גלגל הזמן...מה הייתם משנים......

שירי71

New member
שינויים רטרואקטיביים

מבחינת נותני השירות הייתי משנה רק את הספרית שקלקלה לי את ההכנות לא קיבלה אותי בזמן למרות שהבטיחה לי, עבדה שעות מעבר למתוכנן וגרמה לי לאיחור למאפרת וכך נאלצנו לוותר על סיבוב צילומים מוקדם וארוך ולהצטלם רק במקום אחד (שאגב יצא מקסים). מבחינת החתונה הייתי משנה דברים כמו כמה לוותר למשפחה בכל מיני דברים. הייתי צריכה להיות יותר על הדופק לגבי מה הם מתכננים לנו (מין הפתעות כאלה יש הקוראים להם). הייתי מוותרת על חלק נכבד מהמוזמנים שלא רציתי להזמין אבל הזמנתי רק כדי לא לפגוע במשפחה שלי. גיליתי שתחושת הבטן שלי היתה מוצדקת, אלה אנשים שלא שמים על אף אחד חוץ מאשר על עצמם וכמובן לא טרחו לגשת לכלה או לחתן לומר מזל טוב אלא אנו היינו צריכים לגשת באציליות אליהם. "סתם כי בא לי לדבר". איכס. הייתי צריכה להיות יותר נודניקית ולנג´ס לאנשים שוב ושוב ולברר מי מגיע ומי לא וכך לא היינו צריכים לשלם על 50 (!) מנות מיותר שעלו הון. הייתי צריכה לקחת פחות ללב כל מיני דברים שקושרים בחתונה ולא לתת לאמא שלי להוציא אותי מדעתי. אגב, כל המסקנות ייושמו בהריון ולאחריו.
 

bshimoni

New member
בגדול לא הייתי משנה דבר

אנומנם היו דברים שאפשר היה לתקן, אבל זה חלק מההנאה הרצופה ביוםפ המיוחד הזה. מראש לא לקחתי כלום ללב, ובאתי בגישה שזה הערב שלנו ואני לא אתן לאף אחד - אבל לאף אחד לקלל לי אותו. לא הייתי משנה כלום כי מאוד נהנתי והחוויות שעברתי נותנות לי תחושת סיפוק עילאי של הגשמת פנטזיה.... אני רוצה לזכור הכל - גם דברים קצת פחות יפים כי זה מה שהיה מיוחד! מראש אמרתי לעצמי לאשתי המקסימה שדבר ראשון אני רוצה להנות בעצמי בחתונה. אני רוצה להיות בשכרון חושים ולראות רק אותה ואתי יחד. אח"כ כמובן היה לי חשוב שגם ההורים יהנו וכמובן גם האורחים.
 

פרייס

New member
הא...כן, עוד משהו ....

את האבא של החתן !!!
נטע
 

מאי26

New member
נטע, אני מצטרפת אלייך בנוגע להערה

האחרונה! אבל, לא נפרט, כי זה באמת לא לעניין כלפיו עכשיו. לגבי החתונה עצמה - היא היתה די קרוב למושלם, ולא הייתי משנה הרבה. אולי דברים קטנים - דואגת לצאת מוקדם יותר לצילומים ולהגיע מוקדם יותר לגן, לפני שיש שם אנשים (הגענו בשבע וחצי וכבר היו המון אנשים להפתעתנו), הולכת קצת יותר לאט לחופה כדי שנספיק את כל השיר, משתדלת לנוח קצת יותר כדי להיות פחות עייפה (הייתי נרגשת ומלאה באדרנלין ולמרות זאת בשלב מסוים התחלתי להיות עייפה). אבל הדבר העיקרי שהייתי עושה אם הייתי יכולה - חוזרת על זה שוב, והפעם מתוך שלווה מוחלטת שהכל כבר היה בסדר, ופשוט צריך להריץ הכל מחדש, כי כמה שהיה כיף, וכמה שהחזקתי את עצמי לזכור הכל, אני זוכרת את כל מה שהיה ממש במטושטש, ולא מאמינה שזה באמת קרה!
 
למעלה