גלגול נשמות-הדור הקודם..

נשמה יכולה להתגשם גם על פלנטה אחרת

ניתן לומר בתמציתיות, שמטרת החיים בגוף פיזי היא ללמוד: כל נשמה לומדת שיעורים שתואמים את דרך ההתפתחות שבחרה לעצמה. נשמה היא תודעה, והיא לא מוגבלת למין, סוג או מקום. זה בהחלט אפשרי להתגשם על כדור הארץ לאחר שחיינו בעבר על פלנטה אחרת (לאו דווקא כאנושיים), או להיפך.

לדעתי, גלגול נשמות לא קשור לאמונה, זה עניין של מודעות: או שמודעים לזה, או שלא מודעים לזה -- בכל מקרה זה מתקיים.

אני מכירה באופן אישי לפחות שתי נשים שיודעות שהיו בעברן (בגלגולים קודמים) על פלנטה אחרת. שתיהן מאוד אינטליגנטיות ומאוד נחמדות, עם או בלי קשר להיסטוריה האישית שלהן.

ביל בול

New member
שלום דרור,

מסכים כי ניתן לומר שמטרת החיים בגוף פיזי היא ללמוד ,כמו שניתן לומר דברים אחרים וסותרים,
איך הגעת לתובנה שזו באמת מטרת החיים?

מטרת החיים שלי היא שמחה ושביעות רצון

זאת המטרה שלי. אולי למישהו יש מטרה אחרת לחיים שלי... אבל לא אעזור לו/לה להשיג את מטרתו, אלא רק לעצמי - להשיג את מטרתי

זה לא סותר

כולנו רוצים שיהיה לנו טוב, זה מאוד אנושי וגם מאוד לגיטימי.
המטרה הלימודית היא מעין מטרת-על, ושמחה ושביעות-רצון הן חלק מהיעדים בדרך לאותה מטרה -- כך אני רואה את זה.

אם אחרי כמה עשרות שנים של חיים ארציים, אנחנו יכולים להתבונן על העבר ולומר שהתפתחנו, שחל בנו איזשהו שינוי חיובי, שאנחנו יודעים היטב יותר להתמודד עם מצבים שונים -- זה בדרך-כלל מעיד שאכן למדנו משהו, ולדעתי זה רק מעורר חשק ללמוד עוד.

אני יודעת שזה לא מובן מאליו...

גם לי זה לא היה מובן מאליו.
כבר מזמן עלו אצלי שאלות ותהיות, שנבעו מדברים שהתמודדתי איתם במהלך החיים. חיפשתי הסבר מניח את הדעת (כלומר, את דעתי) להתרחשויות והתמודדויות שונות, והחיפוש בשילוב הסקרנות הטבעית שלי הובילו אותי ללמוד ולהתנסות בתחום ההתפתחות הרוחנית.

אני משוכנעת שלא יכול להיות שזה כל מה שיש, חייב להיות משהו מעבר לזה, ומבדיקות שנעשו ע"י אנשים רבים ושונים לאורך השנים, כפי שגם הזדמן לי לבדוק בעצמי, זה נכון. כמובן, שמדובר בבדיקות לא אמפיריות, אין הוכחות מדעיות לדברים, כלי המחקר הם אחרים מכפי שמקובל באקדמיה ומבוססים במידה רבה על החושים של הרוח.

המשימות הלימודיות במהלך החיים לא סותרות מטרות אישיות נוספות שיכולות להתקיים, שקשורות גם בהשפעה על אחרים (רצוי באופן חיובי). זה כבר חלק מהיעוד האישי של כל אחד מאיתנו.

לומדים כדי להתפתח

היעוד האישי של כל אחד מאיתנו הוא שונה משל אחרים, אבל מטרת הלימוד אצל כולנו היא להתפתח רוחנית/ תודעתית.

פרויז1

New member
המטרה האישית היא התפתחות רוחנית/תודעתית.

והיעד של קידום התפתחות רוחנית/תודעתית הוא הבשלה של קירוב אל הרוחניות העליונה כדי להתמזג עם אותה רוחניות עליונה.
נשמע סביר ?

AsAf2810

New member
אם הייתה בפורום הזה מערכת סינון

כל השרשור המטופש הזה היה נמחק !
ולא, זה לא פאקינג קשור לחוסר פתיחות !
מה לעזאזל הקשר בין חוצנים לגלגול נשמות ?!?!
חברים, התבלבלתם בפורום !

ביל בול

New member
הקשר בין חוצנים לגלגול נשמות הוא

האנשים המתעסקים עם זה, שמצאו פה במה נוחה לשחרור הגיגים,
כשנכנסים לכאן נושאים שונים ומשונים מחוץ לנושא העב"ם-חוצנים, זה נראה יותר כפורום 'מוזרויות', שזה נושא לגיטימי,אבל מזיק לעיסוק הרציני בתופעת הufo

פרויז1

New member
בחופש הביטוי,

בחופש הדת ובחופש הגדול

למעלה