גליל חמסה?

תראי יקירתי

בשבילי זה די קשה להסביר בניה של גליל כזה גדול כי בתכלס, הכי נכון שתראי איך, או שתכיני ביחד איתי או מישהו אחר הבעיה היא
שהכנתי אותו פעם אחת ומין הסתם כשאני אכין שוב חמסה היא תהיה שונה מזו תנסי לקרוא את ההוראות מכל הקישורים, לאט, תנסי להפנים את זה שזה כמו פאזל תלת מימדי אם אני לא טועה רשמתי לך גם אתמול הסבר, שמסביר את הרעיון הכללי להרכבה של כל גליל מורכב, או מסובך. תומסקה בטח תעלה לך הסבר מפורטיותר, מקווה שיעזור אני אוסיף אם יהיה לי מה
וכמו שאני אומרת לתלמידות שלי... מותק, באיזי, באיזי..........

אה , עוד דבר לרונית...

זוכרת את הירוק המקסים של הגליל שעשית משני צבעי רקע ? ( צד בורדו וצד ירוק ) אז נתת את שילוב הצבעים של הבורדו , ולירוק אמרת שתעלי שרשור בנפרד - ו - לא מצאתי... התוכלי ? תשמעי , על הבוקר אנחנו מעסיקות אותך , אבל כשאגיע ( בגלגול הבא ) לרמה שלך , ארשה גם להטריד אותי בשאלות מוזרות

תומסקה

New member
קוראים אותו ירוק סלדין, והנה המתכון

ירוק סלדין (ויקטוריאני-רומנטי) מספר-צבע......כמות בפסים: (70)בז' ........... 2.5 (0) לבן ........... 4.5 (53)ירוק ......... 1/4 (37)כחול ........ 1/4 (10)צהוב ........ 1/2

../images/Emo57.gif שלום רונית,

זוכרת שבזמנו עשיתי גליל חמסה בהשראתך, האם את מרשה לי להעלות אותו כאן?

../images/Emo57.gif הנה גליל חמסה בהשראת

רונית גולן האלופה. חבל שלא צילמתי את השלבים כי זה היה פרוייקט לבנות את החמסה, אבל גם תענוג וסיפוק גדולים. תנסו ותתאמצו, זה כדאי.

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifתומסקה

את פשוט שובת לב, מקסימה מדהימה ומתוקה בטירוף שמעתי שאת חולה אז מאחלת לך רפואה שלימה, אבל אני רואה שאת "מנצלת" יפה את הזמן נשיקות מלי

כל הכבוד לך !!!

כנראה שפספסתי את השרשור הזה !!! וואי , אני מה זה שמחה ! תודה תומסקה. עכשיו נשאר לחכות לתשובה של רונית על החמסה ואני מסודרת...

s i t a r

New member
איזו אלופה רונית הזאת. פשוט תענוג

לראות את הדברים שהיא עושה. החמסה = יצירה אומנות, הורדים - מדהימים, והצבעים ... אוף... חבל על הזמן.

יותר מזה. אני בחיים לא אבין למה

מישהו שעושה משהו כזה מגלה את המתכון הסודי שלו. כלומר, מה או שאני
או שרונית יש לה
רחב במיוחד.

תמי שבט

New member
כי גם אם נעבוד בדיוק לפי ה"מתכון"

שלה זה בחיים לא יצא לנו כמו שיוצא לה. היא פימואיסטית ממדרגה ראשונה!

למעלה