גליל חמסה?

רונית גולה - אני מוחה בתוקף !../images/Emo152.gif

זה לא נקרא הסבר ! זה הסבר למתקדמים ! זוכרת את "הפיצוי " שניסיתי לרמוז לך בפורום שימושית ולא הצלחתי לשכנע אותך?! ( על פעימות הלב שאת מחסירה ממני בכל פעם שאת מעלה שירשור ?) אז הנה , מנצלת בקשה של הוראות לחמסה ומנסה שוב - הסבר יותר ל
שכמוני.... אולי בכל זאת , דווקא תראי , זה יהיה שירשור מעניין...

תומסקה

New member
'בקשה... הסבר ל../images/Emo215.gif שכמוך... ../images/Emo6.gif

מקווה שזה בסדר שאני מעלה לינק מהפורום השכן... רק שלא יהרגו אותי

תומסקה יקירה !../images/Emo140.gif

תודה , זה יש לי כבר מזמן... לא רוצה ! ( אייקון של ילדה בוכיה....עם הרמת כתפיים !) האצבעות שם לא יפות והחמסה לא יפה ( בעיניי , כמובן ) רוצה את החמסה של רונית ! מארגנת הפגנה אילמת מחר בבוקר... מי מצטרפת ?! סתם..........

תומסקה

New member
חחח, ת'אמת... גם אני לא אוהבת את

החמסה הזאת, של רונית פי 10000000000 יותר יפה! ולמה שלא תעשי את החמסה של רונית לבד? הרי את הבסיס את יודעת לא? זה הכל משחק של צורות... אם תצטרכי עזרה אני אעזור לך... או שבקיצור... את רוצה שאני אפרט לך את ההסבר של רונית ואעשה אותו הסבר למתחילים??
רק אם היא מרשה כמובן... רונית?
ואם כבר מדברים על רונית...
תגידי- את נותנת לגלילים לנוח לפני שאת מצמצמת אותם?

תומסקה../images/Emo24.gifאת ענקית../images/Emo106.gif

לגבי הגלילים, לא רק שאני נותנת להם לנוח אני גם מכסה אותם בפוך.... סתאאאאאםםםםםםםםםםםםםם
קודם כל תומסקה, קלטת
זה הכל משחק של צורות ובבקשה פרטי בכיף
גלילים שלקח זמנ רב לבנות, נגיד 4 שעות ומעלה, כדאי לתת להם לנוח, ולמה? כי החלק האחרון - הרקע הוא רך מאוד וכל החלק הפנימי כבר התקרר והתקשה ביחס לחלק החיצוני כמובן. ולכן גליל מין הסוג הנדיר
הזה כדאי שיתקרר . בתכלס פעולת הצימצום שוב מחממת את החלק החיצוני, אבל התוצאה טובה יותר ויש קצת פחות בלאי... למרות שמגליל גדול יש תמיד יותר בלאי.

תומסקה

New member
את זה שפעולת הצימצום מחממת את

החלק החציוני למדתי על בשרי מה שנקרא...
עשיתי את הגליל פרחים, ומאיזשהי סיבה לא ידועה ששת הפרחים הפנימיים יצאו גדולים, והפרחים שבקצה יצאו מקווצים כאלה מאעפנים
זה מרגיז,ונתתי לגליל לנוח חצי שעה לפני.... (ת'אמת... אין לי סבלנות ליותר זמן... אני צריכה לעבוד על זה
) תודה

מאמי חצי שעה זה "לתת לו לשים ת'ראש"

לנוח זה לחכות 24 שעות ונכון, בגלל הלחץ שהפעלת, הוא חייב להיות מתון, אז הפרחים החיצוניים מתכווצ'צ'ים זה קרה לי פעם, מחוסר סבלנות כדי לראות את התוצאה, של גליל שושנה, וכל העלים התכווצ'צ'צו ונהיו פיצקעלאך אוקצור, פימו מלמד מידה של סבלנות, שווה

יש לי שאלה ממש עקרונית ../images/Emo8.gif

האם "מותר" לעשות חמסה בצבעים אחרים ? כלומר היא תקנית חמסה כזאת ?

תומסקה

New member
אומנם אני ממש לא מומחית בנושא דת

וכו', אבל נראה לי שכן, זה כמו שתצפי חמסה במפית או שתציירי עליה וכו'...

../images/Emo12.gif

צבעים זה את לא החמסה
חוץ מזה, את באמת חושבת שהיא זו שתמור עלייך?
תעשי מה שבא לך

תגידי ...מה מפריע לי לחשוב ככה ?

יש לך מושג כמה שנים לקח לי עד שעזרתי אומץ להוריד את השרשרת שהיתה לי על הצוואר ? המממממממון. ואם הצבעים זה אני...אז אני זה: בורדו וזהב הפעם.

שאלה לגבי בורדו לפי המתכון שלך../images/Emo41.gif

ראיתי בטבלה של הצבעים שיש בורדו מס' 26. ואפשר גם ליצור בורדו מצבע 24+שחור. מה ההבדל בעצם בין הצבעים הנ"ל לבין המתכון שלך? כלומר האם הצבע שנראה בתמונה תואם לצבע האמיתי שמתקבל ?

תראי בובע

אני יכולה לעזור/לייעץ רק מנסיון, כן זה דפקט, מה לעשות
ולכן כמו שאני אומרת: תנסי, בקטנה... אולי מה שהטבלה מציעה יותר לטעמך, יותר מסתדר לך ומתאים לך למה שאת רוצה... ככה אני עובדת הכל בסופו של דבר זה טעם אישי

למעלה