גלגלצינגלס! אהא אהא אהא!
M maymayush New member 12/12/06 #2 שרשור סינגלסססססססס!!! אני לא אהיה פה, אבל... השרשור שפתחתי כן! תציפו מספיק גם בשבילי.
M maymayush New member 12/12/06 #5 מבחן באזרחות מחר../images/Emo10.gif עוד לא למדתי... ז"א "למדתי" עם חברים. לימדו אותי משהו על הגיטרה
M maymayush New member 12/12/06 #9 תודה../images/Emo13.gif נקווה... כי בקצב הזה אין סיכוי (אבל בקודם יש לי 100... אז למי אכפת. בעצם גם יש מתקן... עוד יותר טוב) אבל אין לי כוח ללמוד...
תודה../images/Emo13.gif נקווה... כי בקצב הזה אין סיכוי (אבל בקודם יש לי 100... אז למי אכפת. בעצם גם יש מתקן... עוד יותר טוב) אבל אין לי כוח ללמוד...
M maymayush New member 12/12/06 #8 רוצה לראות תמונה יפה של גיטרות? צילמנו ביום שישי... הם באו אליי וניגנו (אני עוד לא ממש יודעת... אולי בעתיד)
רוצה לראות תמונה יפה של גיטרות? צילמנו ביום שישי... הם באו אליי וניגנו (אני עוד לא ממש יודעת... אולי בעתיד)
M maymayush New member 12/12/06 #12 הוא חמודי... אבל לא כמו הגיטרות. במיוחד לא כמו הימנית. (שלי ) טוב... עכשיו ברצינות זזתי. אולי אם אני אסיים ללמוד אני אקפוץ לקראת הסוף. ביי
הוא חמודי... אבל לא כמו הגיטרות. במיוחד לא כמו הימנית. (שלי ) טוב... עכשיו ברצינות זזתי. אולי אם אני אסיים ללמוד אני אקפוץ לקראת הסוף. ביי
T tkuihehr New member 12/12/06 #15 ביי ביי ואל תדאגי, יהיה שרשור קצר היום, לא תצטרכי להשלים הרבה גם כאן. בהצלחה
T tkuihehr New member 12/12/06 #16 טוחרת? אני לא מצליח למצוא את השגיאה לבד, נוחרת אולי? אמממ ,לא יודע, מה זה.?
L limors2 Active member 12/12/06 #20 זאת מילה חדשה! מבית היוצר של יואב את ליאורה ושות' תשאל אותו על ההסבר!
L limors2 Active member 12/12/06 #11 לאן כולם נעלמו בשעתיים? וכל היום הייתם פה אז גם אני אלך. תקראו לי אם תבואו