמא! קשה קשה לקרוא מה שעברת!!! גם לי יש אוצר שנולדה יום אחרי האוצר שלך (26.7.00), והרצון להרגיש שוב בהריון מעביר על הדעת. מאחלת לך שתתאוששי ותשאבי כח מחודש עד להצלחה, ליבי ליבי איתך!

בנות תודה על העידוד

תנחומי הכנים
כלנית יקרה, אני חדשה בפורום הזה, אבל לא חדשה בנסיונות החוזרים ונשנים והמתסכלים להיות שוב אמא! קשה קשה לקרוא מה שעברת!!! גם לי יש אוצר שנולדה יום אחרי האוצר שלך (26.7.00), והרצון להרגיש שוב בהריון מעביר על הדעת. מאחלת לך שתתאוששי ותשאבי כח מחודש עד להצלחה, ליבי ליבי איתך!
בנות תודה על העידוד
אתמול ישבתי וקראתי חלק מהתגובות בפורומים השונים ובכיתי ובא נתנאל ישב לידי וזה הלך ככה: אמא בוכה אמא למה את בוכה? אמא את האוצר שלי? אמא אני האוצר שלך!! אמא את מקסימה אמא את מתוקה אמא אני אוהב אותך עד השמיים שתבינו לא אמרתי מילה בכל המונולוג הזה שלו אבל מה הדמעות יבשו במהירות החיוך עלה על הפנים ונשאר שם עד שהוא הלך לישון הדמעות חזרו אח"כ שהלכתי אני לישון

רחל5

New member
שמתי לב להודעה שלך רק עכשיו

בנות תודה על העידוד
אתמול ישבתי וקראתי חלק מהתגובות בפורומים השונים ובכיתי ובא נתנאל ישב לידי וזה הלך ככה: אמא בוכה אמא למה את בוכה? אמא את האוצר שלי? אמא אני האוצר שלך!! אמא את מקסימה אמא את מתוקה אמא אני אוהב אותך עד השמיים שתבינו לא אמרתי מילה בכל המונולוג הזה שלו אבל מה הדמעות יבשו במהירות החיוך עלה על הפנים ונשאר שם עד שהוא הלך לישון הדמעות חזרו אח"כ שהלכתי אני לישון
שמתי לב להודעה שלך רק עכשיו
אולי אני מעדיפה לראות הודעות משמחות והעיניים שלי מסננות את העצובות. כל כך מצטערת לשמוע. אחרי כזאת נדנדה חשבתי שהגעת סוף סוף לקרקע מוצקה. קבלי חיבוק וירטואלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה