גלגסינגלס ווית' הדר מרקס אפס שש! 47 לנצח
T tkuihehr New member 26/9/06 #196 האמת? לא שמעתי בלייב אבל עכשיו יש לי אותו במחשב, ואני שומע ברצפים [תודי שאף פעם לא היו כמונו גרופים, שמקליטים תוכניות ושומעים אובר אנד אובר, אה, וסליחה אם זה לא חוקי, אם ככה אז גם אנחנו לא]
האמת? לא שמעתי בלייב אבל עכשיו יש לי אותו במחשב, ואני שומע ברצפים [תודי שאף פעם לא היו כמונו גרופים, שמקליטים תוכניות ושומעים אובר אנד אובר, אה, וסליחה אם זה לא חוקי, אם ככה אז גם אנחנו לא]
L limors2 Active member 25/9/06 #9 די עם זה בסוף ירד אצלי../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif אני שונאת גשם וחורף
B b o n c h New member 25/9/06 #13 אני מתה על גשם אני מסניפה את הריח של החוץ! איזה כיף!!!! כמה זמן חיכיתי לגשם הזה!!!
S ShukyD New member 25/9/06 #18 ../images/Emo99.gif גמני מסניף אבל אל דאגה רביעי עליה בטמפ' לקראת סופ"ש יתפתחו תנאי שרב יום כיפור שואה כרגיל
../images/Emo99.gif גמני מסניף אבל אל דאגה רביעי עליה בטמפ' לקראת סופ"ש יתפתחו תנאי שרב יום כיפור שואה כרגיל
B b o n c h New member 25/9/06 #34 לא נכון, תמיד בערב יום כיפור דיי קריר, אני תמיד זוכרת את עצמי עם חולצה לבנה ארוכה...
S ShukyD New member 25/9/06 #46 כן אבל ביום כיפור עצמו? שואת עולם קרמטוריום עדיף להשאר במזגן ולקרוא כל היום
B b o n c h New member 25/9/06 #58 מי יוצא מהבית ביום כיפור עצמו? יושבים בבית עם המזגן ורואים סרטים עם כל המשפחה... וכמובן טוחנים כמו שלא אוכלים בחיים ביום רגיל - כי יום כיפור !
מי יוצא מהבית ביום כיפור עצמו? יושבים בבית עם המזגן ורואים סרטים עם כל המשפחה... וכמובן טוחנים כמו שלא אוכלים בחיים ביום רגיל - כי יום כיפור !
B b o n c h New member 25/9/06 #91 לא רק זה... שותים, מעשנים, מקיימים יחסי מין ובסוף מבקשים סליחה... אני עדיין חיה לא? אז כנראה שהכל בסדר חחחחח
לא רק זה... שותים, מעשנים, מקיימים יחסי מין ובסוף מבקשים סליחה... אני עדיין חיה לא? אז כנראה שהכל בסדר חחחחח
S ShukyD New member 25/9/06 #100 אני חושב שלקיים יחסי מין עם המשפחה לאו דווקא ביום כיפור זה לא הדבר הכי בריא לעשות וזה לא עניין של חיה עניין של כבוד אם לא לדת לפחות לאנשים שכן מאמינים
אני חושב שלקיים יחסי מין עם המשפחה לאו דווקא ביום כיפור זה לא הדבר הכי בריא לעשות וזה לא עניין של חיה עניין של כבוד אם לא לדת לפחות לאנשים שכן מאמינים