גלגל הזמן...מה הייתם משנים......

shelycat

New member
גלגל הזמן...מה הייתם משנים......

היום במבט לאחור אלו החלטות לגבי החתונה שלכם הייתם משנים, כלומר מה הייתם עושים אחרת? איזה נותן שירות לא הייתם לוקחים בדיעבד, הסבר,פרט ונמק
? (;? אלו ויתורים כן הייתם עושים לטובת ההורים או להפך על אלו דברים היום הייתם מתעקשים יותר ולא מוותרים? מה הדברים שאתם מתחרטים שלא עשיתם? ועל אלו החלטות/דברים שעשיתם אתם מתחרטים? אנחנו למשל לא היינו לוקחים שוב את המעצבים שלקחנו "פרחי המושב" ממושב רמות מאיר שלא עמדו בחוזה ועיצבו שונה ממה שניקבע (לא קריטי אבל זה היה מיותר לגלות בזמן הארוע על כך).

יעלי2

New member
תשובה וקוץ בה../images/Emo13.gif

בדיעבד היינו בוחרים באותם ספקים בדיוק, כולל אחת שעיצבה לנו ועלתה לנו על העצבים (מבחינת המחיר) אבל נתנה תוצאה יפה! היינו כן משתדלים להפחית בעלויות ולחפש אותה רמה בפחות כסף. האמת? אנחנו מחפשים דירה וכל שקל עוזר. אין ספק שקיבלנו סכום מכובד מאוד מהאורחים והוא אף הלך אלינו (אנחנו שילמנו 1/3), אבל לו היינו משאירים את המקום המהמם אך בוררים יותר את הספקים, יתכן שהיינו מכסים את החתונה כולה. אגב, חתונת החורף שלנו עלתה כמו חתונת קיץ מושקעת, וזה מבלי להיכנס למספרים. כן אזכיר שלקחנו ספקים שלא הינו משיגים בקיץ, לא מבחינת לוח הזמנים שלם ובטח לא מבחינת המחיר המופקע שהם היו דורשים.

Aאלינור

New member
בדיעבד

ממש ממש לא הייתי לוקחת הכל כל כך ללב וכל כך ברצינות. החרטות הן ממש לא במובן של למה לא עשינו כך וכך אלא יותר בעניין של פרופורציות. זה הרי יום שמח, גם אם לא מצאתי את הנעליים שבדיוק רציתי - אז מה? כאילו, אני זוכרת שעשיתי מכל דבר כזה ביג דיל, ולקחתי קשה כשדברים לא הסתדרו. וכל הזמן אבא שלי אמר לי: שאלו יהיו הצרות שלך. ואני זוכרת שנורא כעסתי והרגשתי שהוא לא מבין כמה זה חשוב, אבל ברור שבדיעבד הוא צדק כל כך

fila

New member
.................

אני לא הייתי הולכת לסלון הכלות שהלכתי אליו, אני מניחה שיכולתי לקבל שמלה יפה יותר מושקעת יותר ועם תפירה איכותית יותר! למרות שהייתי מאוד מרוצה מהאיפור והתסרוקת! למזלן הייתי ממש בעננים אז לא באתי אליהן בטענות בקשר לשמלה וגם לא בקשר לשרות שם ביום החתונה.... אני חייבת לציין שהן היו מקסימות לפני כן....... הייתי צריכה לחשוב עם מי להצטלם בחתונה כי גיליתי פתאום שלא הצטלמתי עם כל מיני אנשים וממש חבל לי........ חוץ מזה אני מאוד מרוצה מההפקה שעשיתי שם מהאוירה ומההתרגשות סביב אותו ערב..... מבחינתי היה כמעט מושלם

yosefrat

New member
דבר אחד שאולי

היינו משנים זה הזמן כל ההכנות היו בזמן לימודים ועבודה מה שעשה את הכל לחוץ וצפוף , אפילו קרה מקרה ששני צלמים שהזמנו לביתנו ראו אחד את השני יוסי

נופר30

New member
הייתי לוקחת על עצמי גם את התמונות

של החתן כלומר הכל היה נפלא אבל בתמונות של החתונה רואים שאני הקפדתי להצטלם עם אנשים ( למרות ששכחתי כמה ) והוא שכח להצטלם עם החברים ( משפחה יש מספיק כי ההורים דאגו לזה ) הייתי מכינה רשימה ונותת אותה לסיגל ואז אחרי שמצלמים מוחקים ולקראת הסוף היא יכולה הייתה לבוא אילנו ולהגיד ששכחנו אנשים כמו כן הייתי אולי בודקת קצת יותר לגבי השימלה כי סגרתי עם הראשונה שבחרתי ולא ראיתי אפשרויות אחרות ( מה שלא הרג אותי ) והייתי מקפידה למדוד את השימלה לפני שלקחתי אותה שיהיו תיקונים נוספים כי הסתבר שרזיתי קצת בין המדידה האחרונה והחתונה ואז החצאית הייתה קצת גדולה עלי וגם הכתפיות אבל פרט לזה הכל היה מושלם

rinutza

New member
מבחינת ספקים לא הייתי משנה כלום

החתונה היתה כל כך מוצלחת וכולם נתנו מעצמם הכל שאנחנו ממש מרוצים. מה שכן הייתי עושה ואני קצת מצטערת על זה זה שלא הספקתי להיות עם אנשים שלא ראיתי במשך שנים - כל מיני בני משפחה שלא נפגשנו בערך 20 שנה וחוץ מבקבלת פנים לא הייתי איתם ועם רובם גם בטח לא יהיו לי תמונות.

אתי@

New member
הייתי מעדיפה להתחתן חודש יותר מוקדם

ובמקום פתוח כמו שרציתי מלכתחילה, אבל ויתרתי בגלל מזג האויר...

שלום!!!!!!

אני כמובן הייתי מתחילה את היום קצת יותר מוקדם, הגעתי לספר מאוחר, ובגלל זה הכל התאחר, וכשכבר הייתי מוכנה היה חשוך(התחתנתי בחורף זאת אומרת שב17:30 רק הייתי מוכנה לצילומים והיה כבר חשוך ונאלצנו להצתלם בתוך סטודיו.. קצת התבאסתי... חוץ מזה הייתי מזמינה עוד אנשים שלא הזמנתי בגלל שהגעתי שלושה שבועות לפני החתונה ולא הייתי בארץ שנתיים ואיבדתי קשר עם הרבה אנשים, ואחרי החתונה הקשר חזר...אז אני קצת כועסת על עצמי על זה שלא הזמנתי כמה אנשים שכן היו חברים מאוד טובים פעם. לא הייתי לוקחת את אותה בחורה מגעילה שעיצבה לי את החופה! הגן המליץ עליה ולנו לא היה זמן לחפש, היא היתה מאוד בסדר בהתחלה, וקבענו על דברים מסוימים, וביום של החתונה אני מוצאת את עצמי מדברת איתה בטלפון ומתווכחת על מה סוכם! לא היה לי את החוזה ביד, ולכי תשיגי דברים כשכל היום את באיחור... בסוף הכל היה בסדר! חוץ מזה היה מדהים! ותודה לכל מי שהגיעה עד הלום!!! מיכל

kisses

New member
אך עם הינו יכולים לחזור אחורה ../images/Emo12.gif

הייתי לוקחת צלם אחר, ועכשיו שאני יותר מכירה אז הייתי לוקחת את סיגל. שימלה - הייתי הולכת על משהוא יותר מפואר הייתי לוקחת נהג אחר ולא את אחי שכל כך מיהר שהוא הציף את המנוע וככה לא הגענו לצילומים בפארק. וזהו חוץ מזה לא הייתי משנה כלום.

הילית*

New member
איתכם לשתי דקות...

בגדול הכל היה בסדר מה שהייתי משנה זה מקפידה יותר להצטלם עם כל מיני אנשים שפיספסנו לוקחת צלם וידאו אחר ומתפללת שאלוהים שלפני החתונה כולם יהיו בריאים ואף אחד לא יצטרך ניתוח דחוף ממש לפני החתונה כי זה מה שחשוב בסופו של דבר.....

טליגלי

New member
גם אני הייתי מחליפה את הצלם וגם

עושה קצת יותר תמונות בחוץ עם בעלי (ויתרתי לגמרי על הקטע הזה בזמנו).

פרייס

New member
ואני ...

לא הייתי משנה כלום, חוץ מזה שלא הצטלמתי עם אנשים מסויימים ועל זה אני מתחרטת. האופוריה פשוט השכיחה ממני אנשים. וכמה שניסיתי לזכור לא לשכוח להצטלם איתם, ברגע שנכנסתי לגן... זהו !!! שכחתי !!! וגם כי נתתי הנחייה לצלמים לא לעשות תמונות מבויימות אלא רק ספונטניות, אז אף אחד לא הזכיר לי !!!
אז ככה, שאין לי תמונות עם אנשים שאני מאוד אוהבת. אבל חוצמזה, הכל היה מושלם לדעתי. נטע

danaziv

New member
היום המושלם בחיי

לא הייתי משנה כ-ל-ו-ם . נהנתי מכל שניה ואם הייתי צריכה לחזור אחורה הייתי עושה את הכל בדיוק אותו הדבר.

Ronnie*

New member
את הכלה ../images/Emo8.gif

טוב, סתם, אבל אני מצטערת שלא "השתוללתי" יותר בקטע של הריקודים... אבל את זה לא הייתי יכולה לעשות גם היום, כי אני לא טיפוס שמשתולל בשום מצב... ואני גם לא שותה, אז לא יכולתי להיעזר בזה... אבל בכל זאת, היה לי כיף... ומבחינת ספקים - הייתי מתעקשת יותר עם הדיג´י שהוא יקפיד לשים את סגנון המוסיקה שביקשנו ממנו בחלק של הריקודים. לא הייתי מחליפה אותו, בסך הכל הוא הרקיד את כולם והיה מקסים בלי קשר, אבל הייתי מעדיפה את זה ככה... (דווקא בקבלת פנים הוא שם בדיוק מה שרציתי).

שמופית

New member
אצלנו...............

היתה חתונה מ ד ה י מ ה ולא הייתי מחליפה אף אחד מנותני השרות. אני רק מצטערת (כמו אלינור), שלקחתי דברים יותר מדי קשה כאילו שהחיים שלי תלויים בערב הזה והיו כמה חילוקי דעות עם ההורים שלקחתי ללב יותר ממה שצריך. וחוץ מזה, אני מצטערת שלא עשיתי רשימה של אנשים שאיתם אני רוצה להצטלם, כי בערב עצמו הצטלמנו רק עם מי שהגיע לרחבה, ויש מלא חברים ומשפחה שפשוט אין לנו תמונות איתם. וחוץ מזה, אני מצטערת נורא שאין לנו תמונות מקדימות וכל התמונות שלנו הן מהאולם עצמו (אז מה אם היה היום הכי סוער בשנה ? אפשר היה ללכת לקניון או איזה סופרמרקט ולהצטלם... אבל כולם שכנעו אותי שלא צריך ובדיעבד אני נורא מצטערת). חוץ מזה - הייתי חוזרת על הכל בדיוק אותו דבר !

תוכי

New member
אני........

לא הייתי מחליפה כלום חוץ משהייתי נותנת לצלם הוראות מה לצלם ולצלם את החתן יותר. חוץ מזה הכל היה ממש 10

למעלה