גלולות ומחזור..

זה ממש לא מצחיק ../images/Emo70.gif

אפילו זה עצוב
, כמה אנשים רוצים לפתח קשר ואחרי זה מיתחרטים .

ברגע שאין גבולות ! ............

ברגע שלא שמים " גדרות " ושמים " כיסויים " , אז הכל פרוץ !!!!! ( פירצה קוראת לגנב
, במיקרה הזה פירצה קוראת לשטן
) . לכן אם בני זוג רוצים באמת לשמור על הקשר הם חייבים לשים כיסויים ש-מישהו זר , לא יראה מה הם עושים ביחד ! .

just 20 f

New member
אם היא לקחה את הגלולות כמו שצריך...

כלומר 3 שבועות רצוף ואז עשתה שבוע הפסקה וביום השמיני שוב חזרה לקחת אותן למשך 3 שבועות (וחוזר חלילה...) אז אין לך מה לדאוג (99% נגיד... אתה יודע, יד אלוהים וכל זה...
- אני נשמעת דתיה...). בכל אופן- זה לא קשור למחזור בכלל. קשור לאם היא הקפידה ודבקה בהוראות. ולגורל...

אם היא תשכב עם בעלה בזמן ההריון

אז גם התינוק בבטן יהנה , וגם זה יהיה טוב לבעלה , כי זה בריא לעובר שהוא מקבל זרעים . לא צריך שום גלולות ! , תהיו מה שאתם - טבעיים ! .

ושוב - אני אנסח זאת בקצרה :

מה ????????????????????? בריא לעובר לקבל זרעים ??????? אז הבנתי שאתה חזק בדת וסביר להניח שבדרך באוטובוס אתה ממלמל תהילים וכל זה טוב ויפה.... אבל אח שלו - בריא לקבל זרעים ?? סקס בזמן הריון בריא כי הוא מרפה את שרירי הנרתיק והרחם ועוזר להקלת כאבים (בדיוק כמו סקס בזמן מחזור..) ובנוסף לנוזל הזרע יש חומר המשרה אל האישה תחושת אופוריה ורוגע. אבל ממש לא קשור לעובר.

תחשבי שנייה אם לא היה מין בעולם !

את יודעת מה היה קורה ? ................................ הייתה פורצת " מלחמת מינים " בין נשים לגברים . לכן הקדוש ברוך הוא עשה שיהיה לנשים " פרי בטן " כדיי ש-הגבר , לא יהיה מואס באישתו ! , ולא יהפוך להיות " הומו " ( חס וחלילה ! ) , יחסי מין זה רק דרך לתקשר יותר טוב בין בעל לאישתו . ילדים זה עוד דרך להזכיר לנו שיש לנו משפחה עם אישה שמחכה בבית . רק מה לעשות ? - היום עיוותו את זה וקילקלו את הכל !

זמשוש

New member
מלחמת המינים מבקשת...

אל תאמר יותר "חס וחלילה" מהיום תאמרי "חסה וחליל"! טוב מתוקה!?

להלן מספר תיקונים :

א) את ? - את ??? - את ????? - עדכון בגוף הטקסט - זכר אנוכי. ב) "הומו" - חס וחלילה !!! - האם ניתן להגיד כי הדובר הינו הומופוב מוצהר ??? ג) אישה שמחכה בבית ?? - ומה רע באישה עובדת ומפרנסת ?

Vdrums

New member
גבר שמואס באשה אחת

לא בהכרח יהפוך בן לילה להומו. (ממש מחלה ממארת) אם לא היה מין בעולם לא היתה פורצת מלחמה כי המין האנושי היה נכחד.

Vdrums

New member
אני לא מבין איך

מישהו יכול להפוך פתאום להומו חס וחלילה.

אתה לא הבנת !!!

אני היכתוונתי לומר שבגלל כל הנושא של השיוויון זכויות בין נשים לגברים , אז יש נשים שהם מיתנהגות כמו גברים ואז יש גברים שהם סולדים מ-נשים כאלה ! , ולא רוצים להיתחתן ! , במיקרה הכי גרוע ישנם גברים שבמקום להיתחתן הם יהפכו להיות הומואים . פשטייסט ? .........................

זמשוש

New member
אפשר להבין לרגע...

איך חצי מהשרשורים כאן הפכו לדיון באותו נושא (גברים שסולדים מנשים גבריות והופכים להיות גברים נשיים שמעדיפים גברים במקום נשים)? (shaniza לשעבר)

זמשוש

New member
איתך בתיבת מסרים קטנה?

לא תודה. ויכוח איתך עוד יכול להפוך אותי ללסבית וזה דבר שהוא חסה וחליל...

למעלה