WOOOOOOOW איריס תודה על השיתוף
א אלפי החדשה New member 7/2/06 #18 וואו. לא חשבתי בחיים !!! לשים על אותו חרוז פיסה (נעלמה לי המילה) משני גלילים שונים. יש פה כמה חרוזים מעלפים ממש. הכתום, זה שנראה כמו בננה כחולה (איך עושים את זה ???) אלה עם ההדבקות. וואו. מקסים
וואו. לא חשבתי בחיים !!! לשים על אותו חרוז פיסה (נעלמה לי המילה) משני גלילים שונים. יש פה כמה חרוזים מעלפים ממש. הכתום, זה שנראה כמו בננה כחולה (איך עושים את זה ???) אלה עם ההדבקות. וואו. מקסים
ת תמי שבט New member 7/2/06 #22 איריס, תודה על השעור המקסים. ואגב - צבע Maroon Dark הוא צבע חום-ערמון כהה.
ל ליאור מלי New member 7/2/06 #25 ../images/Emo100.gifמנהלות יקרות לאן עוברים כל.... הפרויקטים היפים שמועלים כאן?????? האם מישהו דואג לרכז?????? או להפוך לקובץ למען האמת היכולות שלי במחשב די מוגבלות אז לא יכולה להתנדב
../images/Emo100.gifמנהלות יקרות לאן עוברים כל.... הפרויקטים היפים שמועלים כאן?????? האם מישהו דואג לרכז?????? או להפוך לקובץ למען האמת היכולות שלי במחשב די מוגבלות אז לא יכולה להתנדב
ש שרון אמיר New member 7/2/06 #26 מלי...יקירתי../images/Emo24.gif אל דאגה../images/Emo70.gif כל הפרוייקטים, הקישורים וכו' מרוכזים וירוכזו באתר של נעמה. על -פי החלטה משותפת לשתינו- האתר של נעמה משמש אתר בית לפורום שלנו ושם נרכז את כל הדברים.
מלי...יקירתי../images/Emo24.gif אל דאגה../images/Emo70.gif כל הפרוייקטים, הקישורים וכו' מרוכזים וירוכזו באתר של נעמה. על -פי החלטה משותפת לשתינו- האתר של נעמה משמש אתר בית לפורום שלנו ושם נרכז את כל הדברים.
ש שרון אמיר New member 7/2/06 #20 ../images/Emo24.gifמ-ש-ג-ע../images/Emo24.gif תודה רבה לך על השיתוף וההשקעה יועלה לפרוייקטים....
א אופל כחול New member 7/2/06 #1 איריס ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif את נפלאה ותודה לך על ההסבר הנפלא והנהדר. . .
ל ליאור מלי New member 7/2/06 #24 ../images/Emo24.gifגדול לך איריס, יופי של הסבר ותודה על ההשקעה, כן ירבו!
מ מוניק מוניק New member 8/2/06 #30 ../images/Emo20.gifהנה הלנגלוסיה שלי על חמסה שעשיתי בעבר. הפרח במקורו מקסים. ההסבר שלך נפלא.