גלולות למניעת הריון-התלבטות..

DannyLee

New member
המון תודה!

Mooa-Numi

New member
אם אנחנו כבר בקטע של להתלונן על גלולות

הייתי עם יסמין שנה ולא קרה לי כלום. הפסקתי לשנה והגוף שלי השתגע (עליתי במשקל, חצ'קונים שבחיים לא היו לי, הריח גוף השתנה)

ואז הרופאה המליצה לי לחזור לגלולות כדי לפתור בעיה של אנמיה שלא הצלחתי לפתור. תתפלאו, אבל זה עבד.
לקחתי מליאן, ואחרי חצי שנה עברתי ליסמין. אחרי חצי שנה עם יסמין התחילו לי מיגרנות וכאבי ראש מהגהנום והרופא אמר לי להפסיק. אחרי חצי שנה של כלום חזרתי, הפעם למינס.
אחרי שנה של מינס אני לכאורה סבבה, אבל החשק המיני שלי ירד ובאופן כללי לא נעים לי שנוגעים בי, ואני רוצה לעבור למשהו אחר. חשבתי מדבקות או טבעת. מישהי ניסתה?

Mrs big

New member
די הלחצת אותי עכשיו... אני אמורה להפסיק

עם הגלולות לחודשיים ואני מפחדת שהגוף שלי ישתגע אפילו יותר מעכשיו.

Mrs big

New member
זה מה שהרופא הציע לי לעשות...

היו לי כל מיני דימומים

svety

New member
ואחרי חודשיים?

ביקורת או באופן אוט' שוב אותן גלולות?

svety

New member
זה נראה לי ממש מוזר,

כי זה דיי ידוע ששינויים באמצעי מניעה הורמונליים יוצרים דימומים. אז אם תפסיקי לקחת גלולות - יש מצב גדול שיהיו לך דימומים, וכשתחזרי לגלולות - אז בוודאות ככל הנראה יהיו לך - זו תופעת לוואי ידועה של כמעט כל אמצעי מניעה הורמונלי.
אני ממליצה לך להתייעץ עם עוד רופא

גא ין

New member
גלולות זה אמצעי מניעה

הורמונלי. זה לא משנה אם מתאימים לך אותו או לא, הוא משבש הורמונים. אי מכירה מישהי שלקחה כמה שנים את אותן הגלולוגת שהרופא התאים לה ספציפית, ויום אחד היא פשוט קמה עם סחרחורת כזאת, והיא הלכה לכל רופא אפשרי, עד שיום אחד היא הגיעה לרופא חדש שפשוט אמר לה להפסיק לקחת גלולות. זה נגמר. הבעיה היא, שגם כל רופא אחר תאים לה אישית לאחר מכן גלולות שפשוט לא התאימו לה, ועוד משהו, גלולות זה פחות בטוח מקונדום. אני מכירה דרך אמא שלי עוד מישהי, שלקחה גלולות בצורה קבועה, והיא נכנסה להריון, כשהיא הלכה לרופא הוא אמר לה שאמצעי המניעה הכי טוב זה קונדום, מבחינת סיכויים לכניסת הריון וגם מבחינת מחלות מין.

למעלה