גירשו אותי מתל השומר

מצב
הנושא נעול.

קייס

New member
כלנית

אני מרוסקת

אתמול היה שק הריון והיה דופק היום אין כלום שום כלום נאדה בלילה הכל נפל התחיל בבית נגמר בבית חולים ביום א' בדיקה לראות אם יש צורך בגרידה קיבלתי את זה קשה מאוד אחרי כל מה שעברתי עד כה עם כל הדימומים והבטא שהתחילה גבולית וסוףסוף ראיתי דופק הנפילה היא קשה מאוד מקווה לצאת מזה כמה שיותר מהר ולא לתת לזה להשתלט לי על החיים
כלנית
עוד לא כתבתי לך אבל עקבתי בנשימה עצורה אחרי הבטא שלך ושמחתי איתך ועכשיו קראתי את זה ואני פשוט לא מאמינה תהיי חזקה על מנת להכנס להריון כמה שיותר מהר שוב

קייצית

New member
כלנית ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif אני כל כך

אני מרוסקת

אתמול היה שק הריון והיה דופק היום אין כלום שום כלום נאדה בלילה הכל נפל התחיל בבית נגמר בבית חולים ביום א' בדיקה לראות אם יש צורך בגרידה קיבלתי את זה קשה מאוד אחרי כל מה שעברתי עד כה עם כל הדימומים והבטא שהתחילה גבולית וסוףסוף ראיתי דופק הנפילה היא קשה מאוד מקווה לצאת מזה כמה שיותר מהר ולא לתת לזה להשתלט לי על החיים
כלנית
אני כל כך
מצטערת, נכנסתי עכשיו ובום איזו מכה קשה. אין לי מילים חכמות, לצערי אני יודעת מה ההרגשה הזאת זה קרה גם לי ועוד אחרי שראו דופק. תקחי את הזמן שלך להתאושש, לכאוב. שלך קייצית

אוי כלנית. לא להודעה כזו חיכיתי

אני מרוסקת

אוי כלנית. לא להודעה כזו חיכיתי
אין לך מושג כמה אני מבינה אותך ואיך את מרגישה עכשיו, הייתי שם..
אני יודעת עד כמה הנפילה קשה , אבל אכן חייבים לצאת מזה כמה שיותר מהר. קשה לי להוסיף מילים כאן, זה מחזיר אותי אחורה , אני בוכה איתך

אני לא מאמינה ../images/Emo7.gif אין לי מילים ../images/Emo7.gif

אני מרוסקת

אני לא מאמינה
אין לי מילים

הלב פשוט נקרע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה