*גם לימור מיחזרה* ועכשיו אני מיחזרתי
R RJlake New member 8/10/06 #4 יעעעע חדש של הדורבנים!../images/Emo99.gif מעניין מזה יהיה שיהיה התחלה חדשה
L limors2 Active member 8/10/06 #7 אני צריכה לשמוע תדיסק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif שמעתי אחרי שחזרתי הביתה ומאז לא שמעתי! אבל יש לי רג'ינה ספקטור חדש שיותר מלהיב
אני צריכה לשמוע תדיסק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif שמעתי אחרי שחזרתי הביתה ומאז לא שמעתי! אבל יש לי רג'ינה ספקטור חדש שיותר מלהיב
L limors2 Active member 8/10/06 #19 ממש מוזר../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif יש לה שיר על כימותרפיה ולימוזינות, וקטע קצר של לחישות שאחרי בא שיר ממש מצחיק ושווה
ממש מוזר../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif יש לה שיר על כימותרפיה ולימוזינות, וקטע קצר של לחישות שאחרי בא שיר ממש מצחיק ושווה
C chen010189 New member 8/10/06 #6 טוב אנשים מהיום ישורשר הפלייליסט לכל שרשור יומי של סינגלס (וגם של קולות החיילים בימי חמישי) ישורשר בסוף התוכנית הפלייליסט המסודר של 2 השעות! האזנה נעימה
טוב אנשים מהיום ישורשר הפלייליסט לכל שרשור יומי של סינגלס (וגם של קולות החיילים בימי חמישי) ישורשר בסוף התוכנית הפלייליסט המסודר של 2 השעות! האזנה נעימה
R RJlake New member 8/10/06 #9 השיר של זאתי שעכשיו עם השם המוזר לא כזההה נוראי כמו שחשבתי איזה כיף להציף שוב
L limors2 Active member 8/10/06 #10 חסתכסה פכסטה תנרטטה!!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif טילילילי
L limors2 Active member 8/10/06 #16 הדר, אם את בסביבה,איזה שיר של../images/Emo54.gif דניאל בלייברג(?) היה בסינגלס פעם?