גלקסי ס נתקע המון? (?!)

toltol03

New member
גלקסי ס נתקע המון? (?!)

שלום לכולם, לכל מי שיש את הגלקסי ס ומשתמש בו באופן יום יומי אשמח לעזרתכם הקטנה עם תוכלו להגיד לי האם קרה לכם ? : 1. א- האם גם לכם הוא נתקע במהלך היום? אפילו בפעולות קטנות כמו לפתוח SMS? או לא נלחץ המקש לסיים שיחה? החלון העליון שלו נתקע גם המון .. פעם נתקע למטה .. פעם לא נפתח בכלל... פעם לא מגיב (לפחות פעם ביום)? ב- כל פעם שהוא נתקע אני מכבה את המכשיר כי אחרת אי אפשר להשתמש בו בכלל ולפעמים אני גם מוציאה לגמרי את הבטריה כי לא עוזר מקש הכיבוי.. לוקח המון זמן להכבות ולהדלק! להדלק בחזרה זה 15 -20 דקות של מסך שחור לגמרי!, זה הזמן שלוקח לטלפון להדלק בחזרה 20 דקות!? 2. גם אצלכם יותר משני ישומים פתוחים מאיטים את המכשיר מאוד ואפילו תוקעים אותו ? 3. המקרופון \רמקול לא אחיד בצליל שלו? 4. הקליטה בו משתנה מהר גם עם לא נוגעים או זזים עם המכשיר? 5. הWIFI פעם עובד פעם לא.. מתי שבא לו? כמה פעמים זה קרה לכם במכשיר ? אולי זה קשור רק למכשיר הדנדש שלי (שבוע וחצי) כי אצלי זה כבר כל יום? בעיות כאלה, זה משהו נפוץ לדגם הזה ? אשמח לכל עזרה בנושא.. תודה רבה מראש :)

יNOT

New member
מאיפה רכשת את המכשיר?...

15 דקות בשביל לבצע כיבוי/הדלקה של המכשיר נשמע לא הגיוני...

toltol03

New member
אורנג

המכשיר כשר לאורנג ועדיין אני יכולה לבטל את העסקה ..אני רק רוצה לדעת עם הבעיה בדגם או המכשיר.. רק זה לא נשמע לא הגיוני? כל השאר כן? הנוקיה הקודם השבור (שהמשיך לפעול גם כשהיה חצוי לשתים) תפקד יותר טוב ממנו בשיחות אני לא מרוצה מהכל ..איך שנתקע כל כך הזמן האיטיות.. אני לא מצליחה לנתק שיחות לפעמים.. (זה אחלה לארונג אבל לא בשבילי)

יNOT

New member
גם אצלך 20 דקות הדלקה/כיבוי של המכשיר?!

בקשר ל WIFI , אני משער שאתה פשוט משאיר אותו דולק כל הזמן, ולא מדליק אותו רק מתי שהוא נחוץ לך, במקרה כזה אני חושב שהמכשיר מתחמם, וכך גם רכיב ה WIFI והוא מתחיל לזייף, אני חושב ש הפיתרון הכי טוב במקרה כזה הוא לכבות את ה WIFI לדקה , ולהדליק אותו שוב - אז אתה אמור למצוא יותר חיבורים זמינים.

knowm

New member
כן קרה שלקח לו הרבה זמן להדלק או להכבות

אבל לא 20 דקות

toltol03

New member
מדדתי זמנים..

אתמול כל הסיפור של טלפון תקוע לקח לי גם יותר מ20 דקות.. איזה חצי שעה בערך..

toltol03

New member
רק ככה נחכה המכשיר

לפעמים.. לפעמים על מה שאני לא לוחצת אין תגובה או מסך ניהיה שחור חלקי

toltol03

New member
אז המכשיר נתקע

אחרי שמסיים להתקע זה רושם שיש לי תקלה אז אני צריכה לנתק את הבטריה או לכבות את המכשיר זה גם נוח יותר שתמיד הWIFI פתוח .. מצידי שGPS יהיה פתוח כל הזמן .. אני גם ככה הולכת עם מטען לכל מקום

בייחוד בשל העובדה שהוא שבוע וחצי אצלה

כדאי לה לגשת אל דלפק השירות... בטוח יסדרו את זה.

toltol03

New member
אז זה רק במכשיר שלי

עם כן .. שיחליפו אבל עם לא חשבתי על לבטל את העסקה ולחכות לאייפון

מדוע?

מכשיר חדש, בעיה שלא אמורה להתרחש, מדוע שלא יתקנו/יחליפו/יבדקו אם משהו בהגדרות גורם לבעיה... מה אתה מציע?

white star

New member
../images/Emo54.gif במקרה של אורנג'?

נתחיל עם זה שמכשיר חדש שיחליפו לה לתקין. ושאם תהיה לה בעיה טכנית שלא תסמוך על השירות תיקונים שלהם שהוא ברמה כל כך נמוכה שלא עולה לי כרגע מילה לתאר אותם. זאת גם הסיבה שאני הייתי לקוח שלהם ואני לא אחזור על הטעות הזאת בכמה שנים הקרובות (אני לא אגיד לתמיד כי דברים משתנים עם הזמן)

למעלה