גלגלים מתהפכים

oehhe

New member
אני יודע שתגובתי לא לעניין

אבל לחץ לי להוציא אותה כעת oehhe רק בנאדם

עלמה 3

New member
אוהי יקר ,

המורכב שלי הוא גם הצד הנבגד, בתהליך הגירושין והשנים אף פעם לא סיפר לילדיו למה הם התגרשו ומה קרה ? הוא גם אף פעם לא השחיר את פניה בפניהם ! על מנת לא לגרום להם נזק עוד ועוד. לפני כשנה מצפונה של העעעעקסית העעעעיק עליה, והחליטה לספר לביתה הגדולה למה התגרשו וכך חשבה שניקתה את מצפונה.... אך הילדים לא האמינו לה... באו לשאול את מורכב .. האם זה נכון ???? ולמורכב - היה קשה לדבר על זה או בכלל לפתוח את זה בפניהם? הוא חש נכלם וכיאלו גברייותו נפגמת... אני כאשה רואה את הצד הבוגד כאדם, חסר ביטחון, חוסר הערכה עצמית, בושה וכלימה ולדעתי זה חולני להיות בוגד אכן, צריך להיות בעל עוז וחוסן נפשי חזק, על מנת לעלות ולדבר על זה, לבעלי לקח זמן דיי רב לספר לי למה הוא התגרש... ועוד יותר לקח לו זמן לתת אמון במערכת יחסים שלנו לאורך זמן... הייתי כל הזמן צריכה להוכיח את נאמנותי... מקוה שיבוא היום שבו תספר את סיפורך... בפומבי... עלמה

עוף כנף

New member
להיות נבגד

הבעייה העקרית ב"להיות נבגד" היא אבדן האמון, וראיית הדברים מנקודה אחרת. וכדי להצליח בזוגיות אחרת, קודם כל לדעת שזה מאחורינו קרה, ועבר, ולהיות עם הפנים קדימה. לא לחוש אשמה, לא להתבייש. ולדעתי צדק ה"מורכב" שלך, שלא סיפר לילדים.

עלמה 3

New member
עוף כנפי, מה דעתך ?

מיכוון שבנך נמצא בגיל ההתבגרות וקיים הצורך לדמות גברית - אבאית בחייו, זה שלב חשוב בחיים בגיל הזה לזהות הגברית... הייתי ממליצה לקחת את האקס לשיחה רצינית, לשטח בפניו את מה שקורה לילד שלכם... וללכת ליעוץ ו/או טיפול פסיכולוגי ושהאקס יהיה שותף בטיפול. על מנת לצמצם את הנזקים שנגרמים לבן. בהצלחה עלמה

בונוסית

New member
מעוף כנף היקרה

רבים וחכמים מימני כבר הביעו דעתם וכתבו דיברי טעם. אני, שלא כמו כולם, אלא אם כן ממש לא הבנתי את פרטי הסיפור, יכולה להבין על מה ביקשו התנצלות- על זה שהבן סיפר לבני משפחה על הרומן. הבן כואס על הרומן וכאן אולי את מזדהה איתו. אבל לא על זה ביקשו התנצלות. אבל זה לא ממש משנה כי לדעתי אין לך מה להיכנס לויכוח בינהם. הם אלו שצריכים לנהל את מערכת היחסים שלהם. ואת כפי שנאמר- את בתפקיד הכותל. אולי גם אני אכתוב לך פתק וזה יתגשם, יותר פשוט מלסוע לירושלים...

*יערית

New member
עפרה../images/Emo39.gif

ואולי הנער צריך זמן לעכל את כל מה שקרא וגילה הודות אביו
וזה שאת שם......זה הדבר הטוב ביותר והנבון ביותר לעשות מבלי להתסיס יותר,מבלי להאשים,מבלי לפרט יותר, ומבלי לגעת בפצע שכבר הגליד פעם אחר פעם.. פשוט לאהוב אותו בכאבו..ולתת לזמן להשכיח את הכאב, יום אחד הסליחה תצטרך להאמר,הקבלה אולי? כי כפי שכבר אמרת...הילד מעריץ את אביו....

סול11

New member
ומתהפכים

רבים וטובים הביעו דעתם.ומגוון הדעות רב. מתוך נסיון,ואת בסרט ראיתי פעמים רבות במשך שבע עשרה שנה כמורכב. תני לזמן ולשכלו הישר של הבן לעשות את שלו,דברים משתנים ואיתם החשיבה וכן מאזן הנוחות של הצאצאים.פעם כאן ופעם שם.ואנו בתווך.נשתדל לכבד רצונם במידת האפשר.ועד לפעם הבאה הכל יסתדר. סול

למעלה