הדר, יש היום קרן?! ופולקרמה?!
J johnnyshambik123 New member 12/12/06 #38 אוף נתקע לי האתר!../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif שעה! @#*!$
R redgirl2 New member 12/12/06 #39 טוב אין כאן אף אחד..נטשתי ממשיכה להקשיב..אבל גמני פורשת לפרויקט שלי..
J johnnyshambik123 New member 12/12/06 #40 הדר לא שכחת אותו?!../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif
D dragonit12 New member 12/12/06 #43 אהלןן=]=] מה פספסתיי?? רק לפני 10 דקות חזרתי הביתה מביה"ס..בעע.. מה קורהה כולםם??
R redgirl2 New member 12/12/06 #46 היי!! (משום מה שכחתי איך קוראים לך) אם אמרת בכלל חחח למה חזרת כ"כ מאוחר מבצפר?!? היום אנחנו די לבד.. אממ מה קורה? הכל בסיידר =) מה איתך?! איך עבר היום?
היי!! (משום מה שכחתי איך קוראים לך) אם אמרת בכלל חחח למה חזרת כ"כ מאוחר מבצפר?!? היום אנחנו די לבד.. אממ מה קורה? הכל בסיידר =) מה איתך?! איך עבר היום?
D dragonit12 New member 12/12/06 #48 היי=] וקוראים לי שלומית ולך?!{סוריי אני לא ממש יודעת..} הלכתי בערך בחמש ומשו לביה"ס כי הייתה לנו ישיבת מועצת תלמידים עם ועד ההורים.... למה לבד?! חולה=]=] עבר מעולהה ומצחיקק לך?!?!
היי=] וקוראים לי שלומית ולך?!{סוריי אני לא ממש יודעת..} הלכתי בערך בחמש ומשו לביה"ס כי הייתה לנו ישיבת מועצת תלמידים עם ועד ההורים.... למה לבד?! חולה=]=] עבר מעולהה ומצחיקק לך?!?!
R redgirl2 New member 12/12/06 #51 היי =) אני רקפת..נעים מאוד =) לבד כי כולם נטשו..היה לנו שרשור מוקדם יותר.. וכן גמלי היה אחלה יום..מלא במצב רוח ישיבת ועד הורים עם מועצת תלמידים?! נחמד =)
היי =) אני רקפת..נעים מאוד =) לבד כי כולם נטשו..היה לנו שרשור מוקדם יותר.. וכן גמלי היה אחלה יום..מלא במצב רוח ישיבת ועד הורים עם מועצת תלמידים?! נחמד =)
D dragonit12 New member 12/12/06 #53 נעים מאד אוייי למה כולם נוטשיםם?!?!!? מוקדם?!התחלתם בשמונה ת'שרשור..=-\ אני שמחה שעבר מעולההה=]=] כעע נייס=]=]
נעים מאד אוייי למה כולם נוטשיםם?!?!!? מוקדם?!התחלתם בשמונה ת'שרשור..=-\ אני שמחה שעבר מעולההה=]=] כעע נייס=]=]
J johnnyshambik123 New member 12/12/06 #54 היה שירשור של תכנית אחרת../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif
T tkuihehr New member 12/12/06 #75 אוטונומי! התוכנית הכי שווה ברדיו! ואני מוכרח לומר שנהניתי בשרשור ההוא, הצלחתי לעקוב, היה שווה.
R redgirl2 New member 12/12/06 #47 מה קרה לקריינית של החדשות!? ../images/Emo2.gif ככה נותנים לה לקרוא עם טעויות? הדר מה קרה?! ככה את נוטשת אותנו אחרי שאתמול הרעפנו עלייך מלאאאא אהבה!?
מה קרה לקריינית של החדשות!? ../images/Emo2.gif ככה נותנים לה לקרוא עם טעויות? הדר מה קרה?! ככה את נוטשת אותנו אחרי שאתמול הרעפנו עלייך מלאאאא אהבה!?
D dragonit12 New member 12/12/06 #49 הדררר מה טעים?!?! חח תודעע=]=] וואי שנים שלא שמעתי את השיר הזה!!
D dragonit12 New member 12/12/06 #55 הדר../images/Emo10.gif ? זהו נטשת אותנו?! וזהו?!כולם נוטשים אותנו?!