גלולות ומחזור..

thestudent

New member
גלולות ומחזור..

שלום, עד לפני כחודשיים היתה לי חברה בקשר רציני וארוך טווח. מטבע הדברים בשלב מסוים נמאס לנו מהקונודמים והיא התחילה לקחת גלולות. עכשיו כאן הדברים מתחילים להסתבך... היא אמרה לי שאת הגלולות היא לוקחת כל החודש. לאחרונה שמעתי מחברים, וגם ראיתי איזה שורה בעיתון, שבשבוע של המחזור לא לוקחים גלולות, ונכנסתי ללחץ.. שכבנו הרבה פעמים (ושפכתי בתוכה...), גם לפני המחזור, וגם בימים האחרונים שלו כשהוא דעך.. האם יש סכנה שהיא יכלה להכנס להריון? אם אני זוכר נכון את שעורי הביולוגיה שלי (ואני לא, לכן אני מתנצל מראש אם אני כותב שטויות מוחלטות) - האישה מבייצת פעם אחת בחודש, כשבועיים לאחר סיום המחזור, ורק ביום זה ניתן להכנס להריון. אם זה נכון, ובתקופה זו שאחרי המחזור היא כן לוקחת גלולות, אז אין לי ממה לפחד, נכון? (יש לציין שהפרידה בינינו לא הייתה כ"כ יפה, ולכן אני מעדיף לברר את העניין קודם כל מזוית רפואית, ולא להתקשר אליה...) בתודה, הלחוץ

דוקטור אהרון בלוך ז"ל שלום :

פיר ? אני מה זה מאוכזב.... ציפיתי כבר לשאלה רצינית יותר בסגנון של : דוקטור יקר התמזמזתי קשות עם חברתי (עם בגדים) האם יש חשש שהיא בהריון ? או למשהו יותר עכשווי : דוקטור יקר - אני בת 13 וקיימתי יחסים עם שלושה חברים במקביל (אחד היה כושי - וכל מה שמספרים - נכון) אני מחבבת את הראשון ועם השני אני חווה אורגזמות אלוהיות - מה עליי לעשות עם השלישי (הוא הכושי ד"א...) אבל עכשיו ברצינות : מה גלולות עושות - גלולות משחררות בגוף סוג של הורמון (סוג מסויים של אסטרוגן...) שנותן לגוף את ההרגשה שהוא בהריון - וכך לא ניתן להכנס להריון בזמן שהגוף "כבר בהריון" (כשבייצית מופרית - הגוף לא מייצר ביצית נוספת). אבל - מכיוון שצריך ליצור רוטציה מסויימת - לאחר 21 גלולות עושים הפסקה של שבוע - ואז מגיע המחזור. לכן בנות רבות נוטלות גלולות בלי קשר ליחסי מין אלא יותר כדי לסדר את המחזור. לעניין : הזמן הזה - "הימים הבטוחים" הוא לא כל כך אמין ולא מומלץ כי בכל זאת - נוצרת בייצית והיא מוכנה להפרייה ואף אחד לא ממש יודע באיזה שלב היא (המחזור הוא למעשה שכבת הרחם הפנימית - "הדרמיס" + בייצית שמתנקה מהגוף החוצה...) והיו מספיק מקרים של הריונות בדיוק מהסיבה הזאת. אחרי שהפלתי עליך את הבשורות הלא משהו האלה - אני אומר כמה דברים : מאז עברו חודשיים ? היא קיבלה מחזור מאז ? נראה לי שאם היא לא הייתה מקבלת מחזור ( = הריון ) הייתה יודע מזה. וחוץ מזה - פרידה יפה או לא יפה - זה לא הופך אותך לפחות בן אדם ופחות דואג - תתקשר, תשאל, תתעניין - לא יזיק - מקסימום זה מראה דאגה ורצון טוב ולא מגיע מזילזול.

סחתיין על הידע ../images/Emo3.gif

ובכל מקרה - רק להוסיף: אי אפשר להיכנס להריון כל זמן שלוקחים גלולות, גם בשבעה ימים של ההפסקה, גם בסוף המחזור - אם לוקחים גלולות באופן סדיר, לא נכנסים להריון (למעט ה 0.01% המסכנים האלה...)

Vdrums

New member
ממש על בנים ועל בנות...

עברו חודשיים!!! אם היא היתה בהריון ממך היית יודע על זה מזמן!!! JESUS CHRIST!!!

Vdrums

New member
כן הא?

לא משנה אם היא לא בשלה להיות אמא, לא משנה אם אין לה אמצעים לגדל את הילד, לא משנה אם הילד יגדל ללא אבא, לא משנה באיזה שלב היא בחיים שלה, היא צריכה לעצור את כל מה שהיא עושה או רוצה לעשות ולהשיג,(בעצם כל מטרתה בחיים היא להשריץ ילדים, לא?) אז היא הסתדרה. העיקר עוד ילד יהודי.

" כל כבודה בת מלך פנימה "

את יודעת מה זה אומר ?????????? , ש-האישה היא יותר רוחנית מאשר הגבר ! , כי היא קשורה לפנימיות שזה
" הנשמה "
, לכן הצניעות של האישה היא מוסתרת מבחוץ . גבר הוא פראי ולכן הוא צריך ללמוד כל הזמן ! , כי אחרת לא יהיו לו רמזורים ותמרורים ש-יכוונו אותו .

just 20 f

New member
מה הקשר ליהדות???

המשפט האחרון שלך נשמע כמעט כמו משפט שנאצי היה אומר... (סליחה.) קצת טאקט.

just 20 f

New member
למה אתה חושב!!! (כן, זאת שאלה...)

יש בנות זונות!!!
(היא הכי התאימה לי... thestudent - לא להרוג אותי, סתם דוגמה...)

יש בנות ! , ויש בנות ! .

ויש גם כאלה שהם " בוגדות ! " בדיוק כמו בנים , אז מה ? .................................. בסופו של דבר עם לא נוליד ילדים אז בשביל מה יהיה לנו המשך קיום ? ........................... אפילו הערבים עושים יותר ילדים מאיתנו ועוד 15 שנה הם יהיו כאן הרוב המוחלט ! - ואנחנו נהיה " מיעוט קטן " עד שניצטמצם ונעלם ! . צריך להגיד תודה כל הזמן לחרדים שהם שומרים כאן על " רוב יהודי ! "

magenta73

New member
יש גלולות שלוקחים

3 שבועות ואז יש הפסקה, ואז גם יש סמי מחזור. זה לא באמת מחזור, כי אין באמת ביוץ כשלוקחים גלולות. ויש גלולות שלוקחים כל החודש. גם במקרה הנ"ל יש סמי מחזור. בכל מקרה - אם היא לקחה גלולות, כמו שצריך, היא כנראה לא בהריון. ועוד בכל מקרה - הגיוני שאם היא היתה בהריון, היית שומע ממנה.

למעלה