זהו זה לא ממש בריא
L limors2 Active member 25/9/06 #17 זה לא מדבר../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif השלג של י-ם הרבה יותר עמוק פה!
L limors2 Active member 25/9/06 #11 קניתי לעצמי מתנה לחג מתנה מתנה מתנה לחג היום נינט, איה כורם, הנרי וניקה וסאבלימינל. רציתי גם יוסלס איידי אבל נגמר להם ומי אנד יו של KC זה לא ככ נורא...(כדי שזה יהיה קשור לשרשור )
קניתי לעצמי מתנה לחג מתנה מתנה מתנה לחג היום נינט, איה כורם, הנרי וניקה וסאבלימינל. רציתי גם יוסלס איידי אבל נגמר להם ומי אנד יו של KC זה לא ככ נורא...(כדי שזה יהיה קשור לשרשור )
L limors2 Active member 25/9/06 #21 הייתה לי רשימה אז חיסלתי אותה../images/Emo3.gif נראלי אולי שכחתי משהו...
L limors2 Active member 25/9/06 #33 פפף שלא נדבר עלייך../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif כשאבא חוזר קונה 47 דיסקים ביחד
S S m e l l y Cat New member 25/9/06 #65 חחחחח איזה שטויות!!!! הרבה פחות ממך פעם אחרונה אני קניתי רוקפור ודפנה והעוגיות ואמממ ג'ירפות!!!! זה היה פעם כשקנינו המון המון דיסקים... חוץץץץץץמזהההה ישלי מנוי!!!!!! וזה כסף של אבא שלי לא שלי!! עם שלי אשלם על דברים חשובים8- ) כמו דירה.... בת"א.............. . .. ..
חחחחח איזה שטויות!!!! הרבה פחות ממך פעם אחרונה אני קניתי רוקפור ודפנה והעוגיות ואמממ ג'ירפות!!!! זה היה פעם כשקנינו המון המון דיסקים... חוץץץץץץמזהההה ישלי מנוי!!!!!! וזה כסף של אבא שלי לא שלי!! עם שלי אשלם על דברים חשובים8- ) כמו דירה.... בת"א.............. . .. ..
L limors2 Active member 25/9/06 #74 דברי איתי כשתסיימי צבא../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif בנתיים אני חיה על חשבון ההורים כי אין לי ממילא מספיק כסף לדירה ומבזבזת תכסף על מה שעושה לי טוב מה רע וממילא אני אגור בארגז בתחנה מרכזית בסוף עם ערימות הסרטים שלי (הו לחבר מצלמה ולהראות לך ) אז לונורא
דברי איתי כשתסיימי צבא../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif בנתיים אני חיה על חשבון ההורים כי אין לי ממילא מספיק כסף לדירה ומבזבזת תכסף על מה שעושה לי טוב מה רע וממילא אני אגור בארגז בתחנה מרכזית בסוף עם ערימות הסרטים שלי (הו לחבר מצלמה ולהראות לך ) אז לונורא